Fortnite: Die RIESIGE Ankündigung, die das Spiel völlig VERÄNDERN wird

Fortnite-Smash

Fortnite este in centrul unui foarte important anunt astazi, iar asta pentru ca jocul urmeaza sa aiba parte de una dintre cele mai mari schimbari prin care a trecut pana in momentul de fata, si e ceva grozav pentru jucatorii din toata lumea, desi deocamdata totul vine ca un simplu zvon pentru noi.

Fortnite are anuntat faptul ca evenimentul pentru finalul sezonului 4 va fi cel mai mare organizat de catre compania Epic Game spentru joc pana in momentul de fata, iar asta inseamna ca vorbim despre ceva o surpriza uriasa la care s-a gandit compania americana pentru toata lumea.

Fortnite urmeaza sa aiba evenimentul de final de sezon organizat undeva in cursul lunii decembrie, deci ne mai desparte ceva timp de acel moment, insa daca informatiile de acum sunt reale, atunci ar trebui sa vedem una dintre cele mai mari petreceri facute de catre compania americana.

Fortnite va trece deasemenea printr-o schimbare foarte mare incepand cu sezonul 5, fara ca detalii clare sa fie dezvaluite, insa nu e exclus sa vedem cate ceva din universul Smash Bros implementat in jocul Epic Games, dar probabil ca in viitor vom afla mai multe despre aceste surprize majore.

Fortnite este extrem de popular in intreaga lume in momentul de fata, toata lumea stie asta, iar o intrare in universul Smash Bros ar fi ceva cu adevarat inedit, mai ales ca voribm despre una dintre francizele cele mai populare, care ar aduce o schimbare totala a experientei de joc pentru jucatori.