Vorschau: Die neue Version der iDevice.ro-Anwendung

Ja, wir haben daran gearbeitet und es ist nah bereit Aber bevor ich es tatsächlich im AppStore veröffentliche, präsentiere ich eine kleine Vorschau und benötige dafür Ihr Feedback. Ich möchte wissen, ob es Ihnen gefällt oder nicht und was Sie daran ändern würden oder was Sie gerne neu sehen würden. Wenn Sie diese Positionierung im Querformat außer Acht lassen, wird es auf Ihren Telefonen nicht so aussehen, aber es wird ein anderes Layout der Anwendungen sein. Also bitte um Feedback.

Ich danke ihm Cosmin für den Aufwand, der in die Erstellung der Symbole und der neuen Benutzeroberfläche gesteckt wurde.

36 KOMMENTARII

  1. De ce nu folositi “dock” ca in aplicatia “phone”, permite schimbarea rapida intre home, aplicatii .. etc
    cand primesc un mesaj prin push si ii dau close sa nu-mi mai apara ca fiind necitit … am ajuns sa am un numar de peste 60 articole necitite.
    implementarea “pull to refresh” gen facebook
    adaugarea unui buton de setari pentru a alege itre sunete cand primesti o stire noua si alte setari (culori, font, etc)
    der Rest ist in Ordnung.

  2. @BOROSGEZ: Exista in tema deja.
    @Aurash Ci: Nu, oricum ar reincarca toata pagina dar daca se poate vom implementa.
    @MIHAI: Nu se poate asa ceva, e prea complex.
    @sandu: Din pacate sistemul de notificari de pe iOS e prost, nu cred ca se poate face un inbox pentru push-uri, nu am vazut asa ceva la nimeni inca. Setari pentru sunete nu se pot implementa pentru ca din serverul de push se alege sunetul si e unic pentru toata lumea. Pentru fonturi/etc iar nu se poate face nimic.

  3. Zaone, daca vrei sa ajut la design contact me (daca vrei iti dau si niste proiecte din trecut sa vezi cum lucrez). Am mai lucrat la interfata la aplicatii iphone/ipad

  4. Dupa cum spune si Cristi, ar fi o idee buna sa fie un shortcut si pentru tutoriale jb. Din pacate asta a fost motivul pentru care a fost retrasa ultima data aplicatia din App Store. Dar daca s-ar face un shortcut in aplicatie care sa deschida browserul la pagina web cu privire la tutoriale, ar mai avea vreo ceva de comentat cei de la Apple?

  5. Într-adevăr, după cum s-a mai spus, mi se pare mai practică utilizarea unui layout cu Dock, din care să se selecteze paginile / tab-urile în partea de jos, ca la aplicațiile Phone, iPod sau … Cydia. Ar fi un layout mai consistent cu iOS / aplicațiile native, decât dublarea “Springboard” / Launchpad cum apare în propunere.

  6. @Zaone, nu am avut in vedere sa pui pe toate paginile search field-ul, ci sa-l maresti un pic, sau marimea la fost un pic mai mare, pentru ca, uita-te si tu, arata cam nasol de scund ce e search-ul

  7. Vezi ca varianta mobila a sitului nu merge corect. Eu ma izbesc de doua probleme:
    1. cand dai “load more entries” sa-ti incarce urmatoarea pagina de stiri, incarca reclamele din google ads si remana blocat asa.
    2. nu poti dezactiva tema mobila a sitului nicicum.

    De fapt cele doua probleme impiedica vizualizarea stirilor mai vechi de o pagina – orice ai face.
    Cam frustrant….

    Erfolg