Apple verhängt eine Anordnung, die den Import von HTC One X und EVO 4G in die USA blockiert

  Obwohl niemand jemals gedacht hätte, dass es Apple gelingen würde, den Import von Android-Terminals in die USA zu stoppen, meldete sich das amerikanische Unternehmen diese Woche er hat das getan und HTC fiel der Maßnahme zum Opfer. HTC One Die Maßnahme erfolgt nach einer Entscheidung eines amerikanischen Gerichts vor einigen Monaten und ist vorübergehend. Sie wird von Apple beantragt und angewendet, während ein Gericht prüft, ob die Behauptungen des Unternehmens aus Cupertino wahr sind.

  Praktisch im vergangenen Jahr erhielt Apple von einem amerikanischen Gericht die Befugnis, den Import von HTC-Terminals in die USA zu verbieten, allerdings nur von Geräten, die ein bestimmtes Patent verletzen. Dann wurde den Herstellern von HTC eine mehrmonatige Frist zur Modifizierung ihrer Endgeräte eingeräumt, um die Patente von Apple nicht zu verletzen. Diese Frist lief am 19. April ab. Im Wesentlichen behauptete Apple vor Gericht, dass HTC ein iOS-Patent verletze, das E-Mail-Adressen und Telefonnummern in Links umwandelt und es Benutzern ermöglicht, durch Anklicken automatisch einen Anruf oder die Mail-Anwendung zu öffnen. Obwohl nachgewiesen wurde, dass HTC das Patent verletzt hat, konnte das Unternehmen seine Probleme nicht lösen und drückt derzeit eine Telefonnummer oder eine E-Mail-Adresse, um automatisch die Anwendung zum Anrufen oder Senden einer E-Mail zu öffnen.

  Die Entscheidung zum Importverbot bleibt vorerst vorläufig, sollte sich aber herausstellen, dass diese beiden Geräte auch die Patente von Apple verletzen, käme HTC in die Situation, sie in den USA nicht verkaufen zu können. Das Schlimmste ist, dass die Dokumente, mit denen die Einfuhr der Terminals blockiert wird, geheim sind und HTC nichts anderes tun kann, als auf die Entscheidung der Zollbehörde und des Gerichts zu warten. Ich hoffe, dass HTC sein Android lange genug modifiziert, um seine Geräte weiterhin in den USA verkaufen zu können, denn Apple braucht Konkurrenz.

Die US-Verfügbarkeit des HTC One Wir glauben, dass wir uns an die Entscheidung halten, und HTC arbeitet eng mit dem Zoll zusammen, um die Genehmigung zu erhalten. Das HTC One

29 KOMMENTARII

  1. vaisiamar. dupa parerea mea apple se face de ras cu acest lucru. li-e frica de un concurent puternic care are foarte mari sanse sa preia pozitia de lider pur si simplu pentru ca are un produs muuult mai bun decat cel de la apple. scuza asta cu selectarea numarului din mail e o porcarie cat casa. pana si telefoanele din 2000 identificau numerele din smsuri si puteai sa salvezi numaru, sa-l suni sau sa-i trimiti mesaj.

  2. Parerile sunt inpartite dar eu sunt de acord cu apple,cei ce nu au folosit niciodată un produs apple nu știe ce vorbește dar oricum apple rămâne pe primul loc.

  3. Frate Chiar nu inteleg politica Apple.Adc eu inainte sa am iPhone 4S aveam un nokia (caramida) si cand imi trimitea cineva in msj cu un nr de telefon facea acelasi lucru ca dizpozitivele create de Apple si HTC.Nokia nu a dat in judecată Apple pentru chestia asta.Apple de in judecată HTC deoarece HTC este un rival si creează concurenta

  4. Trebuie sa fiti realisti, Apple nu va cadea asa usor, veti vedea in toamna ce castiguri vor avea odata cu lansarea noilor macbook-uri si iphone dar si a iOS 6.Pentru ei sfarsitul anului va fi varful incasarilor.
    Si ei au fost dati la randul lor in judecata de Htc,Nokia,Motorola,Samsung,etc.E normal sa se intample asta si nu de teama o fac, doar isi apara interesele.

  5. Da apple interzice, ce canalii, ce misei. Dar procesele samsung in germania, si ipadul interzis (abuziv) in china?
    Aceasta e o tehnologie, apple nu ii ataca pentru ca le-au furat tehnologia (inventata de altcineva, nu de apple), ci pentru o metoda de aplicare si functionare a tehnologiei, brevetata de apple.
    Ca si exemplu, avem motaore otto, ce il poate folosi toata lumea, dar mai exista si tipuri ale acestora, brevetate de catre altii, specifice lor, L4/5/6, V2/6/8/10/12, W12/16, VR5.. Etc.

  6. @rares : nokia tau avea si email? nu prea intelegeti termenul de brevet , indiferent de ce natura este . Am fost fan HTC si Blackbbery , foloseam Mac de 3 ani , si eram anti iphone , ultimele 2 telefoane au fost S 2 si Bold 9790 , pana am luat un 4 S in mana si m-am jucat cu el ..nu exista termen de comparatie. Si acum daca tot ne legam de lideri pe piata si ne raportam la pret calitate pret , Apple bate orice carcasa existenta pe piata , a doua ar fi EVO 3D ..dar asta e doar parerea mea..si ar trebui laudat faptul ca investesc foarte mult in Research , fata de BB sau Nokia. HTC-urile ies pe banda , multe si proaste , finisaje proaste ..asa ca mai bine un model si bun! 🙂 PIS

  7. Curios cati copii frustrati de faptul ca nu isi pot cumpara un produs Apple incearca se se bucure aici de orice chestie “negativa” la adresa Apple .

