Apple beabsichtigt, Bose-Produkte aus dem Apple Store zu entfernen

  Übernahme des Unternehmens Beats hat diese nicht motiviert Apple die Produkte sofort zurückzuziehen Bose aus ihren eigenen physischen und Online-Shops, aber es scheint, dass die Idee innerhalb des Unternehmens diskutiert wurde. Rücknahme von Produkten Bose aus den Geschäften Apple ist angesichts dessen so logisch wie möglich Apple Ich habe ein Unternehmen gekauft, das fast die gleichen Produkte herstellt, und es war unlogisch, eine eigene Konkurrenz zum Verkauf zu schaffen. Erwarten Sie also nicht, weitere Produkte zu sehen Bose im Apple Store.

  Die Entscheidung hängt höchstwahrscheinlich damit zusammen Bose einen Vertrag mit geschlossen NFL und verbot Fußballspielern das Tragen von Beats-Kopfhörern während Interviews Daten nach Spielen, also wehrt sich Apple nun. Das amerikanische Unternehmen wird in den folgenden Tagen Benachrichtigungen an seine Filialen senden, um alle Bose-Produkte aus dem Verkauf zu nehmen. Die Änderung tritt ab Montag in Kraft, an ihrer Stelle werden die Beats-Produkte für Kunden beworben.

11 KOMMENTARII

  1. Conduc o masina cu linie audio originala Bose din fabrica……vreau sa zic ca am mers cu masini 2010-2014 si nu am auzit sonorizare ca de pe masina pe care o conduc care e mult mai batrana dar care are din fabrica inclusiv subwoofer direct in caroserie plantat.

  2. de acord cu BloodyHeart, Bose in masina se aude impecabil. Ma intreb de ce nu s-a achizitionat Bose sau Sennheiser. Ca sa va faceti o idee de calitate, doar aceste doua marci sint acceptate in lumea intreaga pentru piloti si controlorii de trafic. Cred ca asta zice mult.

  3. Credeam ca, in primul rand, apple vrea sa ofere echipamente premium pentru clientii/fanii sai si incercam sa argumentez ca despartirea de Bose si “maritisul” cu Beats nu-si avea rostul.

  4. Poate comparati si voi mere cu mere…eventual. O pereche de casti de lal Bose costa de 3 ori cat cel mai scump beats, deci despre ce naiba vorbim aici? iar un sistem normal de sunet care costa 5-6k de coco la bose cam cum ati vrea sa se auda? Sunt din ligi total diferite.

  5. din cate citisem pe net in spatele achizitiei nu sta de fapt calitatea mai buna a lui Beats. e clar ca nu este. La baza stau relatiile lui Dre cu marile studiouri si apple avea nevoie de asta… desi e o informatie citita de mine.. deci nu neaparat adevarata…