7 KOMMENTARER

  1. Hahhaa. La asta ma gandeam si eu! Oamenii sunt mai rau ca “autistic childs” de ceva vreme… Sunt in asa lipsa de idei ca sunt disperati saracii sa vina si ei cu ceva dar numai balarii… Am avut “trash bin”, “ciclops”, ” cheese grater”, camera “semafor” iar mai nou si noua camera ” plita incorporata” cu 3 ochiuri din i11 + ?Asta de logo curcubeu… Oare ce mai urmeaza? Peria de buda, colac de WC, paine tost, ceva stickere cu Hello Kitty pt fetite?…plm…posibilitatile sunt infinite???

  2. N-m auzit o prostie mai mare ca asta in viata mea??‍♂️ Apple a fost intotdeauna conservatoare in ceea ce priveste design-ul si l-a pastrat an de an simplu si elegant! De ce Dumnezeu ar vrea acum sa puna un mar in curcubeu pe spatele telefoanelor? Ar arata cel putin ridicol! Daca vrei neaparat asa ceva exista stikere cu aceasta tema, Slickwraps are una chiar ff misto si o recomand dar, nu este pt oricine…. O persoana serioasa nu cred ca vrea asa ceva… Dne ce idei trasnite le mai bubuie prin cap la bulangii-astia de Tim &Co…

  3. disperarea nu a Apple, a poponarilor, sa fie bagati in seama…au mers la nea Tim Cook cersind atentie. Iti dai seama bucurie pe ei acuma…bucistii dreq.