Gefälschte Ladegeräte erzeugen Anzeigefehler beim Laden des iPhones

Das iPhone 6 und das iPhone 6S schalteten sich aus heiterem Himmel ab, weil zum Laden minderwertige Ladegeräte von Drittanbietern verwendet wurden.

Neulich haben wir Ihnen erzählt, dass die chinesischen Behörden Apple gebeten haben, eine sehr große Anzahl von Terminals zu untersuchen iPhone 6 und iPhone 6S, die aus dem Nichts schließen. Benutzer in China berichteten, dass sich die Terminals abschalteten, als noch 50 % der Batterie verfügbar waren, entweder wegen der Kälte oder aus noch unbekannten Gründen.

Die Firma Apple untersucht das Problem und einigen vorläufigen Informationen zufolge scheint es, dass gefälschte Ladegeräte oder einfach nicht autorisierte Ladegeräte dafür verantwortlich sind. Es scheint, dass alle iPhone 6- und iPhone 6S-Terminals mit diesem Problem mit Ladegeräten aufgeladen wurden, die nicht gemäß den von der Firma Apple auferlegten Standards hergestellt wurden.

Aufgrund der schlechten Herstellung dieser Ladegeräte scheint es, dass die iPhone-Terminals fälschlicherweise den Prozentsatz der im Akku verfügbaren Energie anzeigen. Obwohl die iPhone-Terminals einen Anteil von 50 % der verfügbaren Batterieenergie anzeigten, war in dieser Idee in Wirklichkeit viel weniger Energie in den Terminals und sie schalteten sich ab, weil ihnen die Energie ausging.

Gefälschte Ladegeräte erzeugen Anzeigefehler beim Laden des iPhones

Die Verwendung dieser Ladegeräte über einen längeren Zeitraum beschädigt auch die Schaltkreise, die die Verbindung zwischen dem Ladekabel, der Hauptplatine und dem Akku herstellen. In dieser Situation besteht die einzige Lösung, um ein geschlossenes iPhone neu zu starten, darin, es vollständig oder nur das Motherboard mit den entsprechenden Schaltkreisen auszutauschen, die das Laden des Akkus erleichtern.

Die Informationen sind noch nicht offiziell, da Apple das Problem noch untersucht, aber nach den bisherigen Analysen scheint es, dass gefälschte Ladegeräte dafür verantwortlich sind. Um ehrlich zu sein, ist es ziemlich seltsam, dass ein gefälschtes Ladegerät iOS dazu zwingen würde, einen falschen Akku-Prozentsatz anzuzeigen, und wenn Apple dies offiziell unterstützen wird, muss es klare Erklärungen liefern.

„Quellen, die an der Untersuchung chinesischer iPhone 6-Modelle beteiligt waren, die offenbar mit geladenem Akku ausfielen, haben herausgefunden, dass die Hauptursache der Probleme offenbar nicht mit der Apple-Technik zusammenhängt, sondern direkt mit der Verbreitung minderwertiger Dritter zusammenhängt.“ -Party-Ladeperipheriegeräte im Land.

Wenn das Problem real ist, erhalten Personen, deren iPhone-Endgeräte von diesen Problemen betroffen sind, keine Hilfe von Apple, sondern müssen ihre Endgeräte selbst reparieren und Original-Ladegeräte verwenden.

iphone-6s-shutdown-serenity

37 KOMMENTARII

  1. Nu e adevarat!eu nu am folosit nimic AM si tot mi se inchide brusc cand temperaturile de afara scad sub 15 grade,chiar daca bateria mai are peste 40%…Dupa ce-l las la caldura se aprinde si arata procentul bateriei ce-l avea si-nainte de a se inchide

  2. Au gasit scuza . Sa spuna ce-i de pe aici , o gramada care se plangeau ca li se stinge iPhone-ul , daca toti folosesc incarcatoare contrafacute .
    Hai sa fim seriosi – parca toate iPhoanele se vand fara incarcatoare si toti folosesc incarcatoare contrafacute.
    De ce nu se inchid Androidele , care multe folosesc incarcatoare de doi bani .
    Eu zic ca e vina sistemului de operare, dar suntem obisnuiti ca Apple sa dea vina pe oricine , decat sa-si recunoasca greselile .

