LG G7 – ein neuer guter Klon des iPhone X von LG

LG G7 este o noua clona a iPhone X pe care compania LG a prezentat-o in mod oficial in cadrul Mobile World Congress 2017 pentru clientii din lumea intreaga.

LG G7 iPhone X-Klon

LG G7 este un nou smartphone pe care compania LG l-a prezentat in cadrul Mobile World Congress 2018 pentru presa de acolo, el clonand destul de bine ecranul iPhone X. Vorbim despre un LG G7 care are un ecran decupat in partea superioara, asa cum se intampla si la iPhone X, iar decizia celor de la LG de a produce un asemenea smartphone este ciudata.

LG G7 este o clona a iPhone X produsa de catre un partener traditional al Apple, insa se pare ca telefonul ar fi doar un prototip si nu va fi lansat pe piata, sau cel putin asta spun zvonurile. Clar nu stie nimeni ce se va intampla cu LG G7, mai ales ca el a fost prezentat in cadrul Mobile World Congress 2018 cu aceasta denumire si la un stand al celor de la LG.

LG G7 este o noua clona a iPhone X produsa de catre LG

LG G7 clona iPhone X 1

LG G7 are un ecran OLED cu diagonala de 6 inch, care este decupat in partea superioara, o camera frontala de megapixeli si o camera duala cu senzori de 16 megapixeli. LG G7 are un chip Snapdragon 845, 4 GB RAM si o baterie de 3000 mAh, deci ar duce lipsa de macar 2 GB RAM, insa daca nu va fi lansat intr-adevar de catre compania coreeana, nici nu mai conteaza.

LG G7 clona iPhone X 2

LG G7 intra in randul clonelor iPhone X de la producatori cunoscuti, iar ieri am vazut ASUS Zenfone 5 cu un ecran similar, acea serie de telefoane urmand a fi lansata in 2018 pe piata. Ca sa fiu complet sincer, daca LG G7 va fi lansat, e posibil ca Apple sa reactioneze, iar LG va avea mult mai multe de pierdut decat banii pe care i-ar genera vanzarea acestor telefoane.