iPhone 6S mit mindestens 32 GB, bestätigt von Foxconn und Verpackung

iPhone 6S 32 GB SpeicherplatziPhone 6S va veni cu minim 32 GB spatiu de stocare confirm unui zvon recent care are la baza aparente surse din interiorul Foxconn, acestea afirmand ca Apple ar fi decis sa renunte complet la modelul de 16 GB incepand din anul 2015.

Conform acestei surse, ambalajele create de catre Foxconn pentru iPhone 6S si 6S iPhone plus nu ar contine decat marcaje pentru modele de 32 GB, 64 GB si 128 GB spatiu de stocare, modelele de 16 GB fiind aparent eliminate complet de catre cei din Cupertino incepand de anul acesta.

Da Foxconn a initiat o productie de test pentru iPhone 6S si iPhone 6S Plus la sfarsitul lunii trecute, informatiile de astazi ar putea avea intr-adevar o baza reala, avand in vedere ca ei au primit probabil si ambalajele pentru viitoarele produse ale celor din Cupertino.

Today we want to say goodbye to the 16GB’s iPhone. Some Foxconn insiders confirmed that new iPhone 6s (and we think all “future iPhone” like iPhone 7) will have 32GB and more capacity. We can’t tell you from what Foxconn’s department we received information, but we can only say that the packaging of the new iPhone 6s and iPhone 6s Plus don’t have sticker with “16GB capacity”, but 32, 64, 128.

Diverse zvonuri au aparut pana acum pe internet in legatura cu lansarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus in versiuni cu minim 32 GB spatiu de stocare si eliminarea modelelor de 16 GB, insa ele au fost contradictorii si ramane ca fiecare sa creada ce vrea, in acest punct.

Daca ar fi sa ma intrebati, v-as spune ca exista sanse destul de mari ca iPhone 6S si iPhone 6S Plus sa fie lansate in versiuni cu minim 32 GB spatiu de stocare in 2015, insa nu este exclus ca Apple sa schimbe aparenta decizie de acum, asa ca ramane de vazut daca informatiile se vor confirma.