Apple führt Meinungsumfragen unter Rumänen durch, die das iPhone 4S gekauft haben

   Das iPhone 4S ist seit zwei Wochen in Rumänien erhältlich und es scheint, dass Apple damit begonnen hat, Käufer des Terminals für eine Meinungsumfrage zum Kauf auszuwählen. Für diese Umfrage werden Kunden aller Mobilfunkbetreiber in Rumänien ausgewählt und dies geschieht natürlich weltweit, nicht nur in unserem Land. Ziel der Umfrage ist es, herauszufinden, wie zufrieden die Nutzer mit der Art und Weise des Kaufs sind, aber auch, wie zufrieden sie mit dem kürzlich gekauften Terminal sind, und aus meiner Sicht ist das ein guter Maßstab.

Lieber Apple iPhone-Kunde:  

Vielen Dank, dass Sie sich für das Apple iPhone entschieden haben. Wir möchten Ihnen ein paar Fragen zu Ihren Erfahrungen mit Ihrem neuen Telefon stellen.

Um dieses Webformular auszufüllen, klicken Sie einfach direkt auf die unten angezeigte Webadresse (URL) oder kopieren Sie die gesamte Webadresse und fügen Sie sie dann in das Adressfeld Ihres Webbrowsers ein. Sie können diese Umfrage auf Ihrem iPhone ausfüllen.  

Die von Ihnen bereitgestellten Informationen werden zur Verbesserung des Produktsupports verwendet. Wir werden Ihre Antworten nicht verwenden, um Ihnen Produkte oder Dienstleistungen zu verkaufen. Wenn Sie weitere Fragen dazu haben, wie wir diese Daten verwenden, lesen Sie bitte unsere Datenschutzrichtlinien (siehe unten). 

Wir freuen uns über Ihre Informationen. Vielen Dank für Ihre Teilnahme!

Apple

   Soweit ich weiß, wurde diese Umfrage letztes Jahr nicht unter denjenigen durchgeführt, die iPhone-Terminals in Rumänien gekauft haben, und ich freue mich, dass Apple dies jetzt tut. Wurden Sie kontaktiert, um an der Umfrage teilzunehmen? Welche Antworten haben Sie denen bei Apple gegeben?

Danke an MS

29 KOMMENTARII

  1. Eu nu am fost inca contactat. Am cumparat un iPhone 4S acum doua saptamani de la Orange Romania in localitatea Galati.

  2. Probabil doar cei care au cumparat online vor fi contactati, fiindca la mine cred ca stia deja ca l-am cumparat de la orange ca m-a intrebat de la ce operator l-am achizitionat si era sa bifez orange sau sa scriu eu.

  3. Pt Cristi: Si ce ai raspuns…ca ai raspuns?! Ti-e rushine sa zice ce ai raspuns?!
    Sunteti mortali, fratilor!
    Ideea era daca sunteti sau nu multumiti, asta voiam sa stim si noi, astia care nu l-am cumparat…

  4. Mie mi l-a adus cineva din Germania cand a aparut si la 2 zile dupa, am primit firmularul de la apple. Sincer nu prea imi place faza. De unde stiu ei ce tel am eu, cand l-am luat, unde sunt si asa mai departe. Nici nu vreau sa ma gandesc la altele…

  5. Sirmotto , esti penibil . Mi se pare un lucru bun pentru noi , ca putem avea si noi o parere si ca , contam si noi romanii. Poate ca asa cum ne cer opinia in legatura cu 4S, ne vor baga si locatii din Romania pentru Siri … Detin un 4S de aproximativ o saptamana si nu am primit nici nici un formular.

  6. @Antonievici: ce probleme ai avut cu 4S-ul? Eu intampin o problema, faptul ca ma suna lumea si imi intra mesageria, si cand e doar in buzunar telefonul. Dar asta am intampinat si la 3G. Mai are careva problema asta?

  7. Aceeași problema am avut cu el in buzunar apareau apeluri pierdute si de câteva ori pe zi apărea caută rețea pur si simplu nu mai aveam semnal si la 4 nu le-am avut niciodată.

  8. Tot mai multa lume se plange de problema de care vorbea Antonievici !!! Se pare ca noul sistem de antene e de toata jena….. pacat…. Nu sunt capabili de 5 generatii sa puna la punct un sistem care merge impecabil pe telefoane low sau mid- end…..Rusine apple….

  9. Sant tare dezamagit ca miam schimbat 4 cu 4s am probleme cu el la semnal,un tel mi sa schimbat dar pe asta se pare ca nu pot sal mai schimb si nu știu ce sa fac,astept o versiune noua de soft

  10. Eu am problema de mesagerie sa-i zic asa. Ca din senin imi intra mesageria cand cineva ma suna. Si cea de microfonie, care cateodata dispare in timpul conversatiei. Oare sa poate fi asta rezolvat printr-un singur upgrade de soft?
    @zaone: Tu ce parere ai?

  11. Eu sunt multumit de el intr-un fel, 2 lucruri ma deranjeaza la culme la el.

    1.Intr-o hala cu iphone 4 nu aveam semnal mai deloc si cu iphone 4s am semnal 1-2-3 liniutze si cand colo telefonul mie inchis(adica nam semnal)

    2.Nu se poate face jailbreak si nu pentru aplicatii gratuite ci pentru acele obtiuni care le poti face la un telefon apple.

