Sehen Sie sich die Präsentationskonferenz zu iPhone 5 und iOS 6 auf iDevice.ro an!

  Am Mittwoch um 20:00 Uhr beginnt die Präsentationskonferenz iPhone 5 si iOS 6, ein Ereignis, auf das Millionen Menschen auf der ganzen Welt seit Monaten warten. Im Bild oben sehen Sie die Einladung von Apple an die Journalisten, die an der Veranstaltung teilnehmen werden, und daraus geht hervor, dass entweder das neue iPhone tatsächlich iPhone 5 heißen wird oder Apple dann 5 neue Produkte vorstellen wird. Egal wie die Situation sein wird, ich warte hier auf Sie, um alles zu besprechen, was Apple präsentiert, und wenn es einen Live-Video-Feed von der Veranstaltung gibt, können wir gemeinsam alles sehen, was dort passiert. Auf der Präsentationskonferenz zum iPad 3 gab es einen Live-Feed, den Sie auf iDevice.ro finden konnten, und wenn es etwas Ähnliches für das iPhone 5 geben wird, dann finden Sie es hier.

  Ich werde am Mittwoch hier auf Sie warten ab 19:30 Uhr und ich hoffe, dass sich das Warten auf alles, was Apple präsentieren wird, gelohnt hat! Um herauszufinden, wann die Konferenz beginnt, aber auch alle Neuigkeiten, die morgen präsentiert werden, empfehle ich Ihnen, die Anwendung iDevice.ro zu installieren, die Ihnen Push-Benachrichtigungen für die hier veröffentlichten Artikel sendet!

Anfangspreis:
-
Name:
iDevice Ro Push App

kostenlos

s





Entwickler: Victor Campeanu
Universität
Kategorie: Nachrichten


Beschreibung: iDevice.ro ist derzeit der meistgelesene Technologie-Blog in Rumänien. Hunderttausende Rumänen lesen jeden Monat die neuesten und interessantesten Neuigkeiten über Apple-Produkte und mehr.

iDevice.ro ist c…


Die Größe der Anwendung beträgt: 2.7 MB


40 KOMMENTARII

  1. Poimaine e ziua cea mare 😀 deabia astept !!! Si trebuie sa iti multumesc si tie Zaone ca aduci mereu stiri faine si am ce citi zilnic 😀

  2. Zaone am o propunere, ce ar fi sa faci un grafic unde utilizatori sa voteze daca cred sau nu despre imaginile aparute pana acum despre iphone 5 🙂 ce zici de idea mea ? Sincer eu unul cred ca diseara apple ne va uimi 🙂

  3. ma bucur sa vad informatiile 🙂 m am saturat cat s a speculat in ultimele luni desprr el aberatii si iar aberatii apropo sa inteleg ca nu mai e ios beta ?s a ajuns la final? oare va face cineva jailbreak ptr io6 ?va dura? asta astept eu atat 🙂 cydia te astept :))

  4. Va salut pe toti!
    Zaone, tie-ti multumesc pentru toate stirile postate si informarea constanta cu cele mai importante si credibile stiri legate de Apple!
    Adevarul este ca verific stirile legate de Apple zilnic, de mai bine de 2 luni pe siteurile internationale si pe Idevice.ro si intotdeauna ai postat stiri foarte bune si de ultima ora.
    Dorinta mea arzatoare este ca diseara sa avem o surpriza mare privitoare la noul device, adica sa arate altfel decat am fost asigurati de atatea surse…
    Cata vreme politica Apple a ramas aceeasi si anume de a invalui fiecare lansare intr-o nebuloasa care creeaza nebunie si dorinta de cumparare care anuleaza “aspectul pret”, logic mi se pare ca si azi sa avem suprize mari legate de noul produs si cred ca este posibil sa radem cu totii de cat de naivi am fost, crezand zvonurile postate atata timp fara nici o confirmare oficiala a Apple.
    In caz contrar elementul supriza atat de folosit de Apple devine doar istorie…ar fi mare pacat!

  5. salut. cum am mai comentat sper ca ne inselam totzi cu prototipul care ne’a bantuit tot anul. daca apple va prezenta o porcarie, inseamna 2 lucruri: ori se duc pe rapa incet, ori pregatesc ceva mare pentru 2014. eu ca si toata lumea sper sa ne rupa falca diseara. hai apple!!.

  6. Problema nu e faptul ca noul iPhone va arata asa cum am tot vazut in imaginile care au tot circulat pe net de luni bune.Ma cam indoiesc ca Apple are asa mari probleme de securitate.Sper sa ma insel diseara.Va mai amintiti anul trecut?Am fost pacaliti cu un alt design,producatori care lansau huse,etc?Sa recunoastem,nu arata rau si se va vinde!Problema ar fi faptul ca a disparut elementul surpriza cu care Apple ne-a tot obisnuit.Toti asteptam diseara altceva, mai mult pentru a fi surprinsi nu ca ce am vazut pana acum arata rau!Oricum va fi,sunt absolut convins ca Apple are ceva surpinzator de aratat diseara,ori un alt design ori o functie sau functii revolutioanre.Vor fi comeentarii pro si contra indiferent ce vor lansa.

  7. Cine crede in porsircile alea de poze de pe net ? Cand apple iPhone 5 va fi lansat, o sa vedeti ca s-au cam inselat cu totii, si o sa ne rupa falcile diseara :d.

  8. Aceasta lansare este asteptata si de cei care nu vor cumpara un Iphone 5 sau cum se va numi el…Cunosc doua persoane care asteapta sa cumpere un 4s la un pret corect dupa ce apare pe piata generatia noua de Iphone. Eu personal astept aceasta lansare in ideea ca noul Lumia 920 cu WP8 va aparea in versiunea comerciala la un pret sub Iphone 5. Asadar si concurenta asteapta cu maxim interes lansarea.

  9. @zaone cand vom putea descarca si noi iOS 6 in device-uri? Un reper ceva? Eu nu cred ca astazi Apple va lansa iOS 6 pentru utilizatori normali.. Azi cred ca doar il prezinta

  10. @Alex: M-am uitat, singura prostie e aia cu lansarea de azi, in rest e ok. Ca au rulat aia un concept pe fundal… ce sa te astepti de la ei? Daca aduceau pe altcineva in afara de Razvan, probabil auzeai ca va iPhone 5 va zbura.

  11. Daca 5 e numarul de noutati (idevicuri) probabil Q4 va fii un record in aceasta industrie…pentru ca macar si zvonurile despre iphone daca devin realitate…totusi este cumva un telefon nou, spatele este mat ceea ce este mai ok decat sticla, conectoru de 9 pin daca va suporta usb 3 e iarasi ok si mai ales ca il poti conecta pe orice parte, ecranu 4″, ios nou, mai subtire..deci deja sunt multe schimbari

  12. Cei de la ProTV se lauda pe site, cu transmisiunea live a evenimentului. Cum nu am ratat nici o prezentare Apple din 2007 pana acum, ma cam indoiesc ca se va intampla…

    “Evenimentul de lansare are loc miercuri la ora 20:00, ora Romaniei si il puteti urmari live pe stirileprotv.ro. Pe site gasiti si toate clipurile spion sau pozele de ultima ora.”.

  13. @Ovidiu: Aia de la Pro TV ar spune si ca Buhnici il prezinta, dar din pacate minciuna asta n-o pot vinde. Nu au nimic, vor doar trafic, se uita aici sa vada daca apare un feed live si-l fura. Maine apare Buhnici si prezinta el toate caracteristicile primite in exclusivitate de Pro TV de la Cook.