iPhone 8 vil slå salgsrekorden for iPhone 6

iPhone 8 og iPhone 7S skulle sætte nye salgsrekorder for Apple-virksomheden, hvor analytikere har enorme forventninger.

iPhone 8 lanceres næste efterår af Apple-selskabet, men analytikernes forventninger er kolossale med hensyn til Apple-selskabets fremtidige smartphone. I et notat sendt i dag til investorer hævder en asiatisk analytiker, at iPhone 8 vil bryde salgsrekorden sat af iPhone 6 i 2014-2015, indtil iPhone 6S blev frigivet.

Ifølge denne analytiker vil glaskabinettet og trådløs opladning være 2 af hovedårsagerne til, at flere vil købe iPhone 7S og iPhone 8 næste år. Ja, al denne forudsigelse inkluderer iPhone 7S, analytikeren siger, at Apple vil frigive to modeller af denne smartphone og en enkelt iPhone 8, premium.

Analytikeren siger, at Apples partnere i andet halvår af 2017 forbereder sig på at producere 120-150 millioner iPhone 7S og iPhone 8-terminaler. Tallet er næsten det dobbelte af de iPhone 7-terminaler, der er fremstillet i år af Apple-firmaet, og det siger meget om Apples forventninger til fremtidige terminaler.

iPhone 8 vil slå salgsrekorden for iPhone 6

I anden del af 2014 producerede Apple mellem 110 og 120 millioner iPhone 6- og iPhone 6 Plus-terminaler, så vi taler om en væsentlig stigning selv i forhold til den periode. Så forventede Apple at sælge en masse smartphones baseret på den store ændring, det tilbød, og nu har det samme forventninger fra sine kunder.

Apple ville mene, at lanceringen af ​​to modeller af iPhone 7S til en lavere pris og en model som iPhone 8, der bliver dyrere, er nøglen til succes. I denne idé forventer Apple at sætte nye salgsrekorder på smartphonemarkedet, men det er svært at sige, om terminalerne bliver så attraktive for kunderne.

Apple har meget store forventninger til iPhone 7S og iPhone 8, eller til hvad den udgiver næste år, men terminalerne skal også have funktioner, der er skræddersyet til at være eftertragtede.

iphone-8-optager-salg-iphone-6

22 KOMMENTARER

  1. Probabil , sigur Apple va minti din nou , in ceea ce priveste vanzarile . Asa a fost si 6S , cand bineinteles ca au vandut mai mult decat 6 , in timp ce cota lor de piata se ducea in cap .
    Bineinteles ca iPhone 7 se va vinde din nou mai bine ca 6S , iar 8 mai bine decat 7 .
    Suntem satui de minciunile Apple preluate de analisti de doi bani .
    Pot sa pun pariu ca in timpul lui iPhone 8 , cota de piata a Apple va scadea undeva la 10% .
    De retinut – “un analist” trimite o scrisoare investitorilor – si noi o luam ca certitudine . De tot rasul !

  2. Te rugam sa ne oferi tu datele corecte. Suntem satui de astia care se cred destepti si fac pe altii mincinosi ! Ok, acuzi, vino cu dovezi, altfel totul este 0 doar cu acuzatii nefondate