  12. Nu vreau sa mă intelegeți greșit dar, părerea mea este ca rețeaua e de vina in România pentru o mare parte din probleme. Cum am ajuns la concluzia asta? Simplu, in Germania nu am nici un fel de căderi de semnal, deloc, chiar si in cucuieții din deal merge măcar EDGE. Iar eu sunt foarte mulțumit de iPhone 4 si sper ca 5 sa fie pe măsură. Iar serviciul de contactare al clienților este si aici in Germany. Apoi, treaba cu faptul ca ei stiu cam tot ce faci, e logica, stiu unde ești pe net, stiu adresa IP al computerului de unde iti faci update, poziția ta dupa GPS, oameni buni, cum pot americanii sa spioneze rușii sau cum pot justifica prezența unor sateliți deasupra țării lor, simplu, iPhone si GPS System de exemplu.
    Sper ca nu v-am plictisit, o seara faină ca doresc

  13. Am iphone4 alb de 16GB si ma bucur ca nu am trecut la 4s. Din cate am vazut pe aici are mai multe probleme decat puncte forte. Nu vad rostul update-ului de la 4 la 4s si pe langa asta e si mult mai scump. Mai am nevoie de un tel si chiar vroiam sa imi iau un 4s dar o sa imi isu tot un 4.

  14. Am 4s de cam 2 saptamani si nu am primit nici un formular. In comparatie cu 3gs e mai rapid dar la metrou de exemplu in zonele fara semnal nu imi arata tot timpul ca nu este semnal in schimb daca incerc sa incarc un site nu merge si nici sa sun(deci nu e semnal) probabil e ceva din soft si dispar mai tarziu liniutele.
    Apropo au zis pana la urma de ce au scos la 4s dezactivarea 3g, in unele cladiri sau zone(la munte de exemplu) nu ai pesste tot 3g, si iti cam seaca bateria

  15. Acest 4s are o mare problema de proiectare si ma mir ca aici nu s-a scris inca despre ea. Este vorba de acel zgomot de fond care se aude in timpul apelurilor cand ai activat netu. Nu prea am chef sa detaliez si chiar sunt curios nimeni din romania nu are aceasta problema?

    Pt cei interesati gasiti pe forumul apple un thread destul de lung unde se descrie problema

    https://discussions.apple.com/thread/3393647?start=0&tstart=0

    si un video unde se aude foarte clar acel zgomot foarte enervant:
    http://www.youtube.com/watch?v=Bf0r1QRW8q4

  16. Nu am primit formularul. Pentru problema cu mesageria, am mers la Storeul Vodafone a doua zi dupa achizitia telefonului. Au facut pe loc o resoftare. Aceleasi probleme: intra mesageria si nu pteam efectua apeluri decat dupa 5-6 incercari. Au schimbat telefonul pe loc.

  17. Chiar nu va inteleg, de ce plati la bani aiurea pentru un produs care nu are functionalitati de baza implementate ca lumea. spunea cineva aici ca retea e de vina. Crezi ca ma incalzeste cu ceva. Dau jde mii de lei pe maretul 4s si sa nu pot folosi functiile de baza ale telefonului! chiar nu aveti ce face cu banii?

  18. @globuz te rog sa nu fi rau. Eu am un iPhone 4S si nu consider ca am platit bani aiurea pe el. Innainte am avut un Samsung Galaxy S. Trecerea la 4S este remarcabila. Si ce daca nu are 4G si ce daca se pierde semnalul (lucru care pana acum nu am intampinat probleme) si ce daca are ecranul mic. Totul dispare cand afirm cu toata sinceritatea ca se misca uimitor de bine, nu se blocheaza ca Android-ul, nu stau sa monitorizez mereu bateria la el. Ce daca tine o zi bateria, macar sunt fericit in acea zi. Nu stau sa monitorizez consumul de memorie. Este pus si simplu uimitor. Si chiar daca exista alte telefoane mai performante (in opnia unora) eu sunt fericit cu 4S-ul meu si asta ese tot ce conteaza. Fiecare cu ce il face fericit.

  19. @Antonievici si ceilalti cu aceeasi problema
    Si eu am avut aceeasi problema. iPhone 4S 16GB cumparat de la Vodafone. Imi arata semnal full, dar nu ma putea suna nimeni, iar cand sunam imi aparea “apel esuat”. Problema nu era permanenta, dar nici nu puteam sti daca am sau nu semnal, pentru ca indicatorul era la maximum. Apoi, pierdea brusc semnalul si imi aparea “no service”. In fine, l-am dus a doua zi la vodafone si, dupa ce i-am demonstrat tipei de acolo problema ( al naibii, cat am stat la vodafone, vreo ora a mers impecabil, abia dupa vreo ora a dat primul rateu, iar apoi s-a blocat ecranul complet, in timp ce sunam si am putut sa-i arat ca face probleme, ca sa nu ma creada nebun ), l-a declarat DOA ( dead on arrival ) si l-a trimis in service, unde este de o saptamana. Astept unul nou sau cel putin asa sper. Mi se pare absurd sa iau inapoi tot terminalul asta reparat…pentru ca asta inseamna ca l-am cumparat stricat, iar pe un telefon stricat nu dau atatia bani…

  20. Nu stiu de ce va incapatinati sa credeti ca 4S nu este ok!?Am tel de la vodafone,si nu am probleme cu el,din contra sunt mai multumit decat de 4.Cu 4-le,recunosc mai pierdeam semnalul,dar cu s-ul nu…Tel este mult,mult mai bun:camera,viteza,siri(pt vorbitorii de engleza!).Cred ca merita upgrade-ul,iar nemultumitilor,va rog,treceti pe turma de androide!Trimiteti-va melodii si poze pe bluetooth,ca asta va place!Nimicuri de toata jena,mostenite de pe timpuri!!!