Viele Amerikaner zahlen nicht für ein Upgrade auf das iPhone 5C

  Fortune's Ich mache eine Analyse Interessant an der Strategie Apple in Verbindung mit dem Terminal iPhone 5C Im Gegenteil: Die meisten Amerikaner würden das Terminal kaufen, ohne auch nur einen Cent dafür auszugeben. Apple bietet derzeit 135 $ und 215 $ für Terminals an iPhone 4 si iPhone 4S Gebraucht, die meisten, die man kaufen konnte iPhone 5C Zugehörigkeit zum Nutzerkreis dieser Geräte. Nach den in den USA praktizierten Preisen a iPhone 5C kann zum Preis von 99 US-Dollar bei Verlängerung oder Kündigung eines Abonnements um 2 Jahre erworben werden, wobei der Kaufpreis niedriger ist als der für das alte Terminal.

  Unter diesen Bedingungen würde ein Benutzer in Apple Stores eine Gutschrift für den Kauf anderer Produkte vergeben und mit einem neuen iPhone 5C nach Hause gehen und ein drei oder zwei Jahre altes Endgerät abgeben. Das Geschäft läuft für viele sehr gut, die sich für diese Methode entscheiden, anstatt den vollen Preis für das Endgerät zu zahlen, einen Preis, der von allen, die den Markt für mobile Endgeräte analysieren, als viel zu hoch angesehen wird. Nun, der Kunde würde sich freuen, aber Apple? Nun, auch Apple wird zufrieden sein, denn es wird diese Terminals von Nutzern in Entwicklungsländern zu niedrigen Preisen verkaufen.

  Praktisch profitieren sowohl Apple als auch der Kunde von diesem Geschäft, und Apple kann sich damit rühmen, viele iPhone 5C-Terminals verkauft zu haben.

30 KOMMENTARII

  1. Toata lumea e fericita dar nu si in Romania.Au umflat astia preturile la 5C pana la cer.Decat sa iei un 5C mai pui 500 de lei si iei un 5S si iesi de 10x ori mai bine.

  2. O rezolvare, pentru a da peste nas operatorilor de telefonie, ar fi deschiderea unui Apple Store si in Romania! Asa ar vinde mult mai multe Iphone-uri si ar lasa departe concurenta !

  3. E acum,americanii trebuiesc intelesi si ajutati ca au venituri modeste,noi românii ne permitem sa dam 700E pe un telefon.La ei buy-back la iP4:135$,la noi:20$

  4. Pretul e prea mare la 5C. Apple ar trebui, exact ca Romania vis-a-vis de politica noastra corupta, sa si-o ia in bot cat se poate de tare. Daca se vor vinde iPhone-uri 5C asa cum s-au vandut Newton-urile, va garantez ca iPhone-ul 6 va fi din nou cu 1 an peste concurenta, asa cum a fost apple in primii 4 ani de la aparitia iPhone-ului.

  5. Abonamentele de telefonie ale americanilor incep de la 50 $ ( la at&t, minute si sms-uri nationale nelimitate si doar 350 mb, insa un abonament cu trafic de internet decent e vreo 70 $ sau mai mult). La un contract pe 2 ani veti vedea ca tot ei platesc mai mult pe un iPhone! Insa nivelul de trai e altul… si pe ei nu-i deranjeaza sa-si faca abonament!

    La noi nu renteaza deloc sa-ti iei telefonul la liber, deoarece tot trebuie sa platesti lunar vreo 15-30 euro pe cartela sau un abonament cu date necesar pentru orice SMARTfone, ca doar nu-ti iei telefon de 3500 lei si incarci cartela cu 5 euro…!? 😛 Inainte de orice alegere faceti un scurt calcul matematic si vedeti cum e mai bine!

  6. @Lucian – tin sa te contrazic – daca esti client Orange chiar poti sa incarci cartela cu 5 euro si sa ai oferta foarte decenta – desigur daca stii unde sa cauti. eu am iPhone 5 si nu e ideea ca sunt zgarcit, stiu cum sa speculez si cum sa ma manageriez , si incarc doar 5 euro pe luna si am urmatoarea optiune lunara (prin Orange Young, creaza-ti optiunea)

    3000 min in Orange, SMS Nelimitat in Orange,
    30 min/sms nationale/internationale
    500 MB Internet

    daca stii cum sa te manageriezi e foarte OK – cand sunt acasa am wifi, iar in rest 500 MB imi sunt suficienti lunar pentru atunci cand nu am wifi.

