U2 - Songs of Innocence registrerer kun 2 millioner downloads på 4 dages gratis tilgængelighed på iTunes

  På konferencen til præsentationen iPhone 6 si 6 iPhone Plus Apple-selskabet meddelte, at det vil tilbyde det nye album gratis U2 – Songs of Innocence for alle, der ejer en Apple-id for iTunes Store. Company Apple betalte ikke mindre end 100 millioner dollars for at kunne tilbyde dette album og at bruge bandets billede eller sange U2 for at promovere deres nye produkter, men det ser ud til, at verden egentlig ikke er så interesseret i dem.

  Ifølge nogle oplysninger udkom i aftes, albummet U2 – Songs of Innocence den registrerede kun 2 millioner downloads fra tirsdag til fredag ​​aften, dette under de forhold, hvor 500 millioner Apple ID'er har gratis adgang til det. Hvis vi skulle bedømme Apples beslutning om at betale 100 millioner dollars for at promovere sine terminaler ved hjælp af billedet af U2, kan vi sige, at hele kampagnen startede på den forkerte side, men det er stadig uvist, hvordan den vil udvikle sig.

12 KOMMENTARER

  1. Salut zaone ! iPhone 6 plus free contract din America funcționează cu rețele de la noi ? Si in special cu 4 g ?
    Multumesc mult ! Scz de Off topic si ca e a mia ora cand probabil primești intrebarea .. Dar nu am reușit sa găsesc răspunsul prin zecile de commenturi ..

  2. Misto pe naiba,si melodia care au cântat-o la prezentare era de toată jena. Daca o invitau pe Lady Gaga,implicit daca lansa vreun nou album,sau pe Beyonce,sunt convins ca erau muuult mai multe descărcări!

  3. @dragos17 nu ai gasit raspunsul la aceasta intrebare pt ca nu cred ca a fost dat un raspuns clar si complet. Legat de 4g se pare ca va functiona(pe acest subiect a raspuns si zaone printr-un articol), in rest ramane problema cu posibila codare in t-mobile. Daca e sa ne luam dupa cum a fost anul trecut cu 5s, atunci va fi unlocked de fapt. Eu mi-am comandat deja din state un iph 6 contract-free, riscul e minim in opinia mea. Daca totusi va fi blocat, in 19 sep va vui internetul si voi spune celui care mi l-a luat sa il returneze, dar ma indoiesc ca se va intampla asa ceva-cred ca in acest caz o sa sara toata lumea in capul celor de la apple si vor fi milioane de returnari…

  4. si pe mine ma intereseaza sa iau unul din state dar nu sunt sigur daca e neverlocked si daca merge 4g … trebuie s mi-l trimita o persoana fizica care l-a cumparat in prealabil si sa fie aub 700 de euro pentru a nu plati tva nu ? parca scap doar cu taxa forfetara daca e sub 700

  5. O daaa ! Superb albumul, aceeasi linie melodica in toate piesele, realmente si indubitabil de exceptie. Se pare ca lipsa cronica de inspiratie a atins irefutabil si tasta celor de la u2.

  6. Ar fi curios de știut si cati l-au stres după ce l-au downloadat sau din astea 2 milioane de descărcări cate sunt ID-uri unice??? Eu de ex l-am descărcat si pe tel si pe tableta(același ID),după care după ascultarea câtorva piese fugitiv,le-am dat eject de pe ambele device-uri!