Apple veröffentlicht MacBook Air und MacBook Pro Update 2.0

  In der letzten Nacht Apple hat veröffentlicht ein Update für die MacBook Air/Pros, das dieses Jahr im Handel erhältlich ist und die Grafikleistung von Macs verbessert, einige Funktionsprobleme löst, aber auch die Kompatibilität mit bestimmten USB-Geräten bietet. Apple empfiehlt jedem, der einen im Juni 2012 erschienenen Mac gekauft hat, ein Update durchzuführen. Über das Software-Update-System im Menü „Einstellungen“ können Sie dieses Update auf Ihrem Computer installieren.

10 KOMMENTARII

  1. Nu stiu cine a apucat sa cumpere de la emag sau de la oricare alt magazin dar emag, evomag etc numai tepari au afisat mobilele respective pentru a atrage clienti care ei sa sune si aa intrebe o sa le ocolesc pe viitor sunt TEPARII

  2. cred ca pur si smplu le-au dat pe sub mana. Am urmarit de azi’dimineata site’ul emag din 5 in 5 min si pe la 10:20 au transformat statutul la iphone 5 din: ‘momentan este indisponibil / livrabil din 9 noiembrie’ in ‘stoc epuizat’. Bataie de joc. Astept telefonul asta de aproape 2 luni si n’am de unde sa il iau la liber.

  3. @Sebi daca ti-l doresti asa mult si nu stii de unde sa il iei hai sa iti zic eu de unde,de okazii ai auzit?Sunt sute de iphone 5 sigilate si neverlock la vanzare cu mult mai ieftine decat cei 40 de milioane cu cat vinde evomag,daca ti-l doreai asa mult gaseai tu de unde sa il iei….

  4. Eu lam luat tot de pe un site am dat 3325 ron sunt distribuitori vodafone ceva de genul dar foarte seriosi oamenii nu ca astia de la care am facut precomanda de 2 luni dar nu au

  5. Nu am incredere in okazii. Nu o sa cumpar niciodata de acolo. Vream de la emag pt ca stiu care e politica lor in cazul garantiei. Daca ai un defect, o problema ti’l schimba pe loc. Si lucrul asta pot sa il garantez doar pt emag. De asta vreau de la ei. Dar prin ce au facut azi.. vad ca nici ei nu sunt perfecti la orice. Incep sa ma invat cu nokia. Poate ma salveaza de 4000 de ron:))

  6. Am o problema care ar putea sa aiba legatura cu update-ul asta ( sper ca nu e ceva de ordin hardware). Nu imi mai duce semnalul audio prin HDMI la un Macbook air 2012. Aseara am folosit iesirea si a functionat, azi dimineata am facut update si acuma nu mai merge doar video, fara sunet. Am incercat acelasi cablu cu mac book pro-ul prietenei mele si cu ala merge si audio, deci cablul e ok. Aveti idee daca are vreo legatura update-ul asta cu problema mea?