iOS 12 BETA 1 wurde auf iPhone und iPad VERÖFFENTLICHT

iOS 12 beta 1 a fost lansat pentru iPhone, iPad si iPod Touch in aceasta seara de catre compania Apple, noua versiune putand fi instalata chiar acum.

iOS 12 BETA 1

iOS beta 12 1 a fost lansat pentru iPhone, iPad si iPod Touch de catre compania Apple in aceasta seara, noua versiune a sistemului de operare putand fi instalata de catre dezvoltatorii de aplicatii. Compania Apple ofera de fiecare data prima versiune beta a unei actualizari majore pentru dezvoltatori intai, astfel ca iOS 12 beta 1 a intrat in distributie.

iOS 12 beta 1 aduce o buna parte dintre noutatile importante pe care compania Apple le-a prezentat in aceasta seara pentru toti utilziatorii de iPhone, iPad si iPod Touch. Noutatile pe care compania Apple inca nu le-a oferit in iOS 12 beta 1 vor fi disponibile in saptamanile urmatoare pentru dezvoltatorii de aplicatii, asa ca nu trebuie sa va faceti griji.

iOS 12 BETA 1 wurde auf iPhone und iPad VERÖFFENTLICHT

iOS 12 va fi disponibil si in versiune public beta pentru iPhone, iPad si iPod Touch in luna iulie, cei de la Apple dorind sa testeze intai sistemul de operare inainte de-al oferi utilizatorilor obisnuiti. iOS 12 beta 1 poate fi instalat de catre cei care au deja un profil beta de dezvoltator in iPhone, iPad si iPod Touch chiar in acest moment.

Inclusiv watchOS 5, tvOS 12 si macOS 10.14 Mojave au fost lansate in versiuni beta.