Samsung Galaxy Note II vs. iPhone 4S (Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=vYawW14YY3s[/youtube]

  Gestern Abend veröffentlicht, Samsung Galaxy Note II, wurde bereits schnell mit dem Terminal verglichen iPhone 4S, und im Videoclip oben haben Sie alles vorgestellt. Es handelt sich um einen einfachen Vergleich der Bildschirme, der jedem eine Vorstellung davon geben sollte, in welche Kategorie beide Telefone fallen. Das Note II hat einen 5.5-Zoll-Bildschirm, das iPhone 4S hat einen 3.5-Zoll-Bildschirm, der Unterschied zwischen den Bildschirmgrößen ist sehr groß und von hier an kommt es auf jeden Geschmack an.

52 KOMMENTARII

  1. Hai lasa vrajeala, se vede in clipuri ca are lag. Uita-te la ala pus de mine ieri si o sa vezi lag la video, la utilizarea aplicatiei, azi am vazut unul care debloca ecranul la 2 secunde dupa apasarea butonului. Las-o asa, ca nu tine. iPhone 4 are 2 ani de zile, e normal sa aiba lag. Arata-mi un terminal Android vechi de 2 ani care sa ruleze Jelly Bean 4.1 si sa vedem daca nu are lag.

  2. Fratilor hai sa ne punem de acord ! Nimeni nu contesta ca Apple face niste telefoane extraordinare DAR iphone 4s a fost deja depasit! Asta este realitatea oricat de mult am incerca noi sa ne facem ca ploua… cand afara e soare si frumos (pt. Samsung)
    Sa vedem cum o sa fie Iphone 5 . Din punctul meu de vedere este o lansare decisiva pentru Apple .

  3. Daca Samsung scoate 10 telefoane pe an, asta nu inseamna ca alealalte care-i sunt egale ca si performante/functii sunt depasite. Note 2 e un Note 1S, cum a fost si iPhone 4S.
    @anonymus .-.: Sigur ca da, totul se rezolva simplu, e jenant totusi ca un quad-core cu 2GB RAM sa aiba lag…

  4. @ zaone Ce lag vezi tu? Orice aplicatie, pe orice telefon/computer nu se poate deschide instantaneu. Arata-mi tu un Iphone sau Ipad care sa deschida orice aplicatie instantaneu, chiar si aplicatii preinstalate.
    Oricum Note-ul nu concureaza cu Iphone. Note-ul e bussines, Iphone-ul e mainstream.

  5. Eu nu intelegde ce la orice chestie trebuie sa fie cineva sa se certe, sa jigneasca,cu oftalmologul sau fara,nu inteleg de ce daca ai samsung sau orice alt telefon intrii pe acest site sa comentezi.fiecare cu gusturile lui. Zaone are dreptate ca ios -ul nu are lag.de asta mi-am luat si 4 s si new ipad…ptr soft si ecran.am avut si s1 si s2 dar m-au dat gata ecranele de pe apple in rest….sincer nu imi plac.greu sa pui ringtone etc….. Oricum iphone 5 ptr mine, nu va fi atragator.de aia mi-am luat tableta ca sa am ecran mare.ca telefon e super ok 4s….deci si cine alege note 2 in locul iphone 4 s il alege ca are mare ecranul in primul rand si apoi ptr soft.apropo.. @zaone stii de ce apple nu are suport flash(iar un punct negru ptr apple din partea mea)???? Multumesc

  6. Adevarul este ca in momentul in care utilizezi un samsung s3 si probabil note-ul 2 intr-adevar le simti ca sunt peste iphone 4s, ma refer la ecran, rapiditate etc. Lag-ul din android este de inteles, nu sunt expert in it dar totusi andoid are widget-uri , animatii, multitasking adevarat. La IOS lucrurile astea lipsesc.
    Dar in final tot iphone folosesc pentru ca are materiale de calitate si personal n-am nevoie de complexitatea si customizarea din android. Dar cand pui mana pe un htc one x sau galaxy s3 simti diferenta oricat ai vrea sa fii de fan si impatimit al marcii apple.

  7. Eu am avut ocazia acum 2 zile sa mă joc cu note II versiune de korea (cu tv) telefon fara sens mai mare ca samsungul asta nu am văzut, are si o antena de 20 cm care iese( exact ca la vechiile radiouri) bineinteles ca la orice Android, jumătate din aplicații nu merg sau nu își au rostul. La Vodafone o sa apară undeva la 23 de milioane. Nu vad rostul procesorului si a ramului mare, intradevar are lag. Poate dacă ar avea iOS pe el si-ar face mai bine treaba, poate chiar si lion x. Proprietarul a reușit deja sa ii zgârie marginile si telefonul nu are decât o săptămâna. In concluzie ABSOLUT USELESS din toate punctele de vedere!!! Imi da impresia ca ar fi un calculator performant cu msdos. Nu m-a impresionat cu nimic, poate doar ecranul, finisajele sunt făcute parca la strung.

