Veröffentlichung und Betatest von iOS 8.1

  iOS beta 8.1 1 Es wurde vor einer Woche vom Unternehmen eingeführt Apple für Entwickler von Anwendungen für die iOS-Plattform und mit Hilfe seines Unternehmens Apple versucht, ein ähnliches Fiasko wie das von zu vermeiden iOS 8.0.1. ich habe es dir gesagt Neuigkeiten zu iOS 8.1 Beta 1 und Sie haben gesehen, dass sie nicht wirklich viele Neuigkeiten bieten iPhone, iPad und iPod TouchDaher können wir von dieser Version des Betriebssystems nicht zu viel erwarten, zumindest nicht für Rumänien.

iOS 8.1-Veröffentlichung

  Wie ich Ihnen bereits in einem früheren Artikel erzählt habe, hat die Firma Apple programmiert iOS Release 8.1 für den 20. Oktober dieses Jahres, diese Version von iOS kommt für Benutzer zusammen mit OS X Yosemite. iOS 8.1 Werde das System auch bringen Apple Pay für iPhone 6 si 6 iPhone plus, es wird also sicher im Oktober auf den Markt kommen, verspricht Apple, auch wenn der bisher genannte Termin zur Verlängerung des Testzeitraums vorgezogen werden könnte.

  Da iOS 8.1 wird in der Beta-Version getestet, das erwarte ich iOS beta 8 2 wird irgendwann in den nächsten zwei Wochen veröffentlicht, aber ich glaube nicht, dass wir mehr als das von der Apple-Firma bekommen werden.

20 KOMMENTARII

  1. Mizerii!!! Sa nu le mai vândă dacă tot au in cap sa le schimbam!! Eu am 4s din Aprilie , luat de la orange si acum ma chinui cu kkt ul asta ios 8! Tine 3 ore bateria!! Puteam sa iau 5s dar am ales 4s din cauza faptului ca arată mai bine(părerea mea)!

  2. IOS 8 este cea mai mare RUSINE din istoria Apple! Nu pot sterge mailurile , bateria parca este topita, iese singur din aplicatii, suna telefonul si nu pot sa raspund, nu ma mai pot conecta de multe ori la Wifi etc etc etc!E de ajuns? Pe Iphone 5 S!!!

  3. In legătura cu autonomia bateriei sa i-l folosesc 2-3 zile si după aceea o sa îmi formez o părere. Se pare ca iOS 8.1 va rezolva toate problemele iOS 8.0.2 pe 5s

  4. Nu stiu cine v-a pus sa puneti IOS 8 pe 4S.. nu ati invatat nimic din experienta cu IOS 7 pe iphone 4 ?

    IOS merge de la i5 in sus.. imi merge la fel de repede ca ios 7, bateria tine la fel de mult..va meritati soarta cei cu ios 7 pe 4s, nu v-a obligat nimeni sa puneti un soft mai nou cu TREI generatii decat ala cu care a iesit telefonul din fabrica

  5. Pai tu faci comparatie 5s ios 8 si 4s ios 8. Eu am remarcat treaba cu ios-ul de pe vremea la ip2 3 si 3s, 4 nu mia placut si am sarit la 5 5s si 6 dar 6 e prea mare pt al utiliza cu o mana Cred ca era perfect un ecran de 4,3″-4,5″maxim

  6. Ii nasoala treaba…ei inca mai vinde 4s si daca iti bagi ios 8 iti rupe tel. Ar fi ok daca ai putea sa iti bagi ce ios vrei. Problema ar fi atunci ca nu s-ar mai vinde asa bn noile aparitii. Cred ca multi dintre cei care au ip 4 sau 4s ar vrea sa aibe ios 5 sau 6.

  7. Sunt posesorul unui Iphone 5 pe care ruleaza IOS 7.1.2. Nu stiu daca mi-ar fi rentabil sa trec la o alta versiune de soft (superioara).!? Nu vreau sa ajung sa ma plang ceva de genul “cei de la APLE sunt niste … pt. ca pe Iphonul meu 4, 4s nu functioneaza Ios 8 ca si versiunile Ios 7. ” Motivul este simplu : Nu au cum sa functioneze cel putin la fel de bine daca pentru UNII ar trebui sa functioneze CHIAR MAI BINE !!! Trebuie sa ai un rationament CORECT !!! Este adevarat de asemnea ca cei de la APLE au ceva probleme cu IOS 8, dar se vor rezolva . Cei care indragesc acest telefon nu se vor lasa prada “atacului” celor care prefera ANDROIDUL … Trebuie sa invatam sa convietuim impreuna si astfel va aparea PROGRESUL! Si acum intrebarea mea este adresata celor care sunt sinceri si pot sa ma lamureasca : Este in avantajul meu sa imi schimb IOS 7.1.2 cu IOS 8 ? Multumesc si D-zeu sa va aiba in paza pe toti !

  8. Merge perfect pe 4s…desi toata lumea se plange…bateria tine la fel ca inainte cu ios 7.x.x wi-fi aprox all day turn on , date celulare ocazional. Cu reducerea efectelor si app background refresh puse pe off…chiar nici o problema…a si luminozitate pe auto…:)