Was erwarten die Amerikaner vom iPhone 5S?

  Das dachten sich die Leute von USA Today tun Eine kleine Umfrage unter Amerikanern, um herauszufinden, was sie sich wünschen iPhone 5S, und nun präsentiere ich Ihnen ihre Wünsche. Praktisch iPhone 5S Es sollte eine Kartenanwendung mit einem besseren Navigationssystem haben, das mehr Details liefert und uns zu verschiedenen Orten führt, es sollte einen Bildschirm von mindestens 4.5 Zoll haben, es sollte drahtlos aufgeladen werden, es sollte Widgets in iOS haben und eine Steuerung ermöglichen Die Kamera lässt sich über die Lautstärketasten zoomen, sie soll über einen Fingerabdruckleser verfügen und die Wünsche gehen weiter.

  Praktischerweise wollen die meisten von ihnen eine Reihe nicht sehr radikaler Änderungen, mit Ausnahme des größeren Bildschirms, den Apple in seinem Terminal implementieren kann, aber es ist noch nicht bekannt, ob dies der Fall sein wird. iPhone 5S Es wird jedoch keinen größeren Bildschirm und kein geändertes Design haben Es könnte mit einem wesentlich veränderten iOS 7 auf der Designseite kommenMit einem Lesegerät für Fingerabdruck oder biometrischer Sensor, mit einer besseren Kamera, leistungsfähigerer Hardware und wer weiß, welche weiteren Neuheiten auf der Softwareseite wir noch nicht kennen.

22 KOMMENTARII

  1. sunt curios cati dintre cei care au urlat ca ecranul 3.5″ e perfect o sa-si cumpere i6 (probabil cu ecran mai mare) si o sa urle ca ala e perfect

  2. Nu-i inteleg pe cei ce se avanta la display-uri de peste 4 inch… E TELEFON FRATILOR, nu tableta !!! Va place sa tineti paleta la ureche…tableta…TV-ul…Normal ca un ecran mai mare e mai bun, DAR TOTUSI SA NU UITAM CA TOTUL ARE O LIMITA…iPhone este un TELEFON…de ce nu va luati voi iPad..daca vreti ecran mare??? Sau luati plutele de Samsung, galaxy s3…s4…note… Asa cum e acum, iPhone 5 e perfect, ca design, marime… Daca ar fi sa sper la schimbare, as spera la o baterie un pic mai buna, iar ca software un iOS mai permisiv si cat de cat mai actualizat…in rest…e ok!! Si va rog nu criticati, e o sugestie si o parere personala, ceea ce am scris mai sus..cu display-ul !!!

  3. Sondajul asta e facut doar asa de dragul de a fi facut ca de implementat n-or sa vada nici 10%, poate… Chiar daca, prin absurd, ar putea avea vreo influenta e prea tarziu ca doar nu incepe Apple dezvoltarea urmatorului device in aprilie…
    Oricum, nu stie Apple ce-i mai bine pentru utilizatori? Atunci cand se repede lumea gramada sa cumpere orice, ce tampit (a se citi companie) se strofoaca sa (mai) tina cont (si) de cerintele lor?

    P.S.: ca sa nu fiu acuzat de sacrilegiu pentru cele spuse 😉 mentionez ca si eu fac parte din categoria… “lumea”… 🙂

  4. Eu sigur me-as dori o baterie care sa Tina mai mult iar incarcatorul sa fie ca el de la 4s 4 3GS etc
    Oricum eu cred ca apple vor avea o crestere semnificativa atunci cand il vor lansa.Eu deabea astept sa il achizitionez.

  5. Nu vreau paleta! Vreau ecran de 4 inchi, ca este perfect. Si 3.5 inch era perfect, dar asta de 4 inch este mai perfect. Cu 4.5 inch este deha muuuult prea mare, o sa fie ca Samsung, si nu vreau sa joc tenis de masa cu smartphone-ul. Daca voiam paleta, imi luam Samsung.

  6. @ hamham
    mai perfect nu exista – in rest , se vede din ce categorie faci parte – pt tine e “mai perfect” tot ce-ti da Apple.

  7. ecranul de 3,5′ are avantajul portabilitatii, si utilizarii cu o singura mana, in timp ce un ecran de 4,5-4,7 inch are mult mai multe avantaje

  8. Pentru ca noi ( romanii ) mergem pe premiza ” ca sa fie acolo” .. Ceva de genu ..;) . Eu m-as bucura pentru cititorul de amprenta , desi cred ca pentru 5s o sa vedem doar o schimbare de soft , pricesor , camera si cam atat , cum a fost si pana acum cu 4s, parerea mea ..

  9. Asa cred si eu, insa macar bateria sa o faca mai buna, sa tina mai mult. Nu 3-4 zile ca nu cred ca se poate inca, dar totusi 2 zile. In conditii de utilizare cat de cat normala, pe mine ma tine cam 10 ore…E putin zic eu, avand in vedere de ce este capabil telefonul si chiar si pretul ! Din pacate asta este minusul smartphone-urilor de azi…desi unele modele stau mai bine decat iPhone la capitolul asta. Insa daca Apple mai continua sirul “static” al iOS-ului…foarte putin modificat de-lungul atator ani…ma tem ca vor calca pe urmele Nokia ( cu symbianul lor, de care tineu cu dintii) iOS este un sistem extrem de stabil, dar lumea deja e cam plictisita…daca nu incep sa schimbe cat de cat interfata si sa ofere un pic de libertate( widget-uri…) sau sa implementeze cateva tweak-uri ESENTIALE din Cydia…multa lume se va reorienta si vor incerca un Blackberry, un Lumia…un HTC One ( desi ruleaza acelasi laggy Android). Trebuie sa vina cu ceva nou in software…

  10. Ecranul de 4 inch este perfect pentru un telefon. Un ecran mai mare merge la o tableta. Insa si eu sper sa introduca o baterie cu o capacitate mare. M-am saturat sa ma car peste tot cu un incarcator.

  11. Ca un paradox, acum 40 ani primul telefon mobil era foarte lung si lat adica mare mai pe romaneste, iar acum, dupa 40 ani, ne intoarcem la telefoanele cat racheta de tenis. La ce Dumnezeii ei de viata le-or trebui astora care tipa “vrem ecran de 100 inch” acel display urias ? Poate sa compenseze alte lucruri mai mici …

  12. Si eu sunt de parere ca display’ul de 4″ este mai mult decat de ajuns pt un telefon .. 🙂 in ceea ce priveste softul si bateria ar trebui facuta o modificare .. In orice caz, om traii si vom vedea ce modificari va aduce Apple in viitorul apropiat ..:)