Neuigkeiten für Cydia

Sie wissen bereits, dass das iPhone 4 CDMA einen Jailbreak hatte und vor 0 Tagen offiziell eine Version von greenpois2n für diese Geräte veröffentlicht wurde. Saurik hat einige Änderungen in Cydia vorgenommen, die jetzt den Typ des Terminals anzeigen, den wir haben. Wenn wir ein iPhone 4 GSM haben, zeigt Cydia diesen Text im letzten Teil der ersten Seite zusammen mit der iOS-Version und der Version der Cydia-Anwendung sowie der eindeutigen UDID Ihres Geräts an. Bei CDMA-Terminals zeigt Cydia im entsprechenden Abschnitt den Text iPhone 4 CDMA an. Saurik hat den Grund für diesen Unterschied in Cydia nicht erklärt, aber letzte Nacht habe ich einen Artikel geschrieben, in dem Ich werde erklären die Tatsache, dass eine bestimmte GPS-Navigationsanwendung geändert werden musste, um mit iPhone 4 CDMA zu funktionieren. Es war wahrscheinlich nur ein Einzelfall und es gibt keinen Grund zu der Annahme, dass die Anwendungen nicht kompatibel sein werden. Wir werden jedoch in diesen Tagen herausfinden, ob auf dem iPhone 4 CDMA Anwendungen ausgeführt werden oder nicht.

Wenn Sie also den Text dort unten sehen würden, würden Sie wissen, was er bedeutet.

6 KOMMENTARII

  1. @zaone , am si eu o intrebare… Dupa ce am facut jailbreak cu grenpois0n peste redsn0w mi-a sters contul de mail si de mobile.me si cand incerc sa le bag inapoi imi zice ca user name sau pass sunt incorecte.(asta la mobile.me, la mail mi-a luat setarile inapoi.). Si inca o problema care am gasit-o, daca dau clik pe un video care e postat de tine,sau de alt site care in mod normal ma trimite pe youtube, acum ma trimite pe youtube si imi iese din el. Youtube-ul merge daca intru direct in el ,deci, nu e problema de la youtube. 🙁 si cu game center la fel cu contu. A mai patit cineva asa ceva dupa jailbreak cu grenpois0n?

  2. @Stefan, du’te in cydia si adauga repo-ul cydia.pushfix.info si apoi vei gasi aici 3 pachete de pushfix pt youtube. Instaleaza’le pe rand sau pe toate si pe urma ar trebui sa’ti mearga youtube-ul. La fel patisem si eu, dar cu un an in urma pe o alta versiune de ios. Sa lasi un comm daca ai rezolvat ca sa stie si altii ce au de facut daca au aceeasi probl.

  3. Off-Topic
    @zaone : daca ai ifon 4 iti recomand cu drag sa bagi aplicatia “find my iphone”, cu ea faci un cont gratis de me si iti localizezi telefonul oriunde.
    Dupa mine ( de cand am ifon4 ) consider aplicatia aia un must.

  4. cam offtopic aici.. ca sa fiu la subiect mi se pare foarte buna ideea cu cydia… nu poti lua tzeapa sa cumperi iphone cdma in romania

  5. @catalin. eu am iphone 4 luat de la cosmote. nu am probleme cu youtube-ul. doar atunci cand sunt redirectionat de pe un site am probleme. telefonu e never….. si a fost activat cu cartela operatorului de telefonie. nu are de ce sa nu mearga push notification. mersi oricum pt sfat.