iPhone 6 und iPhone 6 Plus profitieren in Rumänien noch nicht von der GARANTIE

  iPhone 6 si 6 iPhone plus nu au fost lansate oficial in Romania si nici nu vor fi lansate pana la sfarsitul acestei luni, asa ca toate terminalele vandute acum in tara, chiar si de catre magazinele online, sunt cumparate din afara Romaniei. Majoritatea dintre ele sunt aduse din SUA, avand in vedere ca exista 4G-Kompatibilität in Rumänien, insa niciunul dintre ele nu beneficiaza deocamdta de garantie Apple in Romania la service-urile autorizate.

iPhone 6 si 6 iPhone plus GARANTIE Romania

  Sprechen mit service-urile autorizate Apple din Romania am aflat ca in momentul de fata iPhone 6 si iPhone 6 Plus nu pot fi primite in garantie pentru reparatii facute in baza sa. Interdictia este una temporara si urmeaza sa fie ridicata in momentul in care va avea loc die Einführung von iPhone 6 und iPhone 6 Plus in Rumänien, atunci inclusiv terminalele cumparate din afara tarii vor fi primite in baza numarului de serie, si probabil a unei chitante, in service.

  Exista o mare probabilitate ca inclusiv terminalele iPhone 6 si 6 iPhone plus cumparate in SUA sa beneficieze de service in garantie in Romania, insa deocamdata nu trebuie sa va bazati pe acest lucru. Pana una, alta, am observat ca magazinele online care vand iPhone 6 si iPhone 6 Plus ofera garantie la service-uri terte, dar unitatile vor fi primite si in service-urile autorizate dupa lansarea oficiala iPhone 6 si iPhone 6 Plus in Romania.

  Terminalele iPhone 6 si iPhone 6 Plus cumparate de la magazinele online din Romania vor avea garantie la service-urile acelor magazine sau la service-urile terte, in timp ce terminalele cumparate din afara Romaniei, de la Apple Store sau persoane terte, vor fi primite in service-urile autorizate Apple de aici abia dupa lansarea oficiala din Romania.

25 KOMMENTARII

  1. Deci momentan orice iphone 6 se schimba daca are probleme din fabrica.
    Am intrebat clar si pe cei de la istyle/noumax chiar si cei care sunt cu Regenrsis (service vodafo etc)

  2. @zaone in cazul iphone 5c care are carcasa decolarata din cauza carcasei originale cu gauri? Crezi ca se poate schimba telefonul daca este in garantie si cumparat de la flanco?

  3. @Srb: Mie mi-au spus alta poveste, nu se schimba nimic pentru ca nu au regulament de la Apple. Daca ai vreo dovada, adica mail sau ceva concret, te rog sa-mi trimiti la zaone@idevice.ro, altfel o sa ma scuzi daca nu te cred.
    Partea cu Vodafone-ul e un vrajeala pentru ca ei nici nu vand iPhone 6.

  4. Vodafone, INCA, nu vinde Iphone 6 in Romania – ca sa avem o informatie completa.
    Cel tarziu in Noiembrie va vinde si va fi primul operator roman care o va face de data asta, desi probabil ceilalti vor avea si ei la cateva zile distanta…

  5. Zaone, am senzatia ca ma provoci sa spun mai multe :))
    Inteleg(daca te calific ca pe un client fidel Orange)ca iti e greu sa crezi ca Vodafone va vinde primul in Romania Iphone 6, dar imi vei da dreptate nu peste mult timp.

  6. @Gabriel: N-are nicio treaba cu vreo preferinta intr-o parte sau alta, doar ca e putin probabil. Nu vad de ce ar oferi Apple intaietate Vodafone-ului avand in vedere ca nu ei au cele mai mari vanzari de terminale iPhone din Romania.

  7. Salut zoane am un iPhone 5S si nu mai functioneaza touch id , nu am factura , dar telefonul este in gatantie pana in 2015 garantia internationala si ma gandeam sa ma duc la noumax in bucuresti , am vre-o sansa sa mi-l schimbe ?

  8. Stim ca toate magazinele online aduc telefoane iphone si nu numai, pe canale gri, ceea ce ma deranjeaza cel mai mult sunt incarcatoarele de anglia si sua…cu tot cu “adaptorul” lipit de cutia telefonului. O prostie.

  9. Bun…si daca mi se strica porcaria de telefon ( cum mi s-a intamplat deja) inainte de penetrarea in Ro ce facem ? L am achizitionat dintr-un Apple Store din Londra acum cateva zile si mi s-a dezlipit ecranul ! Se misca in partea stanga sus…defect de fabrica dar ….eu suport consecintele 🙁 Trist nivelul in care a ajuns acest brand.

  10. Am cumparat un iphone 6 sigilat adus din USA , activat pe 5 octombrie iar pe 7 noiembrie nu a mai functionat senzorul de proximitate , astept pana se lanseaza in Romania si il trimit la Noumax , a durat 2 saptamani sa isi dea seama ca nu functioneaza senzorul , cei care lucreaza acolo imi par foarte incompetenti , plictisiti … probabil au salariile mici , in orice caz nu dau dovada de nici un dram de profesionalism . A trebuit sa ii sun sa ii intreb de ce nu primesc nici un semn telefonic sau pe mail de o saptamana .Telefonul era venit de cateva zile de la Apple Olanda , dar nu a avut cine sa il faca colet sa mi-l trimita prin curier pentru ca nu aveau adresa mea .
    Mi se pare foarte incorect sa primesc un refurbish cu alt imei fata de cel de pe cutia fostului , din start la revanzare voi pierde niste bani , plus ca nu voi mai avea acel sentiment de telefon nou cu cutia si accesoriile lui …etc , va fi o corcitura … o teapa pe multi bani .
    Dai o multime de bani pentru acest device iar in caz ca se defecteaza ai o experienta foarte incorecta si neplacuta.

  11. Buna seara! Am cumparat un iphone 6 din SUA, din Apple Store acum 3 saptamani. Azi am observant ca “fata” telefonului, ecranul, s-a desprins de marginea telefonului, de rama, in coltul din dreapta sus in asa fel incat intra lejer o coala de hartie intre ecran si marginea telefonului (pe sub ecran). Mentionez ca telefonul a fost utilizat f atent, fara socuri, lovituri, etc. Acopera garantia astfel de defecte? Il vor repara sau voi primi altul nou? Daca-l schimba exisa posibilitatea sa primesc unul refurbish ( ceea ce mi se pare absolut incorect) ? va multumesc

  12. Se ofera garantie la un iphone 6 plus model european achizitionat din Suedia daca nu am factura la el deoarece l-am primit cadou …… Astept un raspuns cat mai repede !!! MULTUMESC