Zwei Online-Shops bieten derzeit iPad Mini-Tablets zum Aktionspreis an!

  Letzte Woche habe ich dir das gesagt eMAG führt aus dem eigenen Angebot Aktionen für iPad-Tablets und Macs durch, und das werde ich Ihnen heute sagen eMAG, Katze si Evomag erhalten Sie Rabatte auf iPad Mini-Tablets. Die von eMAG Listen auf dieser Seite Die Aktionen gelten für zwei iPad Mini-Modelle, wobei die Rabatte bei einem Modell maximal 150 RON betragen. Die von Evomag Listen auf dieser Seite Sonderangebote für mehrere Modelle des Produkts, in diesem Fall sind die Rabatte etwas höher.

  Die Angebote sind natürlich begrenzt, also nutzen Sie sie, solange Sie noch die Gelegenheit dazu haben.

11 KOMMENTARII

  1. Lasa ca nici cu evomag nu mi-e rusine (ei n-au niciodata nimic pe stoc) si te trezesti ca ai facut plata si te suna unu si iti zice sa o iei in bot … asa ca papapa

  2. Salut Bogdan,
    Imi poti da te rog mai multe detalii? Stocul nostru actual este foarte mare si acopera o gama foarte mare de categorii + informatia pe pagina produsului este in timp real deci slabe sanse sa se intample ceea ce ai comunicat. Nu spui ca nu este posibil dar probabilitatea este extrem de mica!
    Astept cu mare interes mai multe detalii pe m@evoMAG.ro

    Danke.

    Mihai Patrascu
    CEO evoMAG

  3. Scuze de off topic, a mai patit cineva pe ipad ca in safari motorul de cautare implicit sa fie bing si nu google??? Asta se intampla la mine de azi.

  4. Ce reducere e aia daca acelasi iPad mini in afara costa putin peste 1300 lei iar la noi pretul e cu cel putin 2-300 lei in plus, asta fiind pretul de promotie.. BS..

  5. @Mihai Patrascu: am patit de doua ori cu doua HDD-uri (am venit degeaba la sediu ca de fiecare data mi s-a oferit un echivalent mai scump in schimbul celui comandat si neaflat pe stoc) si o data cu o camera foto (pe care am si platit-o si apoi am avut de asteptat trei zile sa mi se returneze banii). Si recent ma intereseaza sa cumpar fie un Asus Transformer Book fie un Lenovo Helix si de fiecare cand intreb pe cineva pe messeger mi se rapsunde “mai asteptati” (asta in cazul in care imi raspunde cineva). Asadar, degeaba are evomag o oferta uriasa daca stoc este zero si se pastreaza doar pe site pentru posteritate…

  6. Sunteti siguri ca sunt cele mai bune preturi? eu nu as prea crede..personal am gasit site-uri care au preturi mai bune, nu m-am oprit doar la doua…faceti cercetari pana la capat daca tot faceti..sau asigurati-va ca oferiti celor care citesc cele mai bune sugestii.

  7. Salut Bogdan,

    Produsele pe care le doreai/doresti sunt produse care se importa in cantitat mici, fiind produse premium, de aici si lipsa de informatii dar iti pot spune ca informatiile de stoc sunt in timp real afisare pe pagina produsului.
    In plus pe pagina produsului gasesti si termenul de livrare estimativ in functie de modalitatea de livrare aleasa. Si aceasta informatie este afisata in timp real!
    As considera situatiile respective ca si exceptii si chiar te rog ca de fiecare data cand ceva nu este cum te astepti sa ma contactezi personal pe email-ul m@evoMAG.ro, apreciem orice fel de feedback si multumim pentru acesta de fiecare data!

    Asteptam cererea ta pe email vanzari@evoMAG.ro iar colegii revin cu un termen clar de livrare.

    Danke.

    Mihai Patrascu
    CEO evoMAG