iPhone 6 – die Kamera könnte fast 1 mm aus der Hülle herausragen

  Inca de la aparitia primelor schite ale iPhone 6 s-a descoperit faptul ca viitoarea sa camera ar putea iesi cu pana la 1 mm in afara carcasei, o schimbare destul de neobisnuita pentru un iPhone al Apple. In imaginea de mai sus aveti prezentata o iPhone 6-Skizze in care camera principala wird vorgestellt ca iesind cu 0.67 mm sau 0.77 mm in afara carcasei, intregul terminal urmand a avea un maxim de 7 mm.

  Desi luni de zile de zvonuri sugereaza faptul ca in iPhone 6 mit 4.7-Zoll-Bildschirm Apple va implementa camera intr-un mod similar celui utilizat pentru iPod Touch, nimeni nu stie daca aceasta camera va iesi chiar atat de mult in evidenta. In iPod Touch camera este scoasa in exteriorul carcasei, insa un utilizator abia observa acest aspect al terminalului, asa ca in cazul iPhone 6 am putea vorbi despre o schimbare similara de design.

  Das iPhone 6 wird am 9. September von Apple vorgestellt.

16 KOMMENTARII

  1. Mai bine ar face iphone 6 cu o grosime de 7.1mm si complet plat si gata. Ori e un zvon si o schema de pe la inceputul anului cand au aparut aceste desene, ori va fi sub 6.7mm ca grosime

  2. URAT! Avand in vedere ca Gionee va lansa un tel de doar 5 mm in grosime, reusind sa inglobeze o camera de 8 megapixeli, refuz sa inteleg alegerea celor de la Apple cu aceasta camera pt iPhone 6! Abia astept lansarea oficiala, insa daca va avea acest design (referitor la camera) cu siguranta voi ramane la i5s pana cand cei de la apple se vor trezi la realitate! Aceasta este parerea mea!

  3. @sebi
    in caz ca nu ai obs, este doar o parere personala! faptul ca am o parere argumentata, nu inseamna ca sunt ipocrit! cat despre interventia ta… asa suntem unii dintre romani…stim doar sa jignim, printre multe alte lucruri rele!

  4. Exact – daca acea camera care iese in afara vine cu niste specificatii extra (stabilizare optica, zoom optic, senzor de dimensiuni mari, capabilitati 3D, focus prin detectie de faza) atunci s-ar putea ca inconvenientul de aspect sa ramana secundar. Deci zic sa asteptam si sa vedem ce ne vinde Apple. Pana la urma banii sunt la noi, Apple ii vrea si trebe sa ne ofere ceva la schimb.

  5. sa apara odata… numai zvonuri sunt! o sa si cumpere lumea in prostie oricum ar fi camera sau oricare ar fi designul… zaone e gossip aici… arunca paie’ pe foc

  6. Faptul ca multi vor cumpara doar ca este ultimul model de Apple iPhone, nu va trezii la realitate pe Apple. Din pacate se pare ca va fi o clona dupa Andorid, nu un Android clona dupa un iPhone. Parerea personala eate ca daca intradevar va fi asa , voi mai pastra un timp design-ul lui i5 – i5s.