In einer Reihe von Konzeptbildern wird das iPhone 6 mit dem Samsung Galaxy S6 verglichen

iPhone 6 vs Samsung Galaxy S6

  Samsung Galaxy S6 va fi lansat in urmatoarele luni de zile de catre compania Samsung, iar multiple zvonuri aparute pana acum pe internet au sugerat faptul ca terminalul ar urma sa aiba un design similar cu cel al iPhone 6. Problema are la baza faptul ca Samsung ar fi copiat in design-ul Samsung Galaxy S6 unele elemente ale carcasei iPhone 6 si imagini aparute pana acum par sa fi confirmat acest lucru. Pentru a ne ajuta sa ne facem o idee cat mai buna in legatura cu modul in care vor arata cele doua terminale unul langa celalalt, astazi avem un concept.

  In imaginile acestui articol veti vedea cum imaginatia unor graficieni au reusit sa reproduca, cat se poate de real, un terminal Samsung Galaxy S6 langa un iPhone 6. Elementele de design folosite pentru a crea carcasa Samsung Galaxy S6 au fost preluate din schite si imagini aparute pe internet pana acum, asa ca ele ar trebui sa faca o prezentare cat se poate de reala a dispozitivului. Comparat cu iPhone 6 in imagini clare, terminalul Samsung Galaxy S6 pare sa semene cat se poate de bine cu produsul companiei Apple, iar daca tot ceea ce vedem acum este real, atunci Samsung va avea cu siguranta probleme legale.

iPhone 6 vs. Samsung Galaxy S6 1

  Ca sa fiu sincer, Samsung Galaxy S6 are un design mai bun decat cel al celorlalte terminale lansate pana acum de catre compania Samsung, dar acest lucru este destul de normal avand in vedere ca totul este preluat de la Apple.

  Voi ce parere aveti, seamana sau nu Samsung Galaxy S6 cu iPhone 6 ?

iPhone 6 vs. Samsung Galaxy S6 2

iPhone 6 vs. Samsung Galaxy S6 3

iPhone 6 vs. Samsung Galaxy S6 4