iPad vs. iPad 2 – Vergleich hinsichtlich der Qualität des Bildschirms, des Designs und der Bilder (Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=q4Zc4DLhebw[/youtube]

  Gestern habe ich euch das erste Unboxing präsentiert des iPad-Tablets zusammen mit Benchmarks, die bewiesen, dass das Tablet über einen 1-GHz-Dual-Core-Prozessor und 1 GB RAM verfügt. Heute Ich habe euch die ersten Screenshots präsentiert des neuen Tablets zusammen mit einer Reihe von Bildern, die mit der neuen von Apple implementierten Kamera aufgenommen wurden. Jetzt habe ich eins für dich Video in dem wir ein kurzes Unboxing und einen Vergleich präsentierten: zwischen der Qualität der Bildschirme der beiden Tablets, zwischen der Qualität der mit den mitgelieferten Kameras aufgenommenen Bilder und einem kurzen Vergleich bezüglich des Designs der Tablets.

  Das iPad-Tablet macht keine großartigen Bilder und nimmt Filme nicht so gut auf, aber es war normal, so etwas bei einem Produkt dieser Kategorie zu sehen. Der Bildschirm des neuen Tablets sticht wirklich heraus und wird das Erste sein, was jedem iPad/iPad 2-Besitzer auffällt. Ich habe es gesagt und ich sage es noch einmal: Das Retina-Display ist der beste Grund, auf ein iPad umzusteigen, und wenn man genau hinschaut Im obigen Clip werden Sie verstehen, warum dieser Bildschirm „das ganze Geld einbringt“. Was das Design betrifft, sind die Änderungen geringfügig und werden von vielen Menschen nicht bemerkt, und die Kompatibilität mit 4G-Netzen ist in 90 % der Länder, in denen das Tablet verkauft wird, nutzlos.

14 KOMMENTARII

  1. acum sa luam lucrurile diferit.
    eu sunt o persoana ce nu are niciun device apple si vreau sa-mi achizitionez o tableta
    (ipad 2/ ipad 3rd).
    Inca de anu trecut m-am informat de sistem, am butonat ipad2, m-am jucat pe ea si de 6 luni si am asteptat ipad 3rd cu mare nerabdare.
    Vreau sa va spun sincer, ca sunt un pic dezamagit. Adica nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor mele.

    *Vreau sa specific ca nu vreau tableta sa ma joc infinity blade si alte jocuri de 500 mb.

    Sa luam chestile cu care ne-au “uimit” cei de la Apple la prezentarea noii tablete:

    1)Pentru un utilizator normal, ce nu vrea artificii, nu vrea filme hd, jocuri de ultima generatie, NU are nevoie de GPU grafic 4Core, repet nu are nevoie de asa ceva sa joaca angry birds si alte jocuri de acest gen.

    2) Despre Camera… n-are rost sa vorbim, doar cine-i obsedat / nebun isi cumpara ultimul ipad doar pentru ca are camera mai buna :))…

    3) Voice Dictation ?…Pentru un roman de rand, nefolositor.

    4) 4G LTE… idem cum punctul 3.

    ***Singurul lucru pentru care merita cu ADEVARAT sa achizitionam ultimul ipad in defavoarea celui ipad 2, este RETINA DISPLAY, de necontestat.

    Si ca sa termin. Sunt 4 buline negre contra una rosie. Este parerea mea, nu sunt fan android sau windows (avis pt hateri).

    Eu imi voi achizitiona tableta ipad 2, deoarece pentru mine, ultimul ipad nu are un argument ATAT de puternic ca sa ma convinga, sa scot din buzunar 100€ in plus.
    -Mai ales ca acum ipad2 a scazut la 400€ 😉

    Imi place mult siteu Zaone! Pace tuturor!
    Este doar parerea mea, nu vreau sa ne certam aici, ca apoi ajunge in spitale :))

  2. @ovidiu: Eu iti recomand sa testezi iPad 2 si iPad fata in fata cu niste aplicatii Retina si niste site-uri. Diferenta de calitate oferita de ecran merita 100 de euro in plus. Vei regreta dupa. Gandeste-te ca nu doar jocurile vor avea grafica Retina Ready ci si restul aplicatiilor iar in momentul de fata pixelii de pe ecranul iPad arata groaznic.

  3. @zaone: Nu am testat inca un IPad 3, am un Ipad 2 de 32 – wifi. Nu sunt genul sa joc jocuri complicate..sunt mai mult cu jocuri gen Where’s my water, cut the rope..etc, Cand am nevoie, vad foarte bine mersi filme pe ipad, fac browsing, si eventual mai trag cu ochiul la cateva poze din cloud. Cu toate ca trebuie sa recunosc ca display-ul la Ipad 3 nu are cum sa nu fie mai spectaculos decat cel de la Ipad 2, dar consider ca pixelii de pe display-ul Ipad 2 nu arata atat de “groaznic”.

    Momentan nu imi dau seama cu ce m-ar ajuta sa am o rezolutie ca la Ipad 3 si retina display, si de aceea sunt super multumit de ipad 2-ul meu 🙂

    E un progres tehnologic foarte important, dar pentru mine se opreste aici de-ocamdata. Nu sunt extaziat sa-mi fac un upgrade.

    Noroc.

  4. Pentru mine arata … urat. Se va imaginile pixelate, e aiurea. Inca de cand am luat iPad 2 am spus ca se vede aiurea, acum nu vad vreun motiv sa tin tableta cand cea noua are un ecran mult mai ok.

  5. Intrebare..help..prin 10 aprilie vine o prietena din Elvetia..am sanse sa gasesc un Ipad..fara precomanda pana atunci..pe Appstorul lor spune 2-3 saptamani..la comenzile on line..eu vreau sa mi l ‘ia’ din magazin..
    Tx

  6. @zaone: Nici dacă la anu Orange va da drumu la rețeaua 4G in România nu va fi compatibil iPad-ul?
    Iar camera…fiind de 5 Mp…chiar daca filmează 1080p…e mai proastă decât cea de pe iPhone 4? Nu am 4S să știu cum face poze la 8 Mp cu noile lentile…dar oare asta de pe iPad e mi slabă ca cea de pe i4?

  7. Eu cred ca se discuta prea mult in lipsa sibiectului principsl: tableta in sine. Adevarata diferenta se va putea face cu cele doua modele in fata. Multi nici nu au rezolutia necesara, chiar si pe un pc, pentru a vedea cum arata retina displayul. E Aceeasi poveste ca si cu pixelul galben de la Sharp, pe care nu-l poti vedea pe vreun alt televizor. Asa cum spunea moșu’ din reclama: you have to see it, to see it.

  8. Cine nu a vazut un Retina display nici macar nu-i simte lipsa. La ce diferenta de imagine e intre Ipad 2 si Ipad 3, cine cumpara Ipad 2 arunca banii pe fereastra…parerea mea.

  9. eu sunt unul din cei care nu are si vrea sa-si cumpere.

    deabea astept un “fight” intre ipad 2 vs new ipad :X :X :X

    cum gasesti un video, posteaza pe site zaone!