BRD Rumänien: Wichtige offizielle Ankündigung für alle Kunden

BRD Rumänien lehnt ab

BRD Romania este una dintre cele mai mari banci din Romania in momentul de fata, cu milioane de clienti care-i folosesc diversele servicii disponibile, iar pentru ei exista un anunt important. Probabil nu ati uitat ca BRD Romania a inceput de ceva vreme un necesar proces de actualizare a serviciilor online pe care le ofera pentru clientii sai, iar in baza lor le ofera acestora posibilitatea de a renunta la vechea aplicatie MyBRD Mobile in favoarea alteia numita YOU.

BRD Romania a inceput si un proces de migrare a clientilor sai de la vechiul serviciu la cel nou, iar cei care au fost deja migrati au parte de o veste foarte buna astazi de la banca. Mai exact, cei de la BRD Romania ii anunta pe clientii din toata tara in legatura cu faptul ca aplicatia YOU a fost actualizata din nou si vine cu o serie de imbunatatiri care au menirea de a le face experienta de utilizare mult mai buna, ceva ce desigur ca oricine si-ar dori in momentul de fata.

BRD Rumänien: Wichtige offizielle Ankündigung für alle Kunden

BRD Romania le spune clientilor sai din toata tara ca noua versiune actualizata a aplicatiei YOU are implementat un sistem care le trimite notificari push de fiecare data cand o tranzactie este refuzata. Vorbim aici despre o masura necesara care aduce o functie ce trebuia oricum sa fie oferita de la bun inceput de catre BRD Romania pentru clientii sai, dar e bine ca puteti afla si de acum cand o tranzactie va este refuzata la plata.

BRD Romania spune deasemenea ca a facut si alte modificari pentru aplicati YOU dedicata telefoanelor mobile, astfel incat clientii sa aiba parte de mai multa siguranta cand ii folosesc serviciile. Intreaga aplicatie e gandita pentru a oferi o experienta de mobile banking net superioara celei pe care vechea aplicatie a BRD Romania o ofera, asa ca ar fi bine sa faceti tranzitia catre noul sistem pentru a va bucura de beneficiile pe care ni le aduce.

BRD Romania ofera posibilitatea de a descarca gratuit aplicatia YOU din App Store si Google Play Store, iar tranzitia de la vechea platforma la cea noua ar trebui sa poata fi facuta tot doar online.