Was würden Sie 2011 gerne neu auf zaone.ro sehen?

2010 war das Jahr, in dem zoane.ro wuchs und sich um ihn herum eine sehr schöne Community entwickelte. Das Jahr 2011 wird viele Neuigkeiten bringen, aber ich würde gerne wissen, was genau Sie gerne Neues auf zaone.ro sehen würden. Bei den Wünschen gibt es kein Limit, d. h. Sie können hier absolut alles angeben, was Sie neu oder umgesetzt sehen möchten. Das neue Forum ist fast fertig und ich hoffe, es diese Woche eröffnen zu können, aber es hängt davon ab, ob ich es schaffe, die Arbeit daran abzuschließen.

Was würden Sie also 2011 gerne Neues auf zaone.ro sehen?

31 KOMMENTARII

  1. -sa rezolvi intr-un fel sistemul de cautare prin posturi ca daca ai ceva de cautat ce a fost scris acum 5 luni iti bati copiii pana gasesti.

    – daca tot ai inceput sa scrii in general despre apple, ar fi interesnat sa postezi tot ce apare pe net despre apple. Sincer, simt nevoia de un site unde sa gasesc absolut orice apare legat de capitolul asta, pe langa JB, decodare desigur 😀

    – un top cu cele mai citite articole daca se poate face 😕

    – cand mai e vreo conferinta, sa nu mai fie flash CHAT-ul, este enervant si are intarzire mare 😀

    – Chat general ? daca tot ne contrazicem, injuram , felicitam etc prin comentarii, e clar ca avem nevoie si o metoda prin care sa comunicam 🙂

    – suntem 4000 de oamenii care intra zilnic aici, ( eu cel putin de 4 ori pe zi), fara titluri demne de cancan si libertatea se poate? au fost foarte rare cazurile cei drept ,dar nu e frumos 😀 poate nu tot timpul avem timp sa cititim intreg articolul

    – o sectiune unde putem adauga noi, utilizatorii ( printr-un link din apple store) aplicatiile, si sa le votam ? stiu ca ai facut niste TOP-uri acum cateva zile, dar pt unu care abia acum isi cumpara un iphone, ipod,ipad, un top de genul l-ar ajuta mult.

    -mai multe date despre ” zaone ” ? zaone in sus si in jos, deja parca am vorbi cu un amic ce sta langa noi si bem o bere. faza e ca stim atat de multe despre el cat stim despre iphone 10 :))

    am incercat sa fiu cat mai obiectiv posibil 🙂

    in rest, thx zaone, fara acest site, nu as fi avut curajul sa imi cumpar un iphone, care ma ajuta acum zilnic 🙂

  2. @ionut: E pe drum.
    @Christian Nossy: Sistemul de cautare din WordPress e infect… voi cauta sa vad daca gasesc ceva mai ok decat atat insa nu promit nimic. In general motoarele astea de cautare sunt praf.
    Ar fi frumos dar deocamdata sunt singur si nu pot sa scriu articole la foc continuu, sper sa rezolv si problema asta foarte curand.
    Nu voi pune chat pe site pentru ca nu vreau sa intre lumea aici si sa vada cum se injura unii dintre ei, cum fac spam/etc. Alta platforma mai buna decat aceea nu am gasit, besides pe aia o folosesc cam toate site-urile si e singura care imi permite sa va pun si poze/filme/etc.
    Ati trecut de 5000 deja. Cateodata mai scapa cate un titlu.
    De indata ce va fi deschis noul forum va veti putea desfasura in voie acolo. Veti avea libertatea si locul sa faceti astfel de lucruri, sa postati stiri/etc.

  3. stiu ca e prea mult dar imi imaginez o sectiune unde sa cauti orice aplicatie din appStore (poate si din cydia) unde iti da detalii si un link ce te trimite direct in iTunes la aplicatie 😀 – asta o sa ajute f mult ca poti sa comentezi la o aplicatie chiar daca nu ai cumparat-o (cum e in appStore)

  4. – versiunea in engleza – este timpul sa faci marele pas… Dupa un timp vei avea zeci de mii de useri pe vers in eng la care daca bagi google cu reclamele lor… O sa faci si bani…
    Pt astanu iti trebuie decat sa platesti pe cineva sa iti traduca fiecare tutorial…
    Ba chiar mai mult unele site-uri (iclarified) ofera tutoriale in diferite limbi…
    Eu stiu ca cei care vor reclama pe un site ii intereseaza f mult vizitele asa ca daca ai multi vizitatori ai sanse sa obtii un pret mare pe reclama etc etc…
    – creaza-ti un magazin online, incepi cu 3 carcase si sa speram ca ajungi sa vinzi sute-mii de items la sf anului
    – cu iOS-ul ne tii la curent si ne inveti totce trebuie… Banuiesc ca daca te apuci sa deschizi rubrica pt alte platforme cum ar fi Android etc etc… Multi araprecia…
    O sectiune cu fel si fel de gadgeturi… Multi ar citi cu placere…
    Chatul mai sus mentioant probabil ar fi o idee buna si ar tine multi useri legati de site 🙂

    – tutoriale cat mai aproape de live mode – ma refer la adaugarea unui filmuletz in youtube in care putem vedea pas cu pas ce trebuie facut … Mai ales atunci cand este vb de ceva mai greoi… Asaevitam orice eroare prin urma caruia pierdem terminalul pana la urm jb.

