Die iDevice.ro-Anwendung und das Problem doppelter Benachrichtigungen

   Leider beschweren sich einige von Ihnen darüber, dass Sie für 50–100 % der von Ihnen gesendeten Benachrichtigungen doppelte Benachrichtigungen erhalten die iDevice.ro-Anwendung, was normalerweise nicht passieren sollte. Ich weiß um die Existenz des Problems, ich weiß, dass es für einige von Ihnen ärgerlich ist, aber es hat nichts mit mir zu tun. Die Push-Benachrichtigungen werden über einen Server eines Unternehmens gesendet, mit dem wir zusammenarbeiten. Sie werden automatisch an die Anwendung gesendet, ohne dass wir in irgendeiner Weise eingreifen müssen. Das Problem hat also nichts mit mir zu tun.

    Ich werde mich heute Abend mit dieser Firma in Verbindung setzen und versuchen, eine Möglichkeit zu finden, das Problem zu beheben oder das Benachrichtigungssystem zu ändern. Bitte haben Sie etwas Geduld. Ich weiß nicht, wie lange dieser Vorgang dauern wird, aber ich kenne das Problem und versuche, es so schnell wie möglich zu lösen.

45 KOMMENTARII

  1. Inafara de problema notificarilor duble, de cand cu versiunea noua a aplicatiei, imi iese foarte des din ea, atat pe iPad2 cat si pe iPhone4, in timp ce o utilizez…

    am incercat si reinstall si nimic.

  2. mie sincer mi se misca si foarte greu ;la scroll … mi se agata mi se blocheaza 2-3 sec in rest pe browser nu am nici o problema cu scrolul

  3. Cu iesirea din aplicatie pe ipad 2 subscriu si eu, dublu push la fel, de asta am sters-o. Daca se vor rezolva o v-oi instala din nou!
    🙁

  4. Confirm aceeasi problema pe ipad 2 si iphone 4s, in timp ce citsc un articol si este trimisa o noua notificare aplicatia se inchide !

  5. @razvanrazy: Mai multe detalii te rog. Cand se intampla, ce faci cand se intampla asta, etc.
    @rdk: Am explicat ina rticolul in care vorbeam despre lansare de unde vine problema aia.

  6. Si eu am problema notificarilor duble atat pe iPad cat si pe iPhone dar sincera sa fiu nu ma deranjeaza asa tare incat sa sterg aplicatia. Sa speram ca se rezolva!

  7. Se intampla oricand. Am patit-o si cand am intrat in aplicatie si eram in Home (pe iPhone4) si cand incarcam un articol si cand citeam un articol. La fel si pe iPad2. Am momente cand folosesc aplicatia si merge fara probleme si momente cand imi iese de 3-4 ori in timp ce ma chinui sa citesc un articol. Chiar zilele trecute, am renuntat la a mai citi articolul din aplicatie si am intrat pe site. Pe iPhone4 am iOS5 fara jailbreak iar pe iPad2 am 4.3.3 cu jailbreak.

  8. Am sters-ol din cauza ca iesa des din aplicatie si de-cat sa dau cu ipad-u de perete am preferat s-o sterg, am iesit mai ieftin. 😀

  9. Nu pot sa refac problema, nici nu mi se inchide aplicatia cand primesc push cu articolul nou, pe iPad 2 se incarca foarte bine tot si mai mult nu exista lag la scroll. Am iPad 2 cu 4.3.3 si jailbreak. Pe iPhone 4S se incarca instant aplicatia si articolele la fel. Merge cel mai bine pe iPad 2 si iPhone 4S. Nici pe iPhone 4 nu se incarca rau.

  10. @DeeJay Ademar: La Apple mergi cu cererea si spune-le sa accepte update-ul, e de 4 zile la ei.
    @Mankid40: Fa-mi te rog un filmulet sa vad si eu cum se manifesta problema… Cu un film e mai simplu si pentru victor sa inteleaga de unde vine problema si cum ar putea sa o corecteze. E valabil pentru toata lumea.
    @Mishu: Lasa sa se incarce tot continutul si dupa primul scroll de sus in jos ar trebui sa fie ok. In aplicatie nu apare acel “checkerboard” care apre in Safari cand nu e incarcat complet continutul unei pagini.

  11. Za1. Daca eram acasa sau macar in ro iti faceam 10 filmulete, dar pardon, nu am decat ipad-ul pentru toate treburile mele.
    Sau o aplicatie care inregestreaza ce se n’tampla pe screen-ul tabletei…….

  12. Pai nu ai un iPhone? Fara un filmulet nu pot sa rezolv ceva ce eu sau victor nu experimentam.. Cand am descoperit in versiunea beta un bug care afecta aplicatia i-am spus lui Victor si s-a rezolvat, dar acum …

  13. De fapt hai sa zic, am crash-uri si la twitter, facebook, yahoo mess, dar parca la idevice.ro erau mai dese.
    Iphone momentan nu mai am, l-am dat ca sa achizionez ipad-ul. Si nu-mi pare rau. 😀

  14. Am auzit de o problema cu un virus pe IOS, care intra prin intermediul Notification Center. Nu stiu exact despre ce e vorba, am auzit o frantura la radio. A mai auzit cineva ceva?

