iTunes 10.2.2 verfügbar

iTunes-Logo

Apple hat gerade Version 10.2.2 von iTunes veröffentlicht, ohne dass uns auch nur ein einziges Gerücht über dieses Update informiert hätte. Im Moment wissen wir nur, was diese Version bringt, mehr aber nicht. Ich glaube nicht, dass diese Version die Jailbreak- oder Entsperrlösungen in irgendeiner Weise beeinflusst, aber ich empfehle Ihnen, vorsichtig zu sein und auf eine Bestätigung von hier zu warten.

  • Behebt ein Problem, bei dem iTunes beim Synchronisieren eines iPad möglicherweise nicht mehr reagiert.
  • Behebt ein Problem, das dazu führen kann, dass die Synchronisierung von Fotos mit iPhone, iPad oder iPod touch länger als nötig dauert.
  • Behebt ein Problem, bei dem die Videovorschau im iTunes Store während der Wiedergabe unterbrochen werden kann.
  • Behebt andere Probleme, die Stabilität und Leistung verbessern.

Sie können iTunes 10.2.2 herunterladen unter hier.

AKTUALISIEREN: MuscleNerd sagte, dass iTunes für alle sicher sei, auch für diejenigen, die kürzlich eine permanente Dekodierung durchgeführt haben.

12 KOMMENTARII

  1. Chiar acu 20 de min am verificat sa vad daca a aparut vreo versiune noua de iTunes si nu era nimic 🙂 Si eu ma gandesc acuma ca s-ar putea ca aceasta versiune sa aiba de-a face si cu unlockul intr-un fel asa ca nu o sa-l instalez deocamdata. Sper ca maine ala superpaddy sa-mi deblocheze iphoneul si sa-l faca neverlocked…of of of….

  2. Nu va afecta unlockul dar poate afecta jailbreak-ul.Oricum se poate scoate si instala versiunea anterioara numai ca veti pierde library in cazul asta…Si mai poate afecta apps sparte.

  3. Niciodată n-a fost folosit iTunes pentru a combate jailbreak-ul, mă îndoiesc să fie cazul acum. Este un update minor (x.x.2), pentru bug fixes, zvonurile se referă de regulă la update-urile majore (x.2.x) sau versiunile noi (10.x.x).

  4. @zaone: Nu, nu folosesc din principiu soluțiile nepractice de jailbreak tethered. Mai mult, pentru a-mi păstra baseband-ul timpuriu de pe 3GS am folosit PwnageTool, pentru a-mi menține nealterată posibilitatea de unlock. Iar chiar dacă aș fi folosit Blackra1n, problemele de sincronizare presupun nu m-ar fi afectat, pentru că acestea înțeleg că au fost specifice pentru Windows, ceea ce eu nu folosesc oricum.

    Cu toate acestea, concluzia hacker-ilor despre problemele de sincronizare cu iTunes și Blackra1n a fost că aceste probleme se datorează modului de funcționare a sistemului de sincronizare sub Windows, nicicum vreunei caracteristici anume introduse în acel update de iTunes, care în mod cu totul neintenționat a produs dificultați pentru Blackra1n, iar acestea au fost imediat și ușor înlăturate de hackeri. Deci este în continuare validă susținerea că jailbreak-ul n-a fost combătut prin iTunes, ceea ce nu cred că se va întâmpla nici acum, cu versiunea 10.2.2.