iPhone 6 iPhone 6 Plus – Bildschirmhelligkeit und Lautsprecherleistung

  iPhone 6 si 6 iPhone plus verfügen über größere Bildschirme als jedes andere iPhone, das jemals veröffentlicht wurde, und dies ermöglichte dem Unternehmen Apple um sie viel heller zu machen als die in der Vergangenheit implementierten. Helligkeit maximal a 6 iPhone plus ist mehr als 50 % höher als die von a Samsung Galaxy S5, wobei der Unterschied viel geringer ist als im vorliegenden Fall iPhone 5S, aber höher als der Durchschnitt der meisten Smartphones.

  in Bezug auf Lautsprecherleistung, 6 iPhone plus es sind Codas, aber keines von beiden iPhone 6 bietet keine bessere Erfahrung als iPhone 5S in Bezug auf das Hören von Multimedia-Inhalten. Das Interessante daran ist, dass beide Terminals über lautere Lautsprecher verfügen Samsung Galaxy S5aber 6 iPhone plus Es verfügt über einen Lautsprecher, der schwächer ist als der Durchschnitt der meisten derzeit auf dem Markt erhältlichen Smartphones.

  Obwohl diese Spezifikationen für einige auf den ersten Blick nicht wichtig sind, verlassen sich in der Realität viele Benutzer bei der Wahl eines Smartphones darauf, insbesondere wenn sie es ständig im Freien verwenden, wo die Helligkeit äußerst wichtig ist.

10 KOMMENTARII

  1. se aude mai tare pe iphone decat pe samsung… foarte adevarat!!! nuah de unde sunt aceste cifre dar sunt eronate!! in fine… mintim poporu cu televizorul!

  2. Zaone ecranul lui S5 a primit titlul de celmai luminos display cu 480 de unitati LUX. Nu stiu de unde ai scos cifrele astea. Urmeaza sa spui ca I6/I6+ afe ecran mai bun si ca Note4?

  3. Realizati ca in cazul lui Note 4 vb de un QHD. Iar S5 va spun sigur ca e peste cele 2 Iphonuri. In timp ce ecranul lui Note 4 a fost declarat ca cel mai bun testat vreodata.

  4. In cazul luminozitatii iti dau dreptate zaone ,ecranul AMOLED nu cred ca poate sa intreaca un lcd deoarece nu are nevoie de un panou pentru a fi luminat din spate asa cum au lcd-urile ,dar avantajul ecranului amoled este ca are un negru profund incat pixelii pur si simplu se sting si la un wallpaper negru vei salva multa energie(ceva revolutionar ,parerea mea) si mai ales ca iti permite sa schimbi culorile excranului ,gen pentru oamenii care spun ca ecranul afiseaza culori suprasaturate(aici se incadreaza doar rosu si verde).

  5. 🙂 vesnic acelasi “razboi” intre fanii Apple si Samsung. O fi avand S5 ecran mai bun, specificatii mai bune, dar un smartphone care are lag in Camera sau Gallery, sau mai rau cum am vazut recent, se blocheaza imediat dupa ce faci poza si dureaza pana in 5 secunde sa revina in aplicatia camera la loc nu merita mentionat. Sorry guys, daca al vostru Samsung nu ar mai pune toate mizeriile netestate in telfoanele lor, poate s-ar misca si s-ar comporta normal la ce specificatii HW are. Am tinut in mana si m-am jucat putin si cu S5 si cu noul iPhone 6 si sincer, S5 pare o ieftinitura de nici doi bani, poate sa aiba 10 coreuri sau 16GB de RAM. “DEGEABA”, daca plasticul ala scartzaie din toate partile si se misca in multe situatii greoi. Asa ca lasati-ne pe noi cu iphone-ul nostru ala slab, dar care totusi se misca impecabil pe 1GB de RAM, ala naspa dar care totusi are niste finisaje super, ala cu IOS plictisitor dar pe care aplicatiile nu arata de mana a doua…cine are o parere de spuns, sa o spuna dupa ce a testat personal amandoua telefoanele, nu din vazute si auzite.

  6. @roastedwookie..dar unde ai văzut tu ca se vorbește de apple vs samsung pe aici?..puțin fanboy?..unde ai testat tu iphone 6 când nu se găsește in romania momentan?..cine te-a mințit pe tine cu camera de la s5 care este catalogata ca una dintre cele mai rapide aplicații pentru camera? Daca ai ținut un s5 in mana nu ti sar părea o ieftinitura cu tot cu acel plastic si ce mizerii neatestate pune samsung in telefoanele lor?…apropo..daca tie ti se blochează s5 înseamnă ca ai o chinezărie dar cum eu cred ca nu ai pus mana pe aceste 2 telefoane..hai sa nu mai vorbim despre ele din vorbe si auzite..app.plasticul nu scartaie

  7. @roastedwookie am testat si eu un S5 de la Samsung si sincer sa fiu nu am vazut ce ai spus tu. Ecranul e superb, camera ok si se misca foarte bine. Si eu sunt utilizator de iPhone insa diferenta nu mai e colosala ca in 2012 sau 2013 intre cele 2 SO. Tind sa ii dau dreptate lui vlad.