Tusindvis af Apple Watches testes offentligt rundt om i verden

Apple Watch offentligt

  Apple Watch den første SmartWatch Apple og i april bliver den officielt lanceret af det amerikanske firma, Tim Cook bekræfter dette under konferencen til præsentation af regnskabsresultatet for 4. kvartal 2014. Før denne bekræftelse dog fandt jeg ud af, at Apple Watch er testet af flere tusinde mennesker og flere og flere billeder dukker op på internettet, hvor det fremtidige Apple-produkt præsenteres. De fleste af dem, der tester produktet, er i USA, men Apple-firmaet har også distribueret enheder forskellige andre steder rundt om i verden for at kunne teste smarturet under så forskellige forhold som muligt.

Jeg vil have en, og jeg så ikke engang rigtig meget af, hvad den kunne gøre. Men jeg fik det tydelige indtryk, at uret allerede er blevet integreret i denne brugers daglige liv. Jeg kunne se det som en kraftfuld personlig assistent, der altid kun er et armsløft væk for at hjælpe dig med at forstå detaljerne i dagligdagen: tidsplaner og påmindelser og aftaler og sociale medier og alt det andet, vi alle skal behandle hvert minut af hver dag .

  Beboere i byen San Francisco har størst mulighed for at se Apple Watch i hænderne på forskellige Apple-ansatte og ikke kun en af ​​dem, der tester produktet, hvilket giver en journalist mulighed for at bruge det i et par minutter. Ifølge rapporter for ham så Apple Watch ud til at være perfekt proportioneret til hånden, det skilte sig ikke ud på en negativ måde, og den måde, det præsenterede informationen på, syntes nemt at integrere det i nogens liv. På trods af at produktet er annonceret som yderst interessant, har Apple problemer med at give det en meget god autonomi, så det vil kræve daglig opladning.

15 KOMMENTARER

  1. Mda sunt convins ca va avea un design super ,problema va fi bateria după cum se aude …sa mai car cu mine inca ..un încărcător cred ca e prea mult ,deja devine enervanta situația cu iPhone-ul care il incarc de 2-3 ori pe zi!

  2. Fiii serios Cody… termin bateria in 6 ore fara prea multa insistenta… La nici un model de iphone pana acuma nu am putut sa stau fara o incarcare pe parcursul zilei 🙂

  3. Dețin iPhone 6 plus si nu am reușit sa in descarc intr-o zii in cel mai rau caz am ajus cu baterie 25% după o zii de folosința intensa asta însemnând 10h de utilizare

  4. Niste sfaturi pentru cei care le tin bateriile putin:
    1) activati reduce motion
    2) activati reduce transparency
    Am facut testul de mai multe ori pe al meu iphone 6 plus, iar diferenta este de 2 ore.

  5. Ce tot vorbiti acolo cu 10 ore de utilizare. Ia bagati niste video hd si radio si jocuri continuu sa vedeti ca nu mai tine 10 ore.Maxim 5 ore utilizare continua

  6. Luați baterie externa, eu mi-am luat una de 10400 pe ieșire pe USB 5v cu 2A si îmi încarc telefonul (i6) de 3 ori full si odată pe jumate. Si se încarcă in 50 minute fiind pe 2A. Si uite așa scapi de probleme.

  7. Am un Iphone 5S ,il folosesc intens de la 9 pina putin dupa 12 ,citesc stiri de obicei pe Wi-Fi .Vreau sa spun ca bateria ajunge la 30%.

  8. Asa cum ne-a obisnuit Apple in ultima vreme cred ca va fi un mare fail acest apple watch…si aici ma refer si la software si la hardware.

  9. Ăștia cAre nu au iPhone 6plus sa tacă am 31% în momentul de fata după o seara de club și o zi de folosire asta înseamnă YouTube,Facebook și un joc.Bateria e făcută și poate sa confirme și zaone sa tina minim o zi.Pe mine nu ma lăsat niciodată maxim aveam 20% pe la 10-12 seara și precizez ca am zile când stau cu Skype pe el și cate 4 ore.

  10. Jalnic ! Dupa ce ca dai pe telefon o caruta de bani, baterie ca lumea nu ai, soft maxim de simplist inclusiv la marele si jmecherul iphone 6, nicio inovatie, nimic(l-au facut mai mare dupa 1000 de ani cand altii s-au plictisit de astta, iphone=multe basini ca functii nevoie mare, am fost fan Apple dar m-am plictisit sa fiu restrictionat de toate rahaturile, dai un ban si-o iei in mana ca nu poti face mai nimic(noroc ca mi-am facut jailbreak ca altfel…). Din punctul de vedere al versatilitatii, functiilor, optiunilor Android-ul face kk pe iOS, din punct de vedere al stabilitatii si al design-ului iconitelor este mai ok iOS dar ofera prea putin pentru cat costa. Se face prea multa valva pentru niste nimicuri, marele ceas inovator, extraordinar…… Apple se va duce in cap pentru ca nu vine cu nimic nou, lumea se va satura sa plateasca bani de bani si sa primeasca un rahat pe cand la altii la jumatate de pret primesti un telefon cu functii care mai au un pic si te spala si pe spate. RIP Apple ! Respect pentru Steve Jobs,motorul inovatiei, a murit procesorul companiei Apple deci se va stinge in curand tot sistemul.

  11. bai nene dece dai banii pe iphone??? nu iti place nu-l cumpara sau daca l-ai primit cadou vinde-l. tre sa fi ipocrit sa cumperi ceva si pe urma sa te plangi in totalitate de produs, or exista minusuri la iphone dar nu’i bai exista samsugi care le are pe toate. nu da apple faliment cum vor uni aici pe site, mai viseaza pana intra apple in insolventa.