Samsung Galaxy Tab – das erste Internet-Tablet von Samsung

Samsung Galaxy Tab ist ein neues Internet-Tablet, das Samsung in wenigen Monaten auf den Markt bringen wird und mit dem iPad-Tablet von Apple konkurrieren wird. Auf dem neuen Tablet von Samsung wird Android 2.2 Froyo laufen, es wird höchstwahrscheinlich einen AMOLED-Bildschirm haben und genau so aussehen wie auf dem Bild oben, was ziemlich ungewöhnlich ist. Heute sind die ersten Informationen zu den Hardware-Spezifikationen des Tablets aufgetaucht. Die Informationen wurden aus der ersten Firmware für das Samsung P1000 Galaxy Tab-Tablet „gesammelt“ und sehen in etwa so aus:

  • Bildschirmauflösung 480×800;
  • Kamera Max. Auflösung 2048×1536;
  • Camcorder Maximale Auflösung 2048×1536. (Ich bin mir bei dieser Information nicht sicher);
  • Frontkamera Max. Auflösung 240×320;
  • CPU-Profil ARM11;
  • CPU-Kern S5PC110;
  • CPU-Geschwindigkeit 1.0 GHz;
  • Flash Player;
  • GEOGRAPHISCHES POSITIONIERUNGS SYSTEM. (Google Maps);
  • WIFI;
  • SyncML-Unterstützung;
  • wischen;
  • JavaScript 1.5;
  • Bluetooth (Kenne die Version noch nicht).

Ich für meinen Teil bezeichne es noch nicht als iPad-Killer, denn es sind noch Monate bis zur Veröffentlichung und es kann sich noch viel ändern, aber nur auf der Hardwareseite. Die rechteckige Form hätte einen großen Vorteil dargestellt, wenn sie andere Abmessungen hätte, genauer gesagt, wenn sie breiter wäre, wäre sie perfekt zum Surfen im Internet, zum Ansehen von Filmen und zum Spielen von Spielen gewesen, aber in ihrer jetzigen Form scheint sie mir mehr zu sein eher ein Versuch eines Internet-Tablets als etwas anderes. Ich glaube nicht, dass es viele Käufer für dieses Tablet geben wird, aber das ist nur meine Meinung.

10 KOMMENTARII

  1. E un fel de strutocamila. Care forma se preteaza la filme ? la ce filme, "stan si bran" sau diapozitive ? Nu e nici 4/3, nici 16/9. O mizerie de rezolutie oricum. Si "flashplayer" la 1GHz sa se uite ei in Coreea, daca au rabdare.

  2. Bai sun multe chestii care face dintr-un produs un real succes sau un dezastru. Pe langa configurative hardware si os are mi se par de departe cele mai bune la idevices, sun anumite detalii care te face sa crezi ca oamenii care au dezvoltat ace produs isi terminasera de multiple treaba si au mai abut timpani sa faca si ceva in plus.

    Am stat 2 ore intro-un magazin orange cu un samsung galaxy s in mana si l-am tot butonat si nu m-a convins sa renunt la actualul meu 3Gs cu ios 4.01. In afara de desktop nu am mai gasit nici o animatie de trecere de la un ecran la altul, zici ca e din topor, iar ca jocuri cel mai mare joc( real racing) are 27 de mega. Ce texturi sun in jocul ala, cum e optimizat avand in vedere ca acelasi joc pentru iPhone are 250 de mega…

    Ca tableet nimic nu o sa se compare cu iPad. Iar dada esti putin descurcaret iti iei un camera connection kit, impreuna cu cateva linii de cod, ti l-ai facut de 32, 48, 64 de Gb.

  3. un dvd ntsc (wide) are rezolutia 720×480 rap e 1,50

    un hd (ready) are1280x720 raportul e 1,77

    tableta asta are 800×480 cu raportul 1,66 de aia ziceam ca e buna la filme, impaca toate rapoartele de rezolutie, mai putin 640×480 (rezolutie standard 4:3), adica tocmai la stan si bran nu e buna…

  4. si eu m-am jucat pe un galaxy s cateva zile, l-am cumparat pt un prieten si l-am tot butonat, este inferior 3gs la timpul de raspuns si touchscreen, pt a deschide o aplicatie dureaza destul de mult, poate chiar diferenta intre 3G si 3GS (sper sa nu fi exagerat, dar ati inteles ideea), ecranul este intr-adevar misto, peste 3GS dar exact ca si marius am impresia ca nu au scos aplicatii pentru a il folosi la maxim.

    cum specificatiile tabletei sunt asemanatoare cu alte telefonului si avand oarecare experienta si cu sistemul de operare, sincer ma indoiesc ca va fi aproape de ipad killer. e greu sa faci ceva simplu si util.

    ca sa nu mai zic, layoutul aplicatiilor si multe alte lucruri sunt izbitor de asemanatoare cu cele apple (in speta iphone)