Samsung versucht, den iPhone-X-Ausschnitt zu kopieren

Samsung vrea sa copieze decupajul iPhone X, iar un nou brevet de inventie descrie un design pentru un nou smartphone care ar putea fi lansat curand pe piata.

Samsung Copy Ausschnitt iPhone X

Samsung cauta in mod activ modalitati prin care sa copieze decupajul iPhone X, un nou brevet de inventie prezentand foarte clar intentiile pe care compania coreeana le are pentru viitoarele sale telefoane mobile. Spre deosebire de Apple, care are un decupaj imens in partea superioara a ecranului iPhone X, cei de la Samsung incearca sa integreze unul de dimensiune mai mica, mai putin intruziv.

Samsung a depus brevetul de inventie, despre care discutam acum, pentru inregistrare inca din luna iunie, inainte ca iPhone X sa fie lansat, dar din moment ce Samsung produce ecranele OLED pentru el, stia ce va anunta Apple. Samsung ne arata in brevetul de inventie doar o camera frontala pentru telefonul sau, nu una 3D precum in cazul iPhone X, insa probabil nu vorbim despre un model premium prezentat in bravet.

Samsung incearca sa copieze decupajul iPhone X

Samsung merge pe urma clonatorilor chinezi, care au lansat deja unele clone pentru telefoanele iPhone X in China, toate avand decupaj, dar felul in care acesta este reprodus lasa in foarte multe cazuri de dorit. Samsung vrea sa faca ceva diferit pentru a putea avea produse care ies in evidenta in comparatie cu cele ale altor companii, iar partea buna este ca ar putea lansa telefoane cu decupaj mai mic decat cel al iPhone X.

Samsung, la fel ca ati producator chinezi de clone Android, e de parere ca aceste decupaje pentru ecrane reprezinta viitorul, desi nici macar multi dintre fanii iPhone X nu-si doresc sa vada asa ceva in propriile telefoane. Samsung dezvolta totusi multe modele de smartphone-uri si nimeni nu stie cand ar putea ajunge pe piata un produs precum cel din imaginile de mai jos, asa ca sigur vom mai avea destul de asteptat dupa el.

Samsung copiat decupaj iPhone X