Ein britisches Unternehmen bietet Benutzern die Möglichkeit, ihre iPhone 5-Terminals mit 24-karätigem Gold zu überziehen

  iPhone 5 Viele halten es für ein teures Premiumprodukt, das nur für diejenigen zugänglich ist, die über Geld verfügen, und ein britisches Unternehmen möchte beweisen, dass einige Besitzer von iPhone-Terminals nicht auf Geld achten. Für sie wird es bald einen neuen Service geben, der das Goldblasen des Gehäuses und der Seitenbänder beinhaltet. Ein Unternehmen mit einer Repräsentanz in der Dubai Mall bietet einen neuen Service an Dies belohnt den Benutzer dafür, die Aluminium-Seitenbänder und die iPhone 5-Hülle mit Gold zu blasen, um sie teilweise vor Kratzern zu schützen, sie aber in Objekte zu verwandeln, die die Aufmerksamkeit aller auf sich ziehen.

  Natürlich ist der Preis für eine solche Exzentrizität hoch, aber wenn Sie die Aufmerksamkeit der ganzen Welt auf sich ziehen möchten, dürfen Sie sich die Gelegenheit nicht entgehen lassen, diesen Service in Anspruch zu nehmen.

31 KOMMENTARII

  1. Da, cam ciudat..fata de cum a facut Nokia 8800 Gold Arte e diferenta prea mare..probabil asta e diferenta intre “din fabrica” si aftermarket

  2. Salut,am si eu o “problema”Mi-am cumparat ieri noul ipad,l-am pus la incarcat la 10 seara si dimineata aveam 88% baterie.Acum l-am bagat la 21:30 la incarcat(l-am golit de tot)si la ora asta(23:25)are 21 % .O fi defect?Ipad 2-ul se incarca in maxim 4 ore full.Voi aveti “problema”asta,sau asa trebuie sa faca?Sa umblam cu prelungitorul dupa noi?:)

  3. Tiganie mai mare ca asta nu am vazut insa bineinteles ca vor fi doritori si pentru asa ceva. Nu mare mi-ar fi mirarea sa vad chiar in Romania asa ceva la vreun manelist 😀

  4. Nu inteleg de ce tipati ca e tiganie?… Eu nu il vad ca material pentru bijuterii ci ca un foarte bun element, multe mufe sunt suflate cu aur de ce? Hai ca stiti ce naiba e tiganie eu cred ca e mai bine asa decat cu aluminiu mult mai bine protejat cu foita de aur

  5. @Radycal asa sunt romani… Invidiosi pana in panzele albe, iar pe langa asta mai sunt si prosti! (scuzati limbajul). Iesiti intr’o tara civilizata sau uitativa la oameni cu banii ce bijuteri au… Daca consideri un ceas, o bratara sau in cazul de fata un telefon suflat cu aur ca fiind “tiganesc”, atunci eu te consider un …

  6. Pentru toti necunoscatorii de sus care spun ca se va zgaria mai greu tin sa le aduc aminte o lectie de chimie din clasa aVII-a si anume ca aurul de 24K este extrem de maleabil si se zgaria mult mai usor. Mai are si alte proprietati cum ar fi ca este superconductor sau reflecta caldura extrem de bine.
    Deci tiganie si atat!
    Eu unul l-as sufla cu otel forjat si as aplica un strat de lac daca se poate.

  7. Daca o companie a decis sa faca astfel de carcase, inseamna ca exista cerere! Si atunci ce vb, sa fie sanatos cine e dispus sa cumpere asa ceva si cui ii place sa tina in mana un astfel de tel…Cred insa ca, avand in vedere problema cu vopseaua neagra de pe benzile laterale, cineva ar avea succes daca le ar sabla si le ar oferi nevopsite inapoi pe telefon, cel putin pana cand Apple se va gandi sa faca ceva in privinta asta

  8. Te-ai ironizat singur printr-o insiruire de cuvinte ce vor a semana a fraza, mascand cu ea neimplinirea ta in viata. Acest device nu este practic o jucarioara de copil si deci o poleiala fina cu aur e mai de caliatate decat foitele de plastic. In plus ii da prestanta nu cum ii spui tu “tiganeala” poti sa ii spui un semn de pretuire si respect.

  9. @radycal: mereu trebuie sa existe cineva pe forumul care sa spuna “cine nu ajunge la struguri, spune ca sunt acrii”, nu? Pe mine nici daca m-ai plati n-as cumpara asa ceva, scuze, l-as cumpara ca sa il revand pentru aur…

  10. pai nu stiu daca a-ti vazut episodul din mythbusters cand testeaza LINE-X-ul (un material care se pune in bena pick-up-urilor si care este mega rezistent). eu cu asa ceva as “sufla” iphone-u doar ca probabil grosimea lui ar creste considerabil. :)))))

  11. Si eu am intalnit in cipru 300 euro aur 18 k :))) mi se pare o prostie am dat pe tlf 300 sh si dau 300 pt aur si a2a exista atatea posibiliati de a ramane fara el 🙂

  12. 1. Mie nu imi place! Cand l-am vazut m-am gandit automat la tiganii din filmul Pisica alba pisica neagra (parca asa se numea)
    2. daca vrei “pretuire si respect” (ca sa il citez pe prea inteleptul radycal) nu ai nevoie de un telefon suflat cu aur. Inteleg sa ai o bijuterie, un ceas etc. suflat din aur.
    Rolls Royce-ul nu este din aur si iti garantez eu ca face o impresie mai buna decat un iphone suflat cu aur.

  13. @radacyna
    E ca si cum m-as certa cu o pensionara ce a terminat de savurat ultimul episod din telenovela ei preferata. Numai la astfel de persoane calitatea cum spune radicus erectus marsupialus reprezinta esteticul si atat, pentru mine calitatea inseamna durabilitate. Am pus punct pentru ca genetica venita de la parintii tai care te-au procreat in cort nu duce mai departe (sorry zaone, daca deranjez te rog sa stergi asta)
    @ACH Multe firme sunt facute doar sa testeze piata, iar viata lor este de foarte scurta durata. In Japonia sunt firme ce fac prezervative cu vibratoare in varf si luminite pe margine in forma de bilute, deci un pom de craciun. Ai folosi asa cev? Asa ca lumea inventeaza tampenii numai ca sa ia ochii celor RADYCALI in gandirea infecta si manelista existenta nu numai la noi in tara.

  14. @Bogdan

    aurul nu este superconductor, cel putin nu la temperaturi obisnuite.
    Da, este maleabil, ductil si toate cele dar este mai rezistent decat aluminiul. Insa nu si decat oxidul de aluminiu obtinut prin anodizare. Respectiv, daca cineva considera carcasa unui ipad usor de zgariat (de exemplu) atunci acel aur suflat se va zgaria si mai usor.

    Referitor la carcasa iphone 5, eu tot nu pot pricepe de ce apple nu a imprimat culoarea finala in procesul de anodizare, cum de exemplu se face la htc one s (din ce retin). Acolo reiese acelasi finisaj (de aluminiu anodizat) insa direct cu culoarea finala, pigmentii de culoare fiind “prinsi” in stratul poros de oxid de aluminiu de la suprafata.
    In schimb apple vopseste pur si simplu tot stratul de oxid cu vopsea normala. Este cam cea mai proasta varianta la care ma pot gandi.

  15. O firma/companie au si studiaza o piata. Din moment ce apple nu a oferit acest lucru, este pentru ca nu au considerat ca este bine pentru imaginea Apple. De exemplu Nokia a scos asa ceva si arata mult mai bine decat ceva after market cum este cazul aici. Sunt gandite din fabrica.

  16. @ Motoi Bogdan
    Daca descoperi superconductivitatea la temperatura camerei, ai premiul nobel asigurat! Oricum este folosit in retelele electrice pentru proprietatile sale de foarte bun conductor electric, dar cred ca eu m-am exprimat gresit. E o gluma intre fizicieni: ” s-a descoperit superconductivitatea la temperatura camerei … in Siberia”.
    Revenind la subiect, imi aduc aminte cum arata o bara de aluminiu sectionata, adica ma refer la aluminiu crud, cum isi schimba culoarea. Daca s-ar da jos vopseaua si s-ar da cu lac peste aluminiu proaspat curatat, cum ar arata?

  17. Bai ce evolutie. au ajuns tiganii pe net chiar pe idevice. dar or avea un idevice ? sigur ca da dar contrafacut. i- ati vazut cum umbla cu ifoanurile in mana si ale dracu tinute doar cu marul in sus ,,sa vaza lumea”. oribila specie de animale salbatice. Referitor la iphonul di imaginile de mai sus e frumos. E frumos atunci cand ai la ce sa-l asortezi ca nu merge purtat asa oricum. in primul rand trebuie sa ai nste pantofi cu talpa de vreo jma’de metru cu varfuri ascutite si jupuiti pe la varfuri. pantalonii trebuie sa fie largi de ,, piersica”. pentru cunoscatori . daca nu ai curea poti sa-i legi cu o funie sau o sarma ce gasesti prin curte. daca esti trecut de primul bulau iti pui o camasa cu maneci lungi si suflecate dar obligatoriu trebuie sa aiba leopard. daca inca nu ai facut bulau sau ai facut doar unul iti pui un maiou cu spatele decupat ca sa se vada sirenele si maricelele. la maini iti tragi niste bratari di alama sufkate cu ce- o fi , la gat iti pui bling- bling- ul in cap palaria respectiv sapca si pt ciorditori gluga. si in sfarsit. ce avem in mana? avem iphone-ul suflat care urla nu manele ci muzica tiganeasca de calitate ca cica au standardizat- o si p- asta. .. au adus o la norme europene:) apropos aurolacii lor acum cica se numesc Eurolaci. sa – i ia. dracu

  18. @ Bogdan

    la “0 grade absolut” multe chestii sunt superconductoare

    Nu stiu ce e sub vopseaua de pe iphone 5. Respectiv daca au mai anodizat aluminiul sau nu. Pentru ca daca nu este, in contact cu aerul se va oxida urat si neuniform.

    La macbook air cand se zgaria capacul bateriei, polizam usor zona respectiva, puneam niste plastelina in jurul zgarieturii cat sa formez o zona in care sa torn niste acid sulfuric cu care sub curent continuu (un alde 12V la 2-3 amperi) sa refac anodizarea. Zonele deja anodizate nu sunt afectate, zona polizata se anodizeaza. Cu putina experienta iese ca nou si-mi venea f usor sa tin mac-ul impecabil.
    Pana sa descoper metoda, am avut proasta inspiratie sa incerc poanta cu toata carcasa inferioara (partea metalica) iar acidul a distrus o parte din structura interna care desi semana, nu era din aluminiu. A trebuit sa comand de pe ebay alta carcasa 😛