iPad 3 vs. Google Nexus 7 vs. Kindle Fire vs. Microsoft Surface – Vergleichstabelle

  Der Tablet-Markt ist in den letzten Wochen durch die Präsentation äußerst interessant geworden Microsoft Surface und Google Nexus 7. Das erste Tablet konkurriert direkt mit dem iPad, und das zweite konkurriert theoretisch nur direkt mit Tablets mit 7-Zoll-Bildschirmen, aber es wird sicherlich einen guten Teil des Marktanteils des iPad 2 und iPad 3 stehlen. Sie haben die Tabelle unten ein Vergleich Ich habe mir die öffentlichen technischen Spezifikationen für jedes der drei Tablets angesehen und festgestellt, dass sich das iPad-Tablet ganz gut hält, der einzige Nachteil ist der Preis.

  Der große Vorteil gegenüber dem Rest ist natürlich der Bildschirm und der App Store, aber viele Verbraucher achten zuerst auf den Preis und erst dann auf die technischen Daten, sodass der Kampf auf dem Tablet-Markt interessant zu werden verspricht. Jeder hat gesagt, dass das Google Nexus 7 kein direkter Konkurrent des iPad 2/3 ist, aber es bleibt abzuwarten, wie die Verbraucher reagieren werden.

25 KOMMENTARII

  1. Comparatia se face intre produse care costa la fel… nu de 2-3 ori mai mult.

    Eu prefer sa cumpar o tableta nexus decat un ipod touch.

  2. Deci Google nexus rules, dar se face comparatie intre produse care arata la fel? Mai Android fanboy, mai. Comparatia se face intre produsele disponibile pe piata, consumatorul cand merge sa cumpere ceva se uita la ce are la dispozitie si se decide ce cumpara.

  3. Apple este incredibil de scump din prisma urmatorului fapt:

    toate tabletele ar trebui sa coste aprox 150-200usd iar restul profitului sa il scoata din aplicatiile care si le downoadeaza clientii, dar Apple nu.
    Este ca si cum la intrare intr-un Mall (Mall-ul fiind ipad si iphone) clientul ar trebui sa plateasca 500euro pentru intrare (pretul pentru aparat) , ca sa te lase ulterior sa iti faci cumparaturile din Mall (aceasta fiind Apple store) .
    Cand era taxa de intrare la piata de vechituri chiar dupa revolutie , radeam ca se poate asa ceva intr-o democratie, dar se pare ca se poate si la scara mai mare.
    Ganditi-va serios la ce am scris aici.

  4. Costa mai mult de 200$ sa le produca. Problema cu ceea ce spui e ca in felul asta nu se mai inoveaza absolut nimic. Din vanzarea aplicatiilor scoti 2 – 3 miliarde de dolari pe luna si asta nu e de ajuns ca sa investiti in research. Google nu traieste din hardware si miscarea lor are rolul de a trage piata in jos, nimic mai mult. Asteptarile consumatorilor au scazut mult acum si nimeni nu va putea oferi ceva la fel de bun la acelasi pret.
    Comparatia facuta de tine e scoasa din alt film.

  5. Serios!?=)) voi aveti in lista de comparatie un produs pentru care cunoasteti doar dimensiunile? Cum ramane cu “produsele disponibile pe piata”? “se decide ce cumpara.” poate ne explici si noua cum se decida cand toate specificatiile sunt unknown:-?. E o noua metoda inventata de tine? Poate imi lasi si mie commentul…poate poate.

  6. O intrebare “out of topic” – am primit un iphone 4s Cdma , are slot de cartela. Pot sa il folosesc inreteaua gsm? Multumesc anticipat!

  7. @Mihai, imi pare rau sa iti zic, dar esti …
    Pai asa si skoda, la 30.000 iti ofera un Superb full-options, si Mercedes, un b-klasse. Compari mere cu pere, una e ipod, alta e tableta de 7″.

  8. mda,deci ca cineva a spus ca prefera tableta nexus si vine cu o parere,ori este fanboy ori este ce mai poate fi inventat,eu la fel as cumpara o tableta Nexus 7 la pretul ala,ma doare pe mine in fund ce firma e,dar la pretul ala e chiar foarte bun,pe site-ul asta nu se poate niciodata avea o parere diferita ca hop esti varza,cred ca e cel mai fanatic site depre Apple din Romania,am impresia ca pt muti Apple este D-zeu pe pamant aici

  9. Totusi,200 $.Pt banii astia Nexus este o super tableta.Aparitia acestei tablete ma pune in dificultate.Am un ipad2 de care sunt foarte multumit,am o gentuta cu care il transport mai peste tot unde merg,imi este foarte util.Dar ce fac,din ce vad imi place foarte mult Nexus-ul.Nu cred ca o sa dau iPad-ul pt Nexus,mai degraba mi-as cumpara SI UN Nexus.Si aici vine dilema,o sa umblu cu 2 tablete si un iphone dupa mine?Daca mai apare o tableta misto si o s-o vreau si pe aceea,cred ca o sa merg cu troller-ul dupa mine.Ce vreau eu sa zic….cam suntem sclavii tehnologiei,ai companiilor ce produc minunatiile astea si intram tot mai mult intr-un “Matrix”.Ce bine era acum 10 ani,nu aveam nici macar telefon mobil.Oare cum o sa fie peste 10 ani?

  10. calitatea se plateste,cum am mai spus toti incearca sa se integreze in piata prin diverse metode….pana la urma e gorba de bani,atat pt producatori cat si pt clienti…cui ii place sa tina o traditie o va face pana la final,restul vor fi ca albinutele din floare in floare…;))

  11. @Chucky, esti cumva moderator? “De decat”? Ai demomnstrat destul.
    Tableta asta o sa fie cea mai buna pe segmentul 7″. Atat. E mai buna devat kindle fire si ipad2 (pret), in rest nu o sa concureze cu ipad. Probabil e un experiment google inainte de o tableta de 10′, sa mai acumuleze ceva experienta.

  12. de ce nu faci comparatie si cu blackberry playbook care are 2 camere, SGX, dual core, unde jocurile se misca excelent si pretul e decent. Sa nu mai amintim de browser si pretul unei tablete de 32gb la jumatate de pret cat ipad3.