    – dupa fiecare tutorial si in fiecare pagina ar trebui sa ai un buton “donate” – asta ca sa te ajute sa iti angajezi pe cineva sau sa iti pkatesti domeniul sau un mic salariu 🙂 pt ca multi iti apreciaza munca si efortul depus!

    Iti transmit felicitarile mele pt ce ai realizat pana acum! Sper ca site-ul tau sa creasca si mai mult 🙂

  5. Mai multe review-uri de aplicatii,theme,parca mi-ar placea sa apara mai des o prezentare de telefon,iar ca layoutul site-ului daca ar avea forma unui iphone cu un ecran imens ar fi super.Butonul de jos sa fie Home,un coverflow ar fi interesant pentru articole sau pages ca in homescreen,ma rog sa ramanem totusi cu picioarele pe pamant.

  6. @shaqvill: Versiunea in engleza nu va fi disponibila niciodata, eu nu pot sa intretin asa ceva. Nu am bani sa platesc pe cineva sa faca traduceri si sa imi republice articolele.
    Magazinul online implica o gramada de lucruri si nu vreau sa devin comerciant, nu asta e scopul site-ului.
    Scriu si despre alte gadget-uri cand am ocazia, sa nu uitam ca e un site dedicat produselor Apple, nu unul generalist.
    Chat nu pun pentru ca nu exista stapan pentru el si nu vreau sa transform zaone.ro intr-un loc de dezmat. Am vazut eu ce se intampla cand exista conferinte si nu vreau sa apara asa ceva pe site.
    Nu cer donatii pentru ca nu are rost in momentul de fata. Am cerut o singura data, am fost impresionat de modul in care s-a oferit comunitatea sa faca ceva tot pentru ea dar atat, pentru mine nu vreau.
    @Andrescu Lucian: Layout de iPhone nu e ok si e foarte impractic.

  7. @zaone Ai luat in calcul Joomla? Este o platforma free, cu multe pluginuri, ce permit foarte multe lucruri, inclusiv un forum! Eu pe aceasta platforma mi-am facut site-ul insa din pacate nu sunt la fel de activ ca si tine in materiale datorita lipsei de timp (2 joburi full time)

  8. 1. Toate paginile de pe zaone.ro pe care le deschid pe iPhone cu Safari se incarca nepotrivit. Mai intai se incarca continutul text, ceea ce mi se pare ok, iar dupa ce ma apuc sa citesc se incarca si restul paginii si ma duce in top-ul paginii (enervant) 🙂
    2. Scoate protectia de selectare a textului din pagini. Eu unul citesc mai usor prin selectare si cred ca nu sunt singurul.
    3. Cred ca ar fi util un top cu cele mai folosite aplicatii pe categorii folosite de aceasta comunitate.

  9. @gogolak, faptul ca revine la inceputul paginii tine de Safari nu de site, deci nu am cum sa faci nimic. Si pe mine ma enerveaza treaba asta pe iPhone dar asta e, Apple e de vina.
    Topul acela nu l-as putea face eu ci voi, veti avea posibilitatea de a il face cand deschid noul forum. Ar trebui sa va fie familiar si sa il folositi mai usor decat acesta care e acum.

  10. Eu unul as renunta la WordPress pentru ceva homemade, pentru ca WP face paginile sa se incarce greu prin incarcarea de multe script-uri JS care nu sunt folositoare si as merge pe o tema mai simpla si mai “clean”.

    Intradevar ar ajuta daca ar fi o sectiune unde vizitatorii/utilizatorii site-ului sa puna la vot diverse aplicatii, tweak-uri, etc. din AppStore sau descoperite prin Cydia, dar cred ca asta se va rezolva cand termini cu forum-ul.

    Ti-am mai zis de WP-CopyRightPro dar vad ca l-ai pus inapoi. E foarte simplu sa trec peste/de el prin dezactivarea JS cu NoScript de exemplu si nu mai “protejeaza” nimic. Tine minte ca lacatul este pentru oameni cinstiti, nu pentru hoti. 🙂

    Atat deocamdata. 🙂

  11. WP e cel mai simplu pentru mine, e un mediu pe care il cunosc si il pot customiza. Habar nu am cu ce se mananca altele, nu am bani de ele so iese din discutie treaba asta. Am spus ca pe forum veti putea posta ce aplicatii vreti, tutoriale, whatever vreti voi, in limitele bunului simt desigur.
    Lacatul e pentru #^%#&@ care imi copiaza continutul.