    Daca nu va place Apple mergeti la Lego.ro sau Harrypotter.ro , aici e site de oameni mari .

  8. @KFF- se pare ca tu esti ala frustrat. Baietii doar si-au dat cu parerea despre asta… Btw. Detin un iphone 4s si un ipad3. Deci nu o sa merg pe site-urile mentionate de tine frustratule.
    On topic – pe langa iphone mai detin si un banal nokia 6310i (‘ala de tine mult bateria). Ideea este ca daca primesc un sms cu un numar de telefon in el, telefonul il recunoaste si pot ori sa sun direct, ori sa il adaug. Deci face cam ceea ce apple reclama…
    E destul de clar ca in acest moment pe piata face legea cei de la Samsung. Mai nou au intrat tare si cei de la HTC cu OneX. Deci este penibil ceea ce incearca cei de la Apple sa faca… Dar sunt sigur ca noul iPhone va fi ceva ce ne va capta atentia si intr-un final banii.

    Ps: te salut frustratule de 12 ani (KFF)

  9. E de ajuns un singur comentariu, nu e nevoie sa trollezi de cu mai multe nick-uri. Da, HTC-ul e mai tare ca iPhone-ul pe hartie, in rest nu exista diferentele pe care le vedeti in benchmark-uri.

  10. Sunt de aceeasi parere dar totusi, ai vazut ce penibili au fost cei de la samsung la lansarea s3-ului cand prezentau s voice (siri) , copie fidela, si au zis asa: How is the weather for today? 🙂 , macar daca intrebau altceva. Puteau gasi alta intrebare nu exact cea de la apple. Ce ziceti? 😛

  11. @Catalin – Samsungul cu noul SGS3 dupa parerea mea au dat gres. O avea el tehnologie implementata sau nu, dar ca design este praf. Asta e clar.
    @Zaone – esti subiectiv cand vb despre Apple si o stii bine. Din cate stiu momentan ai in teste un OneX? Vrei sa spui ca un dual-core are aceleasi performante ca un quad-core? Este aberant sa spui asta.

  12. In industrie se pare ca toti se “inspira” unii de la altii. In cazul de fata Apple nu isi apara nici un fel de inventie proprie. Si ei au facut un rip-off ordinar de pe Nokia, nu au absolut nimic original. Am avut mai demult un PDA Asus cu Windows Mobile 6.5 si facea toate chestiile astea inainte sa fi visat Steve Jobs la iPhone.

    Adevarul e ca in momentul de fata, fara o contraoferta pentru One X si Lumia 900 fac ce pot sa nu poata profita concurenta, cel putin temporar, pana lanseaza iPhone 5 care va echilibra (probabil) din nou balanta.

    And one more thing… @KFF si altii ca el … Mai terminati cu “n-aveti bani de iPhone”. Ati rabdat foame cateva luni pentru ca sa vi-l si acum vi se pare ca trebuie sa fiti tratati ca VIP pentru “marea realizare din viata”. Credeti ca daca pentru voi a fost un efort pentru toata lumea e la fel? Sa iti permiti un iPhone e ceva normal, mai ales pentru persoanele care au un background tehnic… Asa ca mai vedeti-va lungul nasului.

  13. Mi se pare o aberatie infantila din partea Apple. Daca stai sa iei cap la cap iOS si Android , vei gasi o multime de elemente asemanatoare , pentru ca nu exista posibilitatea tehnic , ca 2 smartphones cu os diferite sa nu ai macar o chichita cat de mica asemenatoare. Spun ca e infantil , pentru ca e ca si cum Nokia si Motorola ar fi inceput sa interzica importarea de telefoane Samsung si ce marci mai erau atunci pe motiv ca ei au fololsit primii nu stiu ce tranzistor de transmis semnal sau o chestie de gen.

  14. Eh, sunt si cei de la apple speriati rau. Cand concurenta e acerba si nu mai e stiv sa aduca inovatii, ii cam ia capul si nu stiu ce sa mai faca.

    @ Kff – printzesule, o dai cam mult in penibil. Chiar crezi ca e mare smecherie sa ai dispozitive apple? Toate pitipoancele ca tine au. Si nici nu trebuie sa munceasca pt ele 🙂

  15. @Catalin: reusesti totusi sa intelegi ca Apple nu a bagat absolut nimic in chestia asta si ca si ei au copiat aceste feature-uri de la altii???

  16. Prin toate lucrurile si faptele pe care apple le face si lea facut in trecut demontreaza ca sunt constienti ca sunt multe produse la fel de bune sau poate mai bune decat produsele lor! Daca chiar esti o companie mare nu ai face asemenea gainarii ai face ceva sa-i intreci !!!

  17. Tu daca esti pe dinafara mai bine mucles.. Nu au voie sa copieze inventiile cum si vw a facut pasatul cc copie de pe mercedes cls si i-a dat mercedesu in judecata si nu se mai fabrica pasatul cc.. Se scoate slt model diferit.. Pt ca nu au platit patentul si era copie..

  18. @sincer acum vă zic ca KFF e cel mai idiot om din câți există o să mori singur cu iphone-ul în mână, ti-a luat mami un iphone si te crezi dumnezeu, lumea are mașini gen ferrari sau Lamborghini și nu fac comentariile pe care le faci tu cu un Iphone.