iPhone X: Der dumme Grund, warum Apple es aus dem Verkauf nimmt

Das iPhone

iPhone X Grund dummer Apple-Verkauf

iPhone X Es wird vom Unternehmen aus dem Verkauf genommen Apple Im Herbst dieses Jahres bestätigten neue Informationen die Gerüchte der letzten Woche, die diese völlig unerwartete Entscheidung von Apple ankündigten. Das iPhone

Das iPhone Der Analyst Ming-Chi Kuo, der diese Informationen bereitgestellt hat, behauptet, dass Apple, anstatt das iPhone ab 2018.

Das iPhone Natürlich wird kein Kunde die Marketinggeheimnisse von Apple und die Gründe verstehen, warum das iPhone X nicht zu einem niedrigeren Preis verkauft werden kann, aber das spielt keine Rolle, denn iPhone XS Es wird genauso aussehen wie das iPhone X.

iPhone X: Der dumme Grund, warum Apple es aus dem Verkauf nimmt

Das iPhone Es besteht auch die Möglichkeit, dass die Preise für Komponenten für iPhone

Das iPhone iPhone X Plus Folgend, um das neue Angebot zu vervollständigen. Um das Image der teuren Telefone nicht zu verwässern, würde Apple das iPhone

„Das iPhone und OLED-Display-Features des neuen Hochpreismodells. Darüber hinaus könnte sich der Verkauf des iPhone X zu einem niedrigeren Preis negativ auf die Auslieferungen des neuen 2-Zoll-LCD-iPhone im zweiten Halbjahr 18 auswirken. Daher gehen wir davon aus, dass das iPhone X etwa Mitte 2 sein Lebensende erreichen wird.“

Zu Beginn des Jahres ist das iPhone Natürlich kann dies ohne viele der Sonderfunktionen auskommen, die das iPhone X bietet und die für das iPhone XS oder iPhone

52 KOMMENTARII

  1. Srb a scris acum 2 zile

    “Logic, pt ca daca ar fi sa il pastreze ar trebui sa il puna la un pret de 699$ ceea ce ar dauna Apple
    Da das iPhone
    Trebuie simplificata linia iPhone X si XL sau cum s-or numi si cel LCD”
    Este vorba de imaginea brandului,pt ca vorbim de brand premium.
    Devalorizarea X ar fi prea mare asa ca il acot si cine stie peste 10 ani se gasesc unii sa il scoata la vanzare pt 10000$

  2. Daca cel de 6.1″ va veni cu camera la fel precum restul, si va avea promotion si nu va costa mai mult de 700$ pt varianta de 64gb, sigur se va vinde la greu

  3. Se c… pe ei pentru un ecran oled !!!
    Sa facă un 8 plus cu ecran oled și să-l denumească iPhone 9!
    Ma p.. pe face id dacă am amprenta !
    As cumpara un iPhone 9 cu ecran oled ,rezoluție 4k ,4gb ram, și rama de oțel inoxidabil similar iPhone x și aspect exact ca iPhone 8 plus!

  4. Si cred ca mai e un aspect despre car nici macar Srb Srb nu a mentionat nimic, probabil ca diferenta de pret va venii si din materialul din care este fabricat telefonul. Probabil ca, gama 2018 nu va mai contine telefoane din inox ci doar aluminiu.

  5. Dacă era cerere mare în continuare (cum e la modelele anterioare) nu cred ca îl scoteau de la vânzare. Dar su văzut ca vânzările au fost semi dezastruoase și mna…

  6. E lesne de inteles ca nu a avut succesul scontat pe piata globala si de aceea este scos din priductie , ar fi ilogic sa il produca si sa il vanda cu acelasi pret nesimtit si noile produse 2018 vor iesii pe piata mai ieftine ca el . Clar atunci nimeni nu il va cumpara si totodata din toamna iphone x va scadea f mult la pret pe piata sh . Deci cei ce au platit atat pe el vor pierde mult mai mult facand trecerea la noul produs. Dar totul se plateste , asa e in viata.?

  7. Deci la toamna îl voi adăuga la colecția mea de telefoane “altfel”,alaturi de Nokia 8910i,Nokia 7270,Sony Ericsson P1i,Nokia N90,Nokia N9, și SonyEricsson Xperia Pureness.

  8. Și ce sa înțeleg, ca următorul iPhone va fi mai bun ca actualul iPhone X și va fi și cu 300€ mai ieftin? Nu prea are logica. Apple când a scos un produs nou, mereu a fost mai bun ca predecesorul și niciodată nu a fost mai ieftin. Dacă astea vor fi prețurile, înseamnă ca vor face rabat la calitate la următorul iPhone, pentru ca nu ii văd eu pe cei de la Apple sa renunțe la profitul lor in favoarea clientului.

  9. A reciclat unele materiale din el nu tot telefonul… Apropo ce treaba are Samsung aici?
    Imaginea unui brand care se recomanda premium o poți păstra astfel, dar nu și calitatea
    În plus asta cu exclusivitatea de 10 ani la X nu merge, sa zică mai bine ca nu se vinde bine cum sperau cei de la Apple, nu sa mai spună inca o mare minciuna

  10. Apple mereu face rabat de calitate, de aceea nu investește mult în cercetare și dezvoltare, nu investește și nu colaborează cu cei mai buni, ci prefera sa cumpere de la companii slabe și no name… De ceea nu va exista niciun iPhone în istoria Apple fara probleme majore, nu va avea niciodată componente the best an de an cum au cele android și niciodată iPhone nu va fi evoluat la fel ca smartphone urile android

  11. iPhone 5 s-a scos și el după un an de la lansare. Ați uitat 🙂
    L-au înlocuit cu 5c și nu le-a mers, din cauza design-ului din plastic.
    Dacă scot un iPhone Xs cu același design, s-ar putea să scoată ceva vânzări

