iOS 8 vs. iOS 7.1.2 – Akkulaufzeit auf iPhone und iPad

  Lebensdauer der Batterie este una dintre cele mai mari probleme ale iPhone und iPad, und das Unternehmen Apple incearca anual sa o imbunatateasca, cu fiecare versiune noua a sistemului de operare ce este lansata. In aceasta idee, cei de la Apple au rusit sa imbunatateasca autonomia bateriei in iOS 8 fata de iOS 7.1.2 pentru anumite terminale, iar in imaginea de mai sus puteti vedea exact care dintre ele vor functiona pentru perioade mai lungi de timp dupa instalarea iOS 8.

  iPhone 4S, iPad Mini si iPod Touch 5G au o autonomie a bateriei mai buna in iOS 8 decat in iOS 7.1.2Während iPhone 5, iPhone 5C, iPhone 5S, iPad 4 i iPad Mini cu Ecran Retina au parte de o autonomie a bateriei mai slaba in iOS 8 decat in iOS 7.1.2. Testul a fost facut pentru navigare pe internet folosind o retea Wi-Fi cu ecranul setat la 200 nits, deci nu vorbim despre utilizarea de zi cu zi a terminalelor pentru diverse task-uri.

  In general prima versiune a unui update major pentru iOS nu ofera o autonomie a bateriei foarte buna deoarece Apple nu reuseste sa-si alinieze toate serviciile pentru a functiona corect fara feedback suficient. Cu iOS 8 lucrurile sunt usor diferite, deoarece unele iDevice-uri au autonomie mai buna, in timp ce in cazul altora pierderea este nesemnificativa.