  3. Și mie mi se închidea câteodată la 6 plus între 50-30%. Dar se pare că bateria mea a fost deja prea “obosită”. De încărcat îl încărcam doar cu încărcătorul original

  4. Io am 6s si mi se inchide la 30-40% mai mi se intampla si la 60% si lam incarcat cu incarcator original si cablu original din cutie am luat iPhone sigilat

  5. Sultanul’dragostei@ eu sunt pe Orange si aveam activata casuta vocala si i mi aparea bulina rosie ios 10.2 beta 3 , am dezactivat casuta vocala si vad ca a disparut acum

  6. Niciodată nu am avut aceste probleme, am încărcat și cu cablu original și ne…tind sa cred ca e o problema de soft ,pt ca nu are cum așa dintr-o data sa aibe atâtea telefoane probleme și Dc acum, dacă era de la cabluri și incaracatoare era dintotdeauna

  7. Zaone, ziceai intr-un articol precedent pe aceeasi tema ca ai avut si tu problema asta la unul dintre telefoane, daca nici tu nu foloseai incarcator original…. deci Apple minte

  8. Si marmota invelea ciocolata in staniol. 6s-ul meu “tace” de la 10 grade in jos cu baterie de 30-40%. Are 13 luni si incarcat numai cu incarcatorul si cablul livrat in cutia telefonului. E o mare vrajeala ca din cauza la incarcator se inchide. Bateria e praf in realitate. Apple cu are o problema cu telefoanele da vina pe incarcatoare si cabluri. Ba cand bubuie, ba ca nu se mai deschide , ba ca nu se mai aprinde ecranul, bla bla.

  9. Nu stiu unde este Srb sa vad ce scuze mai gaseste si acum. Nu trebuie sa fii hater daca recunosti faptul ca esti mintit de compania pe care tu o iubesti. Recunosti si gata ca Apple minte si ca iar da vina pe utilizator, cand ar putea sa spuna foarte bine: “Da, este vina noastra, pentru ca ne-am concentrat pe experienta utilizatorului, si am lasat deoparte unele aspecte ale iOSului. Promitem ca rezolvam problema asap”. Ar fi o dovada de corectitudine fata de client.
    @Srb, probabil asa este si cu iPhone-urile alea cu ecranele defecte, despre care Apple spunea ca ar fi fost scapate pe jos, iar tu ai luat apararea, spunand ca asa este.

  10. ce scuza sa gasesc?? prietene esti zapacit? daca folosesti chestii de kkt contrafacute?? mai citeste inca o data titlul mai ales eu nu vad sa scrie ca incarcatoarele ORIGINALE genereaza erori. Serios lasa-ne papusa ca Apple niciodata nu a spus FOLOSITI incarcatoare contrafacute ca sa poti spune ca mint

  11. da asa este, din moment ce am 2x iphone 6 de ani buni care nu au fost scapate pe jos si nu au defecte….mai bine cred ca vad si nu ce citesc pe net de la plangaciosi si impierdicati

  12. trebuie sa recunosc ca joi am avut aceiasi problema de care se plang chinezi. erau afara vreo 3-4 grade si cautam ceva pe net iar dupa vreo 5-10 minute s-a stins al meu iPhone 6S Plus desi mai aveam 48% baterie. am incercat sa il pornesc dar mi-a aratat ca trebuie incarcat. am zis…..hmmm ok ajung imediat acasa. am ajuns acasa l-am bagat la incarcat si ce sa vezi telefonul avea 44% baterie cand a pornit. eu nu am incarcat niciodata cu un incarcator fake( nici nu detin unul) doar rare ori la computer insa mi-e greu sa cred ca e de la incarcaor.

  13. am facut acuma un test: temperatura afara 4 grade, bateria la 96%, dupa 23 de minute la 4 grade telefonul functioneaza fara nici un fel de problema. in aceste 23 de minute display-ul a fost aprin si la fiecare 3-5 minute l-am “butonat” pe net, aplicati deschise in jur de 1-2 minute.
    nu stiu ce sa spun… ciudat, poate ca aceasta problema apare cand bateria este sub 50%. am sa incerc si cu bateria sub 50%.

