iPhone X: Enttäuschende Verkäufe führen zu Produktionsrückgang

iPhone X a avut parte de vanzari dezamagitoare in T4 2017, iar compania Apple a luat decizia de a reduce productia pentru urmatorul trimestru fiscal.

Enttäuschender Produktionsrückgang beim iPhone X

iPhone X este prezentat iarasi intr-o lumina proasta dupa ce saptamana trecuta analistii americani au anuntat ca telefonul celor din Cupertino a inregistrat cele mai bune vanzari dintre toate smartphone-urile premium in T3 2017. Cu 29 de milioane de unitati vandute in T4 2017, Canalys a anuntat ca iPhone X a fost cel mai bine vandut smartphone premium la nivel global, insa acum aflam din Asia ca vanzarile au fost de fapt dezamagitoare.

iPhone X urmeaza sa aiba productia injumatatita de catre compania Apple in T1 2017, informatiile fiind furnizate de catre parteneri ai celor din Cupertino, care a fost anuntati de catre companie cu privire la schimbare. Apple dorea initial sa produca 40 de milioane de unitati ale iPhone X in T1 2017, insa ar fi decis sa reduca productia la 20 de milioane de unitati si e de inteles din moment ce in T4 2017 ar fi vandut doar 29 de milioane de unitati.

iPhone X: Enttäuschende Verkäufe führen zu Produktionsrückgang

iPhone X a avut in T4 2017 varful de vanzari pentru compania Apple, iar in oricare dintre urmatoarele trimestre fiscale nu este asteptat sa fie generat nici macar un numar egal de unitati vandute pe piata. Era imposibil de crezut ca iPhone X va putea genera vanzari de 40 de milioane de unitati in T1 2018, iar cei de la Apple reduc productia asa cum fac in fiecare an cu modelele noi lansate in toamna, doar ca situatia iPhone X este una mai speciala.

“The U.S. tech giant notified suppliers that it had decided to cut the target for the period to around 20 million units, in light of slower-than-expected sales in the year-end holiday shopping season in key markets such as Europe, the U.S. and China. Looking forward, the lackluster sales could result in a delay to the company’s plans to introduce OLED screens in other models.”

iPhone X vandut in 20 de milioane de unitati in T1 2017 ar fi o adevarata realizare de catre compania Apple, iar asta din cauza pretului foarte mare cerut de catre companie pentru telefon. Daca ea va reusi sa vanda 20 de milioane de unitati ale iPhone X la preturi de peste 1100 de euro in T1 2018, atunci poate fi premiata pentru realizare, deoarece niciun alt producator din lumea aceasta nu a reusit vreodata sa realizeze asa ceva.