Die meisten von Ihnen haben Ihr iDevice jailbreaken lassen

  Letzte Woche habe ich beschlossen, anzufangen eine Umfrage um dich zu fragen, ob du es getan hast Ausbruch Ihr eigenes iDevice, ohne den Grund zu kennen, der Sie dazu überzeugt hat. Jetzt präsentiere ich Ihnen die Ergebnisse der Umfrage, die über 2500 Stimmen gesammelt hat, und Sie können sehen, dass 62.04 % von Ihnen Ihr Terminal jailbreakt haben. Tatsächlich hatte ich nicht damit gerechnet, dass die Zahl derer, die es taten, am Ende so hoch sein würde Ausbruch so hoch sein, aber das beweist, dass Jailbreaking immer noch beliebt ist, wie ich dir gestern gesagt habe.

  Wenn man bedenkt, dass im Moment jede Version von iOS einen Jailbreak haben kann, ist das Ergebnis ziemlich logisch und ich erwarte das nach der Veröffentlichung iOS 6.1.3 sich die Zahlen erheblich ändern, wenn man bedenkt, dass Apple es blockiert hat evasi0n bereits.

43 KOMMENTARII

  1. Eu am facut dar am renuntat la el , se poate trai si fara cydia, plus ca telefonul se comporta ciudat, se bloca, lua restart cand il apuca iar bateria 10 % consum mai mare avea. IOS 6.0.1. Iphone 4s

  2. Sincer sa fiu, ma asteptam ca procentul sa fie mult mai mare. Spun asta nu pentru ca jailbreakul ar fi ceva normal (pentru ca nu este) ci pentru ca majoritatea articolelelor tale trateaza subiecte legate in mod direct sau nu de jailbreak (tweak-uri), promovand in mod evident (chiar daca indirect) modificarea neautorizata a softului Apple. De unde si rezultatele previzibile ale sondajului tau. Ai putea foarte bine sa schimbi numele blogului din iDevice in iJailbreak, iTweak sau iZvon (o alta tema preferata a articolelor tale).
    Mi-ai banat acum cateva luni bune toate postarile de pe alta adresa de email, pentru ca nu iti place sa si contrazis sau contestat si asa ai considerat tu ca este normal in intelepciunea ta. Nu m-as mira daca aceasta postare ar fi stearsa si daca as fi banat din nou. In fine, este blogul tau si fiecare este stapan pe “tarlaiua” sa, asa ca pana la urma pot intelege asta.
    Nu ar fi rau sa imparti blogul in 2 categorii distincte, una care are legatura cu jailbreak si una care nu. Asta i-ar scuti pe cei 38% care nu fac jailbreak (nu sunt chiar putini) sa isi piarda timpul cu articole neinteresante pentru ei legate de jailbreak/tweakuri.

  3. @GerryGrigore: total de acord cu tine,si eu ziceam asta lui zaone,dar vad ca se face ca ploua. La noi sunt majoritari cei cu jail,peste 60%,iar la nivel mondial e sub 10%! Ar fi interesant o statistica pe tari,as fi curios on SUA câte dintre idevice-uri sunt jailuite sau in general in statele mai dezvoltate,unii o sa spună ca n-are nici o legătura asta cu jailul,dar sunt convins ca nu este așa.

  4. Mai scoateti-va capul din scorbura si terminati cu texte “modificarea neautorizata a softului Apple”. Apple face profit enorm din softul sau si de pe urma fiecarui terminal. Atat timp cat platesc un pret premium ca sa cumpar ceva, nu ar trebui sa fiu autorizat de nimeni ca sa fac imi bag un tweak care sa imi inchida toate aplicatiile dintr-un tap de exemplu. Aaa ca asta implica si riscuri, incurajeaza pirateria, aia ar trebuie sa fie mai mult grija firmei care produce softul decat a producatorului de sisteme de operare. Atat timp cat ai platit pentru un obiect trebuie sa poti folosi toate capabilitatile acelui obiect nu doar ce te lasa producatorul sa faci. Pe principiul asta al indobitocirii consumatorului, maine poimane, fiecare producator de masini de spalat o sa scoata produse care merg doar cu detergent Ariel Mountain Spring si o sa trebuiasca sa faci jailbreak daca vrei sa pui Persil. 🙂

  5. @filter: Nu te opreste nimeni sa-i dai foc daca vrei, problema este ca facand modificarile alea neautorizate de catre producator, nu pot avea pretentia sa beneficiezi de garantie cand se strica, asta e tot. Nu trebuie sa jignesti pe nimeni dandu-te superior, ca nu asta e ideea.