  15. Eram la un magazin, nu stiu exact. O sa mai caut si o sa mai intreb daca alti prieteni au auzit si ei. Keep in touch! 😉

  16. Am mai observat o problema care imi arata mai multe numere la badge-ul aplicatiei.
    Daca acum intru in aplicatie citesc cateva articole si ies din ea, nu mai apare nimic la badge. Cand primesc o notificare despre un articol nou imi arata la badge prea multe articole ca fiind necitite.

  17. bho,eu pe ipad 2 si iphone 4S nu am avut probleme de genul asta cu aplicatia,mai degraba cu cea de facebook desi cred ca e un bug al palicatiei respective mai degraba decat cea a iosului.Oricum dac aveti jailbreack deaia nu va merge va da dumnezeu dupa inima 🙂 🙂 glumeaaaaaaaam

  18. Cu inchisul aplicatiei am patit si eu la fel pe ios5 , de exemplu nu vroia sa afiseze nicicum comantariile de la stickyul care a fost azi , erau la iora respectiva 104 comenturi , apasai pe coment si se inchidea aplicatia in loc sa expandeze comenturile . Am incercat de 3 ori .

  19. ma gindesc ca dubla notificare vine si de la Comunitate si de la Zaone…in e-mail nu primesc dubla notificare in schimb o vad in facebook in notification center…odata postata de Zaone si odata postata de Comunitate ….eu am asta vad ca ar fi “problema”

  20. Te referi la Facebook si aia e cu totul alta treaba :))
    @KFF: Am testat si eu acum pe iPhone 4 si 3GS. Pe ambele a incarcat comentariile dar greu, deci e posibil sa fi fost la tine o inchidere pentru ca depasise cantitatea de RAM disponibila pentru incarcarea comentariilor.

  21. @zaone: Problema n-are legătură directă cu tine, însă indirectă da, pentru că tu ai apelat la serviciile acelor “dedublatori” și încă lucrezi cu ei, în ciuda atâtor apeluri din partea utilizatorilor deranjați de problemă … 😉 Succese în rezolvarea problemei, iar până atunci, mai este întotdeauna posibilitatea de accesare a conținutului prin browser și subscrierea direct din pagina de web, fără dublări nedorite!

  22. -ce sufera cel cu 4s si ipad 2 cu ios 5 ,ca nu ai jb ?:))) naspa sa ai scule si sa nu ai cum sa le folosesti :)) Jb e la baza 😉

  23. corect,dar ma gindeam ca se manifesta ca si in cazul facebook,dar sa vedem ce spun si cei care se ocupa de treaba cu notificarile….

  24. Eu am Ip4 cu ios4.3.3 nu am primit niciodată dublă notificare si nici nu am fost scos din aplicatia iDevice.ro,sper să fie ok side acum încolo.

  25. Aplicatia merge impecabil pe i4, ios5, nu am avut probleme de inchidere instant a aplicatiei sau altele, dar intradevar cam in proportie de 40% din articole primesc notificari duble.

    Vom astepta rezolvarea in liniste 🙂

  26. Nu cred ca are legatura cu JB . Eu nu am JB pe nici un iDevice cu iOS5 ( si am 5 : 2 ipad si 3 iPhone) si pe toate primesc notificari duble , niciodata aceleasi pe toate , intr-o proprtie de cca o treime( adica una din 3 notificari e dublata) . Evident ca nu am vreo problema cu asta si recomand celor deranjati de notif. sonora ca pot personaliza notificarea . Eu am lasat-o doar ca banner ,fara sunet si badge. E adevarat ca datorita lipsei butoanelor de scroll printre articole nu mai fosesc aplicatia decat pentru notificari , pentru articole folosesc exclusiv browserul.

  27. @gxg: Din nou, am explicat ca exista butoane de scroll, pentru cine a avut ochi sa vada. Cine nu a citit articolul despre iDevice.ro 1.2 inca spune ca acele butoane nu exista.

  28. Am anulat badgetrile ca afisau aiurea si se blocheaza scroll-ul doar in articolele de prezentare a mai multor aplicatii

  29. @zaone: evident ca am citit articolul si ca am si vazut butoanele : inainte si inapoi. Daca iti aduci aminte am mai spus si atunci ca nu- mi dau seama cum functioneaza scrolul printre articole si mi-ai raspuns ca nu ai implementat butoane de scrol in aplicatia pentru ipad. Cel putin la mine butoanele de inainte si inapoi nu fac decat sa ma aduca dintr-un articol in homepage si inapoi in articolul respactiv. , nu si scrol prin articole . Daca ar trebui sa vad altceva lumineaza-ma , te rog! Ca sa fiu mai explicit pentru mine scrol inseamna ca trec de la un articol la altul fara a reincarca de fiecare data homepage.Multumesc