iPhone, das Problem der Home-Taste und wie Sie es lösen können

     In letzter Zeit haben sich viele Besitzer von iPhone-Terminals bei mir darüber beschwert, dass die Home-Taste auf ihren Endgeräten nicht so gut funktioniert, wie sie es erwartet hatten. Das Problem ist allgemeiner Natur und betrifft Benutzer auf der ganzen Welt. Wir sprechen also nicht von etwas Lokalem oder etwas, das nur Terminals mit oder ohne Jailbreak betrifft. Für dieses Problem gibt es zwei einfache Lösungen: Entweder bringen Sie das unter Garantie stehende Terminal zu dem Geschäft, in dem Sie es gekauft haben, und hoffen, dass dort das Problem als eines angesehen wird, das einen Austausch des Terminals erfordert; entweder Jailbreak und Activator installieren.

      Die erste Option ist einfach, Sie alle wissen, worum es geht, also werden wir über die zweite Option sprechen. Activator ist ein seit sehr langer Zeit in Cydia verfügbares Plugin und viele in diesem Jahr veröffentlichte Optimierungen nutzen es, um verschiedene Funktionen in iOS zu implementieren. Activator ist eine Optimierung, die es iDevice-Benutzern ermöglicht, mithilfe von Gesten beliebige Aktionen im Betriebssystem auszuführen, unabhängig davon, wie sie diese Aktionen vor dem Jailbreak ausgeführt haben. Mit Activator können wir jede physische Taste in unseren iDevices durch Gesten ersetzen, allerdings nur, wenn das Betriebssystem auf dem Terminal geladen ist. Wenn das Terminal geschlossen ist, sind Sie immer noch auf die physischen Tasten angewiesen, um es neu zu starten. Um das Terminal im Wiederherstellungs-/DFU-Modus aufzurufen, benötigen Sie erneut die physischen Tasten.

       Das Schlimme am Activator ist, dass er ziemlich viele Ressourcen benötigt, um zu funktionieren, sodass er einen ziemlich starken Einfluss auf die Batterieautonomie hat, aber er erspart Ihnen die Nerven, die durch die Home-Taste verursacht werden. Um die Leistung bestimmter Gesten festzulegen, die Funktionen ausführen, die normalerweise mit der Home-Taste „verknüpft“ sind, gehen Sie zu Einstellungen > Aktivator und legen Sie fest, was Sie möchten. Diese Optimierung funktioniert unter iOS 100 zu 4 % korrekt, aber unter iOS 5 kann es bei der Verwendung zu kleinen Problemen kommen.

27 KOMMENTARII

  1. Nu ar fi mai simplu cu un jailbreak cu multitasking gestures? Sigur consuma mai putine resurse. Cel mai bine faceti un drum pana in locul de unde v-ati cumparat terminalul si cereti sa va fie inlocuit, baietii de acolo va vor inlocui terminalul fara probleme, fiind o problema care apare foarte des.

  2. dragilor dar nici nu va trebuie Activator,jailbreak sau altceva….tot ce aveti nevoie (si ce am eu acuma) este o tastatura wwireless externa atasabile slide la idevice-ul vostru(iphone 4 preferabil)…ce se poate gasi la eMag.ro cu 167 de RON.Partea buna la tastatura asta este ca este prevazuta cu un buton Home care indeplineste aceeasi functie ca si cel de pe idevice implicit si nu este nevoie sa bagati activator sa va suga bateria….

    dati o geana pe emag.ro si vedeti ce si cum

  3. Si la mine a aparut de ceva timp problema asta si refuzam sa cred ca e de natura hardware.M-am tot gandit ca poate face figuri iOS-ul de la jailbreak.Mi se pare chiar de kkt faptul ca dai o caruta de bani pe un gadget si ai probleme cu aproape singurul buton care il are.Acum,tocmai ce mi-am achizitionat si un ipad2.Daca incepe si asta sa faca la fel ma jur ca le fac colet si le trimit la birou la Steve Jobs cu mesajul …………….. in iDevice-urile tale!! :)))

  4. Si care are fi problemele care ar aparea legate de HOME BUTTOn??

    -
    Eu dupa ce instalez ceva cu jailbreak imi merge greu vreo 3 secunde

    -

    dar in rest nu prea sunt probleme 🙂 . cred ca la mn e din cauza softwareului

  5. Si ce fac cei care au iphone la mana a doua – majoritatea in Romania ?
    Problema asta e una hardware sau e legata de iOS ?
    In orice caz mi se pare strigator la cer sa se intample asa ceva – practic terminalul devine greu utilizabil daca nu inutilizabil .
    So much for the Apple quality !