  3. eu unul m-am saturat de Apple si toate tampeniile pe care le scot, vreu si eu un ecran mai bun, cum are samsung, vreau o camera mai buna ca cea de la samsung, daca fac o poza si dau zoom se vede ca naiba, stearsa, la samsung se vede mult mai clar si se vede si firul de par, pe cand la iphone trebuie sa faci o poza de la minim 60 de cm sa se vada firul de par bine si tot se vede neclar si sters. Baterie mai buna, cum are samsung, design mai frumos si mai elegant, cum il are samsung, imi pare rau ca mi-am cumparat iPhone. Prietenul meu cel mai bun folosea iPhone de 8 ani pana si-a deschis ochii si a vazut ca e doar un rahat de telefon. Nu cum spune Srb ca iPhone e cel mai al *** telefon iPhone a fost cel mai bun telefon acum 5 ani, a fost depasit de mult de samsung, dar ii este ciuda sa recunoasca asta, nu stiu de ce continua sa sustina apple in continuare, pentru ca din cauza unora ca el nu avanseaza si ei cu ecrane superamoled, baterii mai bune, se multumeste cu rahaturile astea pe care le imbunatatesc doar intern, procesor si ramii, in rest pauza, acelasi ecran, baterie, design, aluminiu touch id, si mai nou adaptoare si acelasi pret enorm de mult pentru un nimic. Si cum spuneam Srb e un las care nu o sa recunoasca ca apple este depasita de samsung din toate punctele de vedere.

  4. Ce,ai zis ca esti un las? Da samsung este fruntasa la optiuni useless si bombe. Daca nu esti lasi, nu te mai plangi iti iei frumos un samsung si traiesti fericit. De ce astepti de la apple sa scoata ceva ce samsung are deja?!

  5. Nu am generalizat , si eu sunt la al treilea iPhone din seria 6 si nu am avut probleme cu bateria si ecranul , in schimb prietenii mei au reclamat probleme asta cu bateriile la 6s din vara .

  6. Va amintiți momentul ala din copilărie? Steaua ii mai tare, -Nu Dinamo II ma tare!!!! Și tot asa și vine unu și spune lasă ma ca Rapid bate pe toți, fix asa suntem și aici

  7. Pai tu si Apple sunteti cam la fel de onesti .
    Fa si tu un calcul simplu . Apple e la vreo 12% cota de piata. Piata in vara numara 2,5 miliarde de smartphone-uri . Apple se lauda cu vanzari de peste 800 milioane , numai la ultimele 4 modele de la iPhone 5 incoace . Aceste modele ar trebui sa fie in proportie de 95% active . Nu mai punem la socoteala cate iPhone 3 si 4 sunt inca active . Deci Apple at trebui sa aiba o cota de piata de vreo 30%.
    Big fucking lie ! Apple minte cum respira , iar analistii o urmeaza .

  8. Citeste ce au mai scris userii…tu iei doar un calcul posibil..dar sunt mai multe. Deci ? Nu prea are rost sa minta pt ca nu le aduce niciun beneficiu

  9. Nici o problema – doar ca mint de ingheata apele cand vine vorba de vanzari – si alea sunt reflecate de cota de piata .
    Iti imaginezi ce ar insemna sa dea cifre in descrestere , cele adevarate – s-ar duce actiunile in cap , increderea investitorilor , valoarea de piata si multe altele . Chestii simple care te aduc la faliment fara sa te gandesti .
    Mai bine o abureala continua , ca poate oile nu se prind .
    Nu am vazut un singur analist care sa coreleze cifrele de vanzari declarate de Apple , cu numarul de smartphoane existente in piata . Toti se prostitueaza anuntand cifre apropiate de cele declarate de Apple ., majoritatea cred ca sunt platiti de Apple .

  10. Carcasa integral din sticla, incarcator wireless si ecran edge-to-edge. Parca imi suna cunoscut, nu era nevoie sa asteptam pana apare Iphone 8.

  11. @srb_srb:disqus sincer tu chiar esti multumit cu bataile astea de joc pe care apple le scoate de 10 ani? tu chiar nu ai vrea o schimbare? un ecran mai bun, nu oled, un speramoled, si o camera mult mai buna decat cea din 7 plus?

  12. In astia 10 ani apple a scos niste bijuterii precum iphone 4, iphone 5 si iphone jet black. Camera din 7 plus sunt sigur ca e deja mult mai buna ca cea din iphone 4/5. Deci cand zici mult mai buna trebuie sa ne spui si cu ce comparam. Iar aici vorbim strict doar de linia iphone