  7. @Rockafeller – nu te contrazic 😛 – ai dreptate poti face si asta, dar inseamna sa te limitezi foarte mult… eu am abonament de 1,5 Gb si lunar ma atentioneaza ca ma apropii de limita (prin personal hotspot dau si celor cu cartele de 5 eur 😛 ) … minute nationale vorbesc mai mult de 30 pe luna… acasa folosesc bineinteles wifi-ul, totusi nici eu nu as plati mai mult de 20 eur, dar daca vrei mai mult platesti mai mult, cred ca e corect… Insa nu asta e ideea, daca faci un calcul vezi ca platesc in realitate doar un pic mai mult decat tine in 2 ani de zile, adica:

    tu platesti: 800 Eur (iphone 5 la lansare anul trecut, 3500 lei la emag) + 6.2 (incl TVA) * 24 luni = 949 eur
    eu platesc: 350 eur (la ab pantera 31 pt iPhone in nov 2012) + 31 * 24 luni = 1094 eur

    Vezi tu, diferenta e foarte mica si primesti mult mai mult daca faci abonament…

  8. eu am dat 350 de euro pe iphone 5 la ab. Pantera 23 ,daca ai vechime il iei bine telul,am prins si un hot summer de 11% plus9 la suta ca am facut jonglerii cu mingile de foc pe FB + puncte OTY, rezulta 24×23=552+350=902 euro.
    Am 1Gb de net pe luna + minute cu bascula…..

  9. Bine ca tu ai abonament de 51 de euro in care iti da cat la alt abonament de 23 de euro.Si din alea ‘nspe mii de minute vorbesti maxim 1000 intr-o luna (asta e deja excesiv) si scrii maxim 2000 de mesaje (adica sa trimiti mesaje in somn)= o optiune de 5 euro la prepay.De trafic nu zic ca acum daca vrei ala il poti folosi pe tot ca se termina repede.Dar n-are rost sa folosesti acasa trafic, cand ai wi-fi care e mult mai rapid.Detest sonibismul de genul “ai telefon de 1000 de euro, fa-ti abonament de 200 de euro”.Ce are daca cineva are iPhone si incarca cu 5 euro?Daca pentru el oferta aceea ii satisface nevoile atunci de ce sa dea zeci de euro si dupa aceea sa-i ramana o gramada de minute si mesaje?

  10. Mario , da costa un iPhone 100.000 € !!! … Eu am crezut ca vorbesti de vreun X6 …
    Din contra toti mucosii au iPhone , eu zic schimba telefonul , poate un Vertu Constellation sa faci valuri prin Dorobanti …

  11. Ce parere aveti de rcs, ab e 1 ,25€ (daca ai acasa de la ei cablu si net )si ai 5 gb trafic date inclus ,minute free in retea si tarife mici cu celelalte retele.

  12. Colegii are careva idee cand apare in Irlanda 5s?Ca nu as merge pana la Londra sa-mi schimb telefonul! Am abonament de 75 euro cu 6 gb, sms si apeluri nelimitate in orice retea din Irlanda 500 min si 500 sms oriunde in lume fix/mobil si upgrade gratis la noul telefon in fiecare an si telefonul e gratis indiferent ce model iti alegi!

  13. Fiecare isi face abonament/incarca cartela in functie de nevoile pe care le are: daca nu am nevoie de Giga de internet, si nu stau toata ziua la telefon de ce sa-mi iau abonament scump? Nu inteleg de ce unii care au abonament de 20Euro+ se cred superiori si se uita de sus cu dispret si creaza acest stereotip cum ca daca ai iPhone trebuie sa ai si abonament de 20Euro+

  14. Pai daca nu ai nevoie/permiti de net sau de telefon, pt ce ai nevoie de smartfone? Doar k da bine pe masa la Freddo langa cico ul pe care poate ti l permiti sa l bei? Sau crezi k dk telefonul este smart automat devii si tu?