  6. Am si eu cateva nelamuriri. Daca am luat telefonul de la cosmote la garantie trebuie sa ma duc tot la ei sau pot sa il duc in alta parte? Pana acum nu am avut probleme mari decat din cand in cand nu ia comanda butonul home. Si daca am jailbreak pe telefon trebuie sa pun soft original inainte sa il duc la garantie? Sau orikum am pierdut-o cand am facut jb? Si ce alte probleme care implica garantia ar putea aparea? Dar daca telefonul nu mai porneste si a avut jb inainte sa se strice se poate inlocui? Scuze de atatea intrebari dar as aprecia sa ma lamureasca si p mn cineva. Multumesc

  7. Aceeasi problema si la mine, doar ca l-am cumparat de la un magazin Germanos telefonul fiind achizitionat in regim neverlocked.
    A incercat cineva sa mearga cu el direct la Noumax?

  8. Eu am fost cu el la germanos ca acolo ai garantia si i-am aratat care era problema si s-au purtat naspa(uite ca merge totusi) ma rog l-au primit in garantie dar nu l-au schimbat scria simplu pe foaie atat resoftare….si eram la ultima varianta pe 4.3.5 nu inteleg ce resoftare…ORicum acuma imi merge bine butonul. Fara jailbreak am incercat si la noumax da mi-au zis ca nu se poate la ei.

  9. Si al meu e tot neverlocked. Cosmote e singurul operator care le vinde neverlocked chiar daca sunt la liber sau cu abonament indiferent de valoare si perioada. Doar pretul telefonului difera in functie de asta

  10. Problema e de hardware, asta se poate observa usor pt ca in momentul in care partea de jos a telefonului (unde este si butonul) se incalzeste, contactele se dilata si butonul functioneaza mai bine.

  11. Am avut pb asta ..am rezolvat cu garantia, la orange shop fara pb . Am stat o saptamana si mi au schimbat tf fara comentarii. Nu ezitati daca aveti tf in garantie duceti va sa il schimbati pt asta platim atatia bani pe el…si pt servicii. Acum nu a mai aparut pb , sper ca nici nu mai apare.

  12. Eu sunt la al treilea iphone4.Primul care facea ceva figuri la butonul home l-am vandut cand am simtit ca da rateuri butonul home tot mai des si mai rau.Acum actualul proprietar spune ca nu mai merge deloc.Actualul incepe si asta sa dea rateuri.Daca apas usor uneori nu reactioneaza.Probabil nu costa o avere si se poate inlocui usor dar e prost gandit iphone-ul.Cu un singur buton normal ca il calarim non stop.Daca iphone cinci vine tot asa cu o troaca de buton fizic mai bine raman cu actualul.La ipad 2 nu am sesizat problema si parca cursa e mai mica si merge mai bine.

  13. ieri am fost la magazinul apple din portland, pentru aceasta problema, in 5 minute, am primit un altul, nou nout, asta dupa ce l- am folosit 10 luni. nu fac nici cel mai mic comentariu cei de la Apple, asa ca daca aveti probleme, trimite-ti-le la garantie.

  14. Eu azi am fost la Apple Store in Franta si in 2 minute mi-a dat unul nou, fara probleme, a verificat doar sa fie in garantie si sa nu fi intrat in contact cu apa. Nici macar nu a verificat daca am sau nu problema, doar i-am spus celui de la Genius Bar si mi l-a schimbat.

  15. cat costa in service schimbarea butonului home? eu l-am luat “la negru” deci canci garantie

    si eu folosesc acum tot activator, problema e in jocuri cand activator nu mai merge si trebuie sa folosesc butonul care abia mai merge, trebuie sa apesi serios pe el sa ia comanda

  16. Sau poti sa faci recalibrarea butonului Home: 1.Deblocati terminalul
    2.Tineti apasat pe putonul Lock/Power pana ce va apare Opriti/Power off
    3.Luati mana de pe butonul Lock si tineti apasat 5-10 secunde pe butonul Home. Dupa 5-10 secunde va reveni la spirngboard ,iar butonul va fi recalibrat.
    La mine a mers! 🙂 Bafta!