Corona 1.0.3 Update verfügbar, behebt Funktionsprobleme von iOS

   Corona ist ein Paket von Cydia, mit dessen Hilfe wir unsere iDevices untethered jailbreaken können und am letzten Abend wurden zwei neue Versionen davon veröffentlicht. Beide Versionen lösen die Probleme, die nach dem Jailbreak für einen unter iOS laufenden Prozessverwaltungsdienst auftraten. Im Moment ist Version 1.0-3 die neueste in Cydia verfügbare Version und laut Saurik ist das Update speziell für alle gedacht, die einen Untethered-Jailbreak durchgeführt haben, unabhängig von der verwendeten Methode.

   Sie können das Corona-Paket aktualisieren, indem Sie auf Cydia zugreifen.

22 KOMMENTARII

  1. Si eu tot Corona 1.0-1 vad in Cydia. Si zice in descriere sa instalez 1.0-3 🙂 Mai asteptam, e pe teava.
    Pana acum am avut mici probleme cu JB pe un ipod touch 4 si anume s-a blocat in respring, cu toate ca butonu de lock raspundea, si tot dupa un respring nu mai vedeam nicio iconita, doar Newsstand 🙂 Le-am rezolvat cu un restart.

  2. De toata mizeria. Avean jailbreack facut aseara cu redsn0w si astazi am instalat Corona 1.0.3. Acum toate ferestrele se minimizeasa pe 1/4 din ecran in partea stanga sus si nu mai merge touch-ul cum trebuie. Ma paste un restore suta’n mie”.

  3. @ aurash si Stefan am avut aceeasi problema ca si voi… sper ca v-ati facut un backup la telefon in itunes… pt ca va trebui sa ii dati restore la telefon din Itunes…
    Erfolg…
    E ok facut JB dar are multe buguri sau cum sor numi… nu merg cum trebuie toate programele …

  4. Am 4.1 si 235 programe instalate in total , un lucru am invatat la viata mea: daca ceva merge bine atunci e bine sa te abtii de la update-uri . Parca prea multi cu probleme la orizont , sper sa se mai dreaga in timp . Asa ca raman cu ochii pe voi la 5.0.1 ca sa vad cum evolueaza lucrurile spre bine si apoi imi fac si eu curaj .