iPad 3 vs. iPad 2 vs. iPad – erste Leistungstests (Video)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Y-oi6-L3QXM[/youtube]

  Viele Nutzer haben gestern das neue iPad 3 Tablet erhalten und es gibt bereits erste interessante Tests. Vorerst haben wir eins über die Leistung des Geräts und wie Sie im Titel sehen können, wird das neue Tablet mit dem iPad 2 und dem iPad 1 verglichen. Kurz gesagt, es gibt keine Unterschiede zwischen dem iPad 3 und dem iPad 2 in Bezug auf die Leistung Geschwindigkeit beim Laden von Webseiten und beim Öffnen von Spielen, sodass man in dieser Hinsicht nichts erwarten muss, und das iPad-Tablet ist natürlich das langsamste. Hinsichtlich der Geschwindigkeit, mit der