  14. @Srb dacă unul îți spune ca ești beat nu îl crezi, dacă îți spune și al doilea la fel, dar dacă îți spune și al treilea te duci și te culci ca așa e. Toată lumea spune ca Apple a mințit ca telefoanele se închid de la încărcătoare contrafăcute deși mulți avem problema asta cu încărcătoare originale și tu intrebi “cuce a mințit Apple”? Serios?

  15. Inseamna ca amaratii din aAlaska is toti pe Samsung ca Iphonurile se inchid la frig.Numai bine ca Samsungurile is tinute sub control de frig si nu se incalzasc sa plesneasca?

  16. @Srb stai linistit, ai viata grea cu haterii tai, eu rezidez in Anglia si de vreo cateva zile sunt sub 0 grade, am 6-le si merge bine fara nici o problema. Incarcator original. Apple si haterii au o problema

  17. Eu zic ca nu-i de vina nici un iOS ci bateria de proasta calitate. Am avut anul trecut prin toamna-iarna un iPhone 5 luat de la un coleg de nici un an de zile,pe ibackupboot îmi arăta 200 si ceva de cicluri de încărcare,din păcate nu făcea parte din lotul ca bateriile defecte care se schimbau gratuit la Apple. Ei,si tot asa mi se închidea pe la 20-30 si ceva % si cand il puneam la incarcat începea încărcarea tot de acolo. Afara erau in jur de 6-8 grade si se si consuma bateria mult mai repede. Am mers intr-un service si mi-am schimbat bateria cu 80 lei cu montaj cu tot,ca cei de la VOX Timisoara mi-au cerut aproape 100€ pt o baterie de iPhone 5!). De atunci mergea brici chiar daca temperatura de afara era cu minus grade. Atașez mailul de la Vox unde spuneam ca se inchide de la 20-30% si ce ziceau ei cu restore si alea alea.
    https://imgur.com/gallery/cyN3b

  18. Păi minciuna este aia că motivează greșelile iOSului aruncând vina asupra utilizatorului: “tu ești de vină că folosești încărcător contrafăcut!”
    Ori oamenii au problema asta, chiar dacă folosesc încărcătoare originale!
    Srb, eu nu am ceafa groasă, dar tu cu siguranță ai fruntea îngustă… Nu e un mesaj caustic, de făcut mișto, ci este realitatea, Dorele…

  19. lasa frustrariile de om fara bani….daca ai bani de ce ai cumpara altceva decat originale? si din moment ce eu nu am probleme inseamna ca sunt doar hateri ce spun altceva, ceafa groasa stie doar sa traga de fiare, pana la urma asta este limbajul vostru

  20. Frunte îngustă, tu nu înțelegi că oamenii au problemele astea chiar dacă folosesc DOAR încărcătoare originale? Unde am scris eu că folosesc încărcătoare contrafăcute?

  21. Si eu pățesc asta la un 6s si doar încărcătorul original l-am folosit. De-obicei cand e la 30-50% si pornesc datele mobile s-a dus.

  22. În articol se scrie că Apple ar putea motiva închiderile de iPhone de pe la 50% baterie, din cauză că utilizatorii folosesc încărcătoare neoriginale. În fapt, până și zaone e de părere că este o motivație nefondată. Mai mult, utilizatorii care comentează, scriu că și-au încărcat MEREU iPhone-urile cu încărcătoare ORIGINALE, și cu toate astea, iPhone-urile lor SE ÎNCHID așa cum scrie în articol.
    Sper că este suficient pentru tine să depistezi minciuna, și să încetezi să mă mai plictisești cu răspunsuri puerile.

  23. Credeam că sunt singurul și mi-am zis ca e din cauza modului in care forjez iPhone-ul. Afara am grija ca telefonul sa stea cât mai aproape de corp, iar de încărcat, l-am încărcat doar cu cel original și cele de iPad. Am totuși doua cabluri cellara, dar chiar nu cred ca de la ele e problema.. Oi face cândva upgrade la 7 plus și gata..