  8. Ahh, am uitat sa precizez faptul ca nu au rezolvat vechea boala cu semnalul. Iar bateria tot degeaba este mai mare decât la s3 autonomia in cel mai bun caz este aproape cât a s3-ului

  9. Care dintre voi aveți părinți mai in vârsta, faceți un experiment, cu un Android si un iOS, dați-le ceva sa facă pe telefoane. O sa vedeți INSTANT care sistem de operare este mai bun pentru telefoane

  10. M-am uitat la video-ul ala , iar singurul lucru care mi-a trecut prin cap a fost : “iPhone-ul este cel mai mic si cel mai bun :(” …. HAHAHAHA !!! N-am nevoie de palete de ping-pong , la fel cum nu am nevoie nici de blugi noi !!!

  11. @Mihai, intra usor in buzunarul de la masina poate :)) si amaratul meu de iphone 3g intra greu in buzunar. Pentru Note iti garantez ca trebuie sa porti salopeta sa iti intre in buzunarul de la piept. Cred ca a fost gandit pentru femei, in geanta intra intr-adevar usor 🙂

  12. degeaba faceti voi misto de dimensiunile telefonului, este destul de cool sa vezi fotografii, sa te joci si sa urmaresti filme pe acest telefon.
    O sa-l cumpar in rate din flanco. Mai am putin de asteptat pana apare

  13. Am citit comentariile de pe engadget si gizmodo, majoritatea absoluta sunt entuziasmati de Note 2, deci succes cu siguranta va avea. Cu atat mai mult ca rezolutia ecranului este 1280 x 720, nu pe 800 px, so aplicatiile vor rula fara adaptare. Iar formatul 16:9 a permis sa fie mai ingust si va sta mai bine in mana… Well, la fiecare diferit! Eu mi-as schimba iPad-ul 3 pe Note 2, e compromisul perfect intre tableta si telefon, si nu mi-ar pasa ce spune lumea! iPad-ul e cam greoi, in drum e mai comod ceva usor, iar acasa am pc, laptop si MBA, deci ramane sa vad reviewurile specializate sa-mi formez parerea finala.

  14. @Victor Bulgar. Da-mi mie ipad 3-ul si iti dau eu un note =))) daca tu crezi ca ping pong-ul asta e mai tare ca un ipad. Iti garantez ca ecranul este sub ecranul ipad 3-ului ca rezolutie si culori. Eu cunosc pe cineva care foloseste ipad-ul cu vmware client la win7 cu ecran nativ (neredimensionat) . Intr-adevar ai ce face cu ipad-ul dar cu scubadiving asta inafara sa faci vant prin casa sau ping pong nu-i vad rostul.

  15. e la fel de folositor si aratos ca un dodge ram intr-un oras.
    Pe un ecran de max 4 poti face exact orice ai nevoie in momentul in care esti mobil…asta e o struto camila pt cei care vor sa aiba jumatate din experienta unui telefon MOBIL si a unei tablete la pret de una.
    As vrea sa vad pe cineva care face joging cu un note atasat de mana 🙂 sau care mai poate vb la el fara casti daca-si vede imaginea penibila reflectata intr-un geam in timp ce vorbeste.
    Ah..e pt business, sigur, eventual pt businessman-ul sarac.

  16. eu ii vad rostul ma! Este chestia de gust, gust pe care romanii nu il apreciaza, si ma refer strict la marime…nu stiu, dar un ecran de 4.5 inchi este oribil de mic pentru mine, dar 4 inchi este deja o jucarie pentru copii.

  17. @anonymus .-.: Pai de ce nu cumperi o galaxy tab de 7 inch sa mergi cu ea la ureche pe strada, eventual sa-mi spui unde esti sa-ti fac o poza sa te pun aici sa vezi si tu cat de caraghios este sa umbli cu farfuria la ureche pe strada.
    Sa fim seriosi, sunt terminale foarte mari, te chinui sa le tii in buzunar, nu le poti folosi cu o singura mana, arati stupid cand vorbesti cu el la ureche, numai cine nu vrea nu vede asta.
    @radu: Sa stii ca nu e o idee rea sa faci jogging cu asta, mai faci muschi.

  18. @N3o, m-am referit la Note 2, in nici un caz primul, nu mi l-am luat din cauza formatului 16:10, bateriei slabe, Pentile Matricei ecranului. E vorba de gust, am iPad de 2 ani si m-am saturat sa-mi oboseasca mainile aiurea, mai ales ca obisnuiesc sa calatoresc
    la distante de mii de km in Rusia si am avut timp sa inteleg… Nu zic ca nu e bun iPad-ul, multe aplicatii, jocuri pentru copii, medicina etc il fac un instrument de invatat aproape perfect, insa nu am nevoie de gaming sau PS Touch-ul prost optimizat, mai degraba un Surface Pro. Asa ca, cum faci rost de Note 2, iti dau iPad-ul meu cu mare placere! Este ideal, eu pastrez lucrurile bine…

    Daca stai sa te gandesti bine, doar iOS-ul ramane cel ce face pentru multi diferenta, restu cunoaste o dezvoltare mult mai rapida si nu ai cum zice ca Androidu nu are ceva ce are iOSu, mai lasati-ma cu intuitivitatea sa!

  19. @Zaone,cine a zis ca trebuie sa mergi cu tableta la ureche pe strada? ce prost mai sta cu tel la ureche sa-si prajeasca creerul? De asta s-au inventat castile cu microfon si buton de raspuns…il poti tine in ruxac.Iar despre jogging ce sa mai zic? Cati dintre voi faceti asta? Nu sunteti deloc realisti,sau nu vreti sa fiti,stati voi cu mizeria aia de iPhone 4 sau 4S pana apare 4S2 ca se pare ca asta va fii viitorul iPhone…

  20. Daca tu zici,asa o fii.in fine,ideea era urmatoarea: cum sa mergi cu tableta la ureche pe strada? Si eu am un iPad 2 si cand vb de pe el vb la casti,nicidecum cu tableta la ureche sau pe speaker…

  21. Acele “palete” despre care tot vorbiti nu sunt atat de overrated dincolo de granita, si nu e o anomalie sa umbli cu un telefon mare sau cu o tableta pe strada…

  22. parca vad soldatii aia din vietnam cu ranita aia telefon , la spate, cu receptorul la ureche… doar ca acum se numeste tableta cu casti. pe strada, imaginea asta arata cu totul altfel… sa fim un pic realisti

  23. Locuiesc in Olanda de doi ani, deja. Oamenilor NU LE PASA de ce cred ceilalti despre ei. Drept urmare am vazut footografi de ocazie cu iPad, oameni vorbind la “palete” si gagici in fuste mini pe bicicleta. Multi dintre cititorii blogului ar trebui sa puna inainte propriile nevoi/prioritati si sa lase in pace “capra vecinului”. Daca o persoana nu-si permite si smartphone si tableta, dar ceva gen Note si-ar face perfect treaba… de ce nu? Multi dintre voi puneti atit de mult accent pe aparente, de parca voi toti ati fi Richard Branson.

  24. Mi se pare o prostie sa iti pese ce marime are telefonul.Daca iti place Note pentru ca are ecranul mare nu conteaza ce iti zic ceilalti ca arata ciudatat.Si in plus am auziti pe unii care la fel credeau ca era cam mare dar dupa ce si-au luat unul au zis ca nu mai vor un telefon cu ecran mic.Ce nu imi place e ca Samsung incepe sa isi vanda si ei marca si nu produsul pentru ca pretul telefoanelor se apropie de cel al iPhone-ului.

  25. @Ciprian, +1! Nu inteleg de ce se streseaza toti cum o sa fie priviti sau ca altu trebuie sa-si ia iPhone pentru cu na, mie imi place su tie tot trebuie sa-ti placa… Daca imi voi permite, imi voi lua Note 2 fara sa vand iPad-ul, pentru ca sa nu tarai peste tot cateva device-uri. Iar cel ce a vazut peste tot in Europa cate 7-8 iPhone 4/4S, l-as ruga sa se calmeze si sa judece mai realist: asta ar insemna 400 milioane de device-uri, mult mai multe decat au fost vandute in intreaga lume! Cunosc multi de astia care au fost prin Europa si le pare ca sunt cei mai destepti… Un prieten, venit din Portugalia: “mama, la ei nici nu exista praf pe drumuri…”

  26. @victor Bulgar
    Tu ce intelegi din 10 persoane ,7-8 aveau iphone
    Tu sari direct la 70-80% din populatie ,nu ma refeream din ce am vazut pe strada si sa fiu mai realist poate am exagerat dar din 10 persoane 5 aveau iphone
    Si nu nu ma dau destept voi unii dintre voi faceti asta des ,doar traiti cu impresia ca in realitate e cu totul altfel
    ,e ultimu post aici numai obsedati care va traiti viata comentand orice chichirita la care pe voi nu da nimeni un ban
    Am sa ma distrez doar privindu-va pe voi,asta daca nu ma plictisesc repede

  27. @Andreidon, acum vreo saptamana a fost anuntat ca in SUA, Franta, Germania si UK fiecare al treilea are un idevice, deci iPhone/iPad/iPod Touch, in restul tarilor, prin deductie, mai putin de 3 oameni din 10 au un iDevice, sa nu mai zic doar iPhone4/4S! Nu ar trebui sa te superi, ai fost superficial si subiectiv, asta nu mi-a placut! Daca prezinti date, ele trebuie sa fie veridice, altfel induci in eroare cititorii. In loc de “7-8 din 10 au iPhone 4/4S”, ar fi trebuit sa spui “multi au iPhone prin Europa, probabil pe alocuri 7-8 din 10”, insa tu te ataci si ma critici… Poti sa te distrezi pe faza asta, insa poti sa intelegi ca nu te-am luat la misto, ti-am spus ca nu poti afirma ce ai afirmat!