iPhone X – Die ersten Klone täuschen die Fans bereits

iPhone X hat bereits die ersten Klone auf dem chinesischen Markt, genauer gesagt wird GooPhone X vom bekannten Hersteller Goophone zum Verkauf angeboten, der alle iPhone-Modelle klont. Für das iPhone X wurde eine spezielle Version der chinesischen Telefone hergestellt, die dem iPhone

Das iPhone Die Ähnlichkeiten im Design zwischen iPhone X und GooPhone

Das iPhone X verfügt über 1 GB RAM Plus, einen Prozessor wie kein anderer in der Smartphone-Welt, einen Bildschirm mit größerer Diagonale und Auflösung, einen etwas kleineren Akku als das GooPhone Das GooPhone Telefon.

Das iPhone Für 130 Dollar kann sich jeder Chinese ein Handy leisten, das wie das iPhone

iPhone X-Klon-Tricks-Fans

iPhone X Klon-Tricks Fans 1

21 KOMMENTARII

  1. Depinde de nivelul de inteligenta al user-ului. Pe premiza asta și un user iPhone poate fi păcălit cu o clona. De fapt mult mai multe persoane au fost păcălite cu clone iPhone decât cu clone Samsung. Dacă te UTI și pe la studiile care se fac prin America, mulți userinici nu știu care este diferența între un iPhone 5, 5s, 6, 6s plus…și așa mai departe. Chiar ma uitam azi pe un canal de YouTube cum îi întreba pe niște americani dacă își vor achiziționa noul iPhone X, câțiva nici măcar nu știau ca s-a lansat un nou model.

  2. srb este de fapt zaone cel care scrie articolele si care troleaza pe aici maxim cu acest nick “srb srb” troleaza si lumea intra in discutii cu el pentru a face accesari pe site… se stie de mult treaba asta si de cele mai multe ori cand am zis asta comentariu ori mi-a fost sters fara raspuns ori nu s-a publicat deloc… ce-i drept in cam 1% din situatii comenatriul meu a fost lasat…ori e zaone ori e ceva angajat pentru ca e imposibil sa intri la fiecare articol si sa aberezi… se publica articolu si peste 2-3 minute apare asta sa faca valva, aberand in ultimu hal… si ii iese, lumea sta si vorbeste cu el

  3. sigur de parca la iphone 8 și iphone x nu se poate ? oricum nu înțeleg de ce aduci mereu discuția despre samsung chiar daca iei n-au nici o legatura cu acest subiect.

  4. SRB SRB….zi -i ma sincer, dar sincer…ti-ai luat clona asta ca sa fii primul cu X? Hai da-o pe fata acum , nu mai minti lumea, ai luat-o asa e?