Morgen wird das Entwicklerteam eine Basisband-Downgrade-Methode für iPhone 3G und iPhone 3GS veröffentlichen

  Maine Dev Team steht kurz vor der Veröffentlichung Eine Lösung, mit der Besitzer von iPhone 3G/iPhone 3GS-Terminals das 06.15.00-Basisband des iPad-Tablets auf das 05.13.x-Basisband herunterstufen können, das über ultrasn0w dekodierbar ist. Die Lösung wird in einer neuen Version von redsn0w implementiert, bei der Benutzer höchstwahrscheinlich ein benutzerdefiniertes IPSW erstellen müssen, über das das Basisband herabgestuft wird. Um den gesamten Vorgang durchzuführen, müssen Sie zunächst alles speichern, was Sie auf den Geräten haben, und erst dann das Basisband installieren. Ich denke, dass alles für iOS 4.x – 5.1.1 verfügbar sein wird.

  Nachdem Sie das Basisband tatsächlich heruntergestuft haben, können Sie Ihre Endgeräte mit ultrasn0w dekodieren, aber Sie können das GPS verwenden, das dieses Basisband blockiert. Nach Durchführung des Vorgangs können Sie problemlos alle Navigationsanwendungen mit dem in Ihren iDevices enthaltenen GPS nutzen und sind nicht mehr auf die Aktivierung einer Internetverbindung angewiesen. Diese Lösung funktioniert nur auf iPhone 3G/3GS, auf denen das iPad-Basisband installiert ist. Ich weiß nicht, ob dadurch auch die anderen Basisbänder dieser Geräte heruntergestuft werden, aber es ist klar, dass Sie die Basisbänder des iPhone nicht herunterstufen können 4 Terminal.

  Ich werde Ihnen morgen weitere Informationen geben, sobald das Entwicklerteam die neue Downgrade-Lösung veröffentlicht.

31 KOMMENTARII

  1. Care este cel mai recomandat ios pentru un 3Gs? Ma gandesc ca ultima versiune (5.1.1) merge destul de greu, momentan am 4.1 dar vreau sa trec pe ceva mai nou si nu stiu ce sa aleg

  2. @zaone: Din păcate nu stiu în ce constă această problemă cu funcționalitatea GPS-ului pe iPhone 3G/3GS. Am avut ambele modele cu acel BB instalat și pot să spun că nu am constatat nici o anomalie. În “Maps” funcționa fără probleme, iGO la fel, etc. Chiar și acum verișorul meu folosește un 3GS cu BB 06.15.00 și pot afirma că nu întâlnește probleme de localizare.

  3. scz pt off topic , zaone crezi ca iPhone 4 merge mai bine pe iOS 4 decat pe iOS 5? mie mi se pare ca pe iOS 5 merge putin mai greu iPhone 4 .

  4. Da, nu e normal? iOS 4 are mai putine functii decat iOS 5.
    @eqro: Sunt sigur, mai bine ca 4S-ul chiar.
    @Daniel: E bine, o portiune mica dintre utilizatori a ramas neafectata.

  5. Am pe un 3gs 5.1.1 si pot sa zic ca se misca aceptabil. Este fluent, eu nu m-as intoarce la 4.x.x. Zaone cind vb de performante vb de parca ai encoda sau arhiva ceva cu telefonul, de parca cu 4.3.3 ai putea sa vezi continut 720p iar pe 5.1.1 nu ai putea. Aplicatiile merg normal, in unele jocuri se vad mici diferente, dar ce aduce 5 fata de ce oferea 4 merita pe deplin schimbarea.

  6. @zaone tu ai o problema in a intelege ca 3GS merge foarte bine cu iOS 5… de fiecare data cand iti spune cineva incepi si faci misto de ei… la mine mergea perfect pana am facut update la 5.1.1 si acum raman fara baterie in maxim 1 zi, in rest merge impecabil.

  7. Nu, iPhone 3GS nu merge bine cu iOS 5. Nu e o problema, e realitate. Am avut, am testat, merge prost, end of story pentru mine. Cine are doar un 3GS/4 e normal sa il laude si sa nu vada ce diferente exista fata de alte terminale. Cu asta iti spun sa vorbesti respectuos.

  8. Am vorbit destul de respectuos si nu stiu ce ai testat tu dar eu am comparat 3gs cu 4 si 4s si vorbind strict legat de sistemul operare se misca foarte bine. Nu discut aici cum se incarca aplicatiile/jocurile sau alte lucruri care depind de restul componentelor.

    Cum tu ai parerea ta despre cum ti se pare ca merge iOS5 pe 3GS lasa`ne si pe noi sa credem ca merge bine sau sa avem alta parere fata de a ta mai ales cand nu poti sa ma convingi ca lucrurile stau altfel.

  9. Cand imi spui ca “am o prolema” parca intrecem limitele cordialitatii. Si cand spun ca 3GS-ul merge prost nu o spun ca sa ma dau mare ca am eu 4S, o spun pentru ca asta am experimentat, asta cred si pe de o parte e normal sa fie asa pentru ca vorbim de un dispozitiv vechi de 3 ani cu hardware depasit moral.

  10. o chestie foarte tare,pot sa spun ca am jailbreakuit multe 3g/s-uri si din vreo 20-25 am nimerit doar 7-8 pe care mergea gps-ul ok,pe celelalte mergea doar cateodata,vorbesc de cele cu baseband de iPad cu 06.15.00

  11. Am avut destule telefoane de la Apple si va pot spune ca 3gs merge ok pe ios 5 atata timp cat nu e incarcata memoria si nu instalati zeci de aplicatii de prin cydia.Si mai ganditi un pic ca ios 6 a fost facut ai pentru 3gs deci merge ok pe ios 5 altfel s-ar fi oprit aici istoria acestui 3gs.