  12. succesorul X de 5.8″ va fi cu 100$ MAI IEFTIN ! nu cu 300..
    Eu tot timpul ma refer la preturile oficiale de pe apple com
    “Apple când a scos un produs nou, mereu a fost mai bun ca predecesorul și niciodată nu a fost mai ieftin”

    Vezi iphone 3G in comparatie cu primul iPhone. Mai bun, mai ieftin
    Asa se va intampla si aici…acesta a fost un iphone aniversar mai special alaturi de 8 si 8 plus…dar din toamna 2018 intra in normal, asa cum a facut-o si iPhone 3G

  13. Cu primul iPhone a fost alta poveste. A fost foarte scump pentru ca era ceva nou pe piața, practic au revoluționat smartphone-ul. Dar de la 3G Trendul a fost de creștere de la an la an. Cum ai spus tu, ca iPhone X este mai special, fiind un produs aniversar, asta înseamnă ca iPhone 2018 nu va mai fi la fel de special? Tu crezi ca vor păstra aceleași materiale de calitate? Ca sa reducă prețul trebuie sa umble și pe la calitate. Tu zici ca succesorul X va fi cu 100€ mai ieftin, adică in loc de 1200€ va fi 1100€. Nu tot scump va fi? Ca practic de asta se plânge toată lumea, de prețul ridicat. Cine da 1100€ cred ca da și 1200€. Cui i s-a părut scump 1200€ iPhone X, i se va părea scump și iPhone 2018.

  14. Hai sa vorbim totuși de €, ca noi nu suntem in America. iPhone 8 de 64 costa 809€, care înseamnă 991$. Ca sa mențină prețul asta nu au cum sa bage FaceID, oțel, OLED, și nici procesor și camera mai buna. Orice îmbunătățire in acest aspect, înseamnă o mărire a prețului final de vânzare.

  15. Ii răspundeam userului de mai sus care zicea ca ce nu se vinde de la Luis Vuitton se distruge și mi-am adus aminte de Samsung care promitea ca va distruge toate Note 7.
    Ai dreptate cu iPhone X,e prea scump pt ceea ce oferă. Dacă as fi sa aleg pe gratis între 8+ și X așa alege 8+ cu ochii închiși.

  16. da asta spun. Pt ca nu stiu daca ai vazut…DAR APPLE anul trecut au marit pretul DE BAZA al iphone…pana la iphone 7 (inclusiv) pornea de la 650$ acuma cu iphone 8..porneste de la 700$ (cel de 4.7″)
    ipad iarasi cand au venit cu denumirea ipad pro in loc de ipad air…iar au scumpit cu 100$..imac la fel…macbook la fel..
    deci trendul din 2016 pana acum a fost sa isi scumpeasca produsele
    Deci viitorul iPhone OLED de 5.8″ nu o sa il scada cu mai mult de 100$ (POATE maxim 200$ DAR MAXIM in caz ca au apasat gresit pe butoane :)) ) iar pretul de 999$ il va lua cel mare de 6.5″

  17. asa cum in germania iphone 8 este 799€ iar in Franta 809€…iar in RO….este cat este
    Deci 2018 va incepe tot la fel de la 800€ …ASTA in caz ca nu dubleaza iar capacitatea si ne ofera de la 128 SSD atunci da …
    Dar 6.1″ LCD de 64 va fi tot in jur de 800€ sau 850€ pt 6.1″ LCD de 128 DACA va deveni varianta default

    Sincer eu as vrea iPhone OLED de 6.5″ ce in Europa sa fie 1800€ varianta minima de 128GB

  18. Păi și eu sunt un colecționar,asa că nu voi vinde (sunt genul de colecționar strângător,și deși în ultimul timp nu prea am timp de “strâns”,uite că îmi oferă Apple posibilitatea de a-mi îmbogăți colecția).

  19. Da,sunt telefoane care mie mi-au plăcut,mi s-au părut cu adevărat interesante…și e o adevarata relaxare pentru mine sa intru in “bârlog” și să le privesc,sa ascult sunetul produs de ceasurile mele mecanice(am câteva,evident majoritatea vechi și care as zice că au scris istorie,nu neapărat prin valoarea lor în bani ci prin mecanismele lor,bla,plus cateva ceasuri cu pendul și câteva ceasuri de buzunar…noroc că am antifonat bine camera și chiar și așa ,soția nu e deloc bucuroasa când zic ceva de camera specială)…știu,gusturile nu se discuta.

  20. In fine, pe mine chiar nu ma interesează iPhone 2018 pentru ca nu am de gând sa schimb X-ul, cel puțin nu anul asta. Oricum, iPhone cu OLED nu va fi sub 1000€ pentru ca momentan depind de Samsung. Doar dacă LG le-ar furniza OLED ar putea sa mai reducă costurile.

  21. Cred că il scot din vânzare deoarece următorul model XS va fi aproape identic cu X, și nu și-ar justifica prețul de 1100 euro, dacă X ar fi 900 euro.
    Probabil XS va avea ceva în plus (sau în minus) față de X, ceva de genul “posibilitatea de a dezactiva scăderea de performanță a procesorului” sau niște animoji noi, sau va avea camera foto pe orizontală, și cu 13% mai spre mijloc. Ive va lăuda eforturile inginerilor de a proiecta nou iPhone cu un design “complet nou”. ??

  22. am un iphone 4s 16 GB black cu Ios 6.1.3 de fabrica, activat pe 18.01.2018, 2 cicluri de incarcare. Telefonul a fost fabricat in iunie 2013. Intereseaza pe vreun colectionar?