iPhone 6 – Amerikaner werden in einem Comic-Videoclip von einem neuen Klon getäuscht

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=yoKFBNbwyyY&w=580&h=370]

  Saptamana trecuta a aparut prima iPhone 6-Klon care reproduce inclusiv ambalajul pe care multi se asteapta sa il vada utilizat de catre compania Apple, iar cu ajutorul sau cineva s-a gandit sa ii pacaleasca pe unii americani mai putin informati. De la un A10-Chip cu 20 de nuclee si pana la un ecran cu 8k-Auflösung, realizatorul acesuti clip video a prezentat o multitudine de minciuni in legatura cu aceasta clona a iPhone 6 si cei prezentati in clip par sa creada fiecare cuvant.

  Avand in vedere ca in SUA exista foarte multe persoane care nu tin pasul cu tehnologia, clipurile video de acest gen sunt cat se poate de normale, ele dezvaluind in acelasi timp cat de ignoranti sunt consumatori in legatura cu produsele pe care le cumpara.

Danke an A.

1 KOMMENTAR

  1. Am inteles ca nu sunt la curent cu ultimele chestii din domeniul tehnologiei, dar aia aveau iphone 5, 5 sau 4s … vrei sa imi spui ca nu puteau sa faca diferenta la cat de aiurea mergea clona aia fata de originalul? Am avut in mana o clona de 5 si de 4 si stiu despre ce vorbesc. Oamenii aia nu au nicio treaba cu lumea asta in care traim si ne mai miram de ce ii fraieresc altii.