HTC bereitet die Einführung eines goldenen HTC One vor

  wenn Apple präsentiert eine iPhone 5S Gold letzte Woche, hier ist HTC ist schon drin Entwicklung eines ähnlichen Geräts, höchstwahrscheinlich von dem Moment an, als die ersten goldenen Gehäuse von iPhone 5S im Internet aufgetaucht. Diese Bilder sind heute im Internet aufgetaucht und zeigen die Tatsache HTC er will sich nicht unterkriegen lassen Apple, Vorbereitung der Veröffentlichung eines goldenen Geräts, das auf der Hardware basiert HTC One. Das Aussehen dieses Geräts ist überhaupt nicht überraschend, auch wenn es sich seit etwa einem Monat im Entwicklungsprozess befindet, also seit dem Zeitpunkt, als wir die ersten goldenen Hüllen des iPhone 5S sahen.

  Samsung hat gestern angekündigt, Smartphones mit 64-Bit-Prozessoren auf den Markt zu bringen, genau wie das iPhone 5S, HTC produziert jetzt ein goldenes HTC One, was werden andere sonst tun, wenn Apple-Produkte zu so guten Inspirationsquellen werden?

15 KOMMENTARII

  1. HTC One, era mai nou pe rosu… cred ca au asteptat sa vada daca apple scoate pe auriu… acum vor scoate si ei :)) , dar de apreciat, pentru ca telefonul este unul foarte frumos… dupa iPhone-urile celor de la apple, HTC One este cel mai splendit telefon.

  2. Voi credeti ca ei au facut carcasa aurie in 2-3 zile, si anume cat a trecut de la lansrea Apple? Sau ca Apple a inventat auriul si procesoarele pe 64 biti?

    Samsung avea in plan de mult timp sa foloseasca 64bit, daca n-ati observat au ajuns deja la device-uri cu 3gb RAM, nu e evident ca nu vor stagna si vor avea nevoie de 64bit pentru mai mult RAM? Apple a adoptat 64bit ca o solutie de viitor si pentru marketing, altii vor adopta de nevoie.

  3. Prea repede ca sa fie copie dupa apple pararea mea… @Doru ce e asa frums la acele iphone-uri faptul ca au marigini al naibii de mari ? s4 mini are ecran de 4.3″ si e la fel de mare ca iphone 5/c/5 mie imi place sa aiba marginile cat de subitiri daca ar face asta da ar fi superb @gabyy daca tot e si apple copiaza destul uita-te ipad mini … producatorii android aveau de mult tablete la 7-8″ uita-te iphone5C au facut nokia telefoane colarate hopa dai si apple … si s3 are mai multe variante de culoare si spunea la un moment dat cineva ca aici se vede cat de cool e apple ca ei au doar 2 variante de culori alb si negru si alte aberatii … sau functiile noi din ios7 care sunt pe android de mult timp pana si live wallpaperul acela cu buline seamana izbitor de mult cu ce vedem pe androide, oricum apple e cel mai cool :> ca va dat teapa cu iphone 5c care e acealsi iphone 5 doar ca are carcasa de plastic si e mai gros dar pentru asta costa cat un iphone 5 care era mai subtire si cu carcasa din aluminiu… si uite asa peste cateva saptamani vedem recorduri de vanzare la iphone5c

  4. Se observa ca avem aici doar fani devotati apple si atat, poate sa fie si o caramida cu logo-ul Apple, sunt foarte multi care tot o sa o aprecieze.

    Nu sunt hater, am iphone de 4 ani(acelasi 3gs) deci sun telefoane fiabile, dar Apple nu a revolutionat nimic si nu este sursa de inspiratie. Se urneaza trendul pietei, ce vrea prostimea, iar prostimea inghite orice de la Apple. Daca faci un telefon auriu nu inseamna ca ai revolutionat tehnologia.

    Niste info:

    – The first touchscreen phone was the IBM Simon, launched in 1992. During this decade the popular iPaq (not made by Apple by the way) was launched with touchscreens and optional phone attachments. HTC, the leader in touchscreen phones up until the iPhone and makers of phones like the Nexus One launched their first touchscreen phone, the HTC Wallaby aka XDA in 2002

    – The Motorola Atrix 4G featured an in-built print reader that was embedded in the phone’s unlock button. And as we discussed in out Atrix 4G review back in February 2011, the scanner served the exact same purpose as Apple’s fingerprint reader, allowing users to unlock the phone without having to enter a PIN code.

    Bravo Apple, ne-ai mai prostit odata

  5. @Vlad o , da

    sincer nu inteleg ce va place auriu si cum vedeti voi htc one ca fiind cel mai tare telefon la design … inteleg ca fiecare are preferinta lui , e ok , dar sa imi spui ca htc one este la design peste xperia z/z1 asta e o aberatie …. inseamna ca nu ai habar de design

  6. si apropo la calitatea materialelor imi place vertu ala cu android , dar pretul pentru asemenea materiale e foarte mare (bine fara aiureli inutile ca rubine doar asa de dragul banilor )

  7. Rămâne de văzut.. Intradevar arhitectura pe 64bit nu e puțin,
    Cu siguranță iOS 7 e sincronizat bine cu procesorul
    Si rezultatul va fi unul pozitiv (vom trai si vom vedea)

  8. Cum sa zici ca sonyz1 are design mai tare ca one ? esti nebun aia e caramida 🙂

    si te asigur ca S5 o sa bata 5s .. asa a fost tot timpul 😀

  9. @Viki prietene tu habar nu ai ce e ala design …. ce legatura are dimensiunea cu designul ?… si nu e o caramida ca nu e asa gros …. cand a aparut iphone 4 v-a placut ca e din sticla si acum vii si imi spui ca designul de la xperia z1 nu e peste htc one …eu nu am zis ca htc one nu e un telefon bun , doar ca la design exista un castigator clar