  6. Exact asta am si spus, modificarile implica riscuri. Se strica obiectul e problema mea, tine mai putin bateria e iar ceva care imi asum. As prefera sa spuna Apple, fratilor asta e oficial si suportat asta e la liber pe riscul tau. Ar fi si mai usor de blocat jailbreakul pe terminale corporate la care poate faci o blocare pe IMEI, numar… you name it.

  7. @Filter
    Nu ai platit pentru a deveni proprietar al iOS-ului din aparatul tau, ci ai platit dreptul de utilizare fara a-l modifica. Este o mare diferenta!

  8. Ai dreptul sa il modifici, nu esti proprietarul lui, e un fel de licentiere, dar nu poti vinde sau profita de pe urma unei versiuni modificate. Il poti modifica ca sa il folosesti tu pentru tine si nu te trage nimeni la raspundere, dar pierzi garantia. Daca il vinzi modificat sau modifici terminalele altora, Apple te poate da in judecata.

  9. Garantie ce garantie
    De la primul iphon si pana acum nu sa stricat niciunul si oricum nu il tin mai mult de un 1 an
    Cum apare cum il schimb,
    Ia zi zaone tu nu faci la fel, tu cate ai dus in garantie?
    Niciunul iti zic eu

  10. Daca faceti jail (si asta sa discutat de n ori) nu va apucati si instalati o gramada de tampenii care nu isi au rostul.De aia o iau telefoanele razna.Surse care is neautorizate si culmea ca esti atentionat cand le instalezi ca ar putea dauna telefonului.

  11. cei care nu fac jailbreak sunt ca vulpea care spune ca strugurii sunt acri :)) daca a-ti trait in jungla si nu stiti sa descarcati theak-uri compatibile, nu stiti sa adaugati un repo bun .. va pierdeti cand navigati prin cydia si va e frica sa cititi descriaerea aplicatiilor asta nu inseamna ca nu e bun jailbreak-ul, inseamna ca suteti prosti si traiti intr-o lume prea evoluata pentru voi ar fi cazu sa va intoarceti in epoca de piatra :))

  12. Cipa ai complet dreptate cine ma poate ajuta ca difuzoarele mele de jos de la 4s nu mai merg primele 3 sec după ce deschis tel merg dar după pfff

  13. Si apropo mie imi merg toate si cydia si tot nu se restarteaza nu tine bateria 5 min nu se indoaie nimic
    Eu cred ca multi nici nu stiu sa- l foloseasca
    Ex
    Zaone nu merge cydia ce fac
    Tinel cu fata in jos si merge
    Astepti si intri peste 5 min ce dracu vrei da faci

  14. De acord cu Mihai, 4s 6.1.2 cu jb tweakuri putine verificate, fara nincs un crash. Sa nu uitam de modificarile autorizate de apple update-rile care nu o data au avut probleme.

  15. De ce daca sunt doua treimi cu JB avem 80% comentarii impotriva?Cealalta treime nu are alta treaba decat sa ne certe pe noi majoritarii?O fi din lipsa unor aplicatii cu care sa isi ocupe in alt mod timpul.:)

  16. Si eu am facut jailbrake la aproape toate update-urile de IOS, insa de fiecare data, am descarcat diverse soft-uri de pe cydia care au facut ca device-ul sa clacheze. Am revenit de fiecare data la iTunes. Deoarece Apple face update-uri destul de des, probabil ca o parte din aplicatiile din cydia nu sunt la zi, ceea ce creaza o functionare proasta a ios-ului.

  17. De unde pana unde pierzi garantia daca faci jailbreak? Cu un simplu restore in itunes ai revenit la softul original si nu are cine sa isi dea seama ce ai facut..

  18. Am avut jb pe ipad 2 cu ios 5.1 si la update-ul la 6.1.2 am renuntat la jb. Incepuse sa mearga greu tableta cu 1.5 – 2 giga liberi in permanenta, se bloca, etc. De cand am facut ultimul update merge brici, bateria ok, nu am de ce sa ma plang. Poate doar functia “do not disturb” care e incompleta, din moment ce functioneaza doar cand tableta e in stand by. Cred ca daca apple vor face interfata si mai user friendly decat e acum nu va mai fi nevoie de vreun jb vreodata.

  19. Data viitoare poti face unul mai complex, cu motive de jailbreak, de ce a facut, de ce a renuntat, va mai reveni la jailbreak, cumpara aplicatii din App Store si multe altele..

  20. Am avut primul iPhone care s a fabricat adus din Canada ,pana acu trecut in maia a mers perfect cu toate sofuri le din Cydia la zi ,anu trecut mi am luat ip4s ,si cand s a putut am facut JB,am o ramada de theme ,cateva jocuri luate din installous ,iar acu imi ruleaza 12 theme si NU AM ABSOLUT NICI O PROBLEMA !!!! Cunosc pe cineva care se ocupa de telefoane si are un ip4 ,l am rugat sa bage nustiu ce thema si a avut probleme ,a scos de tot winterboard ,am revenit la el si l am mai rugat sa mai bage winterboard ,dupa ce a bagat winterboard nu a mai avut semnal ,iar de atunci a lasat ip curat cu softuri le din APP STORE.
    Eu zic asa din moment ce imi ruleaza 12 theme (toate odata ) ,iar la cea de pe desktop se tot schimba fundalu eu zic ca merita total JB.

  21. offtopic: kann mir jemand sagen, ob es zwei Versionen für das iPhone 5 gibt, genauer gesagt:
    iPhone 5,1 – A1428 und
    iPhone 5,2 – A1429
    Ich habe gelesen, wann das iPhone 5 erschien, aber ich habe die Details vergessen

  22. @zaone : daca ai sta si te-ai gandi mai mult ai realiza ca rezultatele tale nu au nici o relevanta fiindca majoritatea celor care au intrat pe “blogul” tau au intrat pentru jailbreak si apoi au vazut si stiri si alte porcarii si au recomandat si ei mai departe..

  23. sincer sunt putin dezamagit de felul in care se comporta idevice-urile dar macar am jb si fac ce vreau cu idevice-urile mele….
    momentan ios 6.x.x si cu evazi0n nu prea merg asa cum ma asteptam sau cum speram si din pacate trebuie sa recunoastem ca daca incerci sa instalezi tweak-uri cat sa poti face ce faci cu un android mai de top nu prea mai are stabilitate ba chiar mai mult e mai stlab decat acel device :((
    asta o spun pentru ca am incercat sa fac acest test si din pacate s-a dovedit ca device-ul cu android a facut fata mult mai bine decat idevice-ul cu ios :((((( DAR in schimb tableta celor de la samsung NU a reusit sa bata ipad 2 pe care am 5.1.1 :))))))))))))))))))))) , in testu dintre ele ipad a iesit mai bine decat samsung chiar si in conditiile in care ipad era destul de calarit de tweak-urile care le-am bagat pentru a reusi sa fac acelasi lucruri cu amandoua.

  24. @Iulian! Primul model este pt piata din USA si functioneaza pe retelele WCDMA si sunt fara cartela in el, iar al doilea e pt piata din Europa unde il poti folosi cu cartela!

  25. Am facut jb pe ip 4, ip 4S,ip 5 si pot spune ca sunt foarte incintat cum functioneaza,exceptie face faptul ca atunci cind stergi vreo aplicatie,telul intra in SafeMode,ai dai restart si tot nu o sterge,dar se sterge din meniul telului,iar aplicatiile din Cydia le stergi tot din Cydia,in rest totul e perfect!

  26. @Iowin …numa manelistii folosesc scurtaturi de genu “SCZ”.. esti cumva neam cu salam ? eu cel putin am o scuza ca sunt plecat de la 10 ani din romania dar tu? ..

  27. The only reason I decided to jb my phone is NAVIGATION. Except that, I was using Notifier+ that alerts me when I missed a call. With IOS6 Notifier+ has gone and I really miss the notifications from it. Does anybody knows a substitute for Notifier+ that works flawless in IOS6?

    Hinweis:
    Why in eng..Because your damn auto correct spelling function could not handle such a complicated language as Romanian is.