Super Sharp ist der zweite Editor's Choice der Woche

Super Sharp al doilea Editor's ChoiceSuper scharf este al doilea Wahl des Herausgebers der vom Unternehmen beworbenen Woche Apple in App Store pentru posesorii de iPhone, iPad si iPod Touch-uri din lumea intreaga, cei din Cupertino alegand in general cate doua aplicatii in aceasta saptamana.

Laut den Entwicklern Super scharf, jocul este unul de tip puzzle in care vom trebui sa descoperim cele mai bune combinatii de miscari pentru a putea trece de la un nivel la altul intr-o lume virtuala creata pentru a deveni din ce in ce mai dificila de la un nivel la altul.

Nach Angaben der Macher Super scharf, jocul ne pune la dispozitie nu mai putin de 120 de nivele cu grafica ingenioasa, insa pentru a le rezolva pe toate va trebui sa va puneti intuitia la “incercare” deoarece tot ceea ce pare simplu la inceput va deveni extrem de dificil pe parcursul evolutiei gameplay-ului.

Dein Finger war noch nie so scharf! Schneiden Sie mit Geschick, um die 120 genialen Physiklevel von Super Sharp zu meistern und ein Schnittmeister zu werden!

Super Sharp este disponibil pentru HERUNTERLADEN im universellen Format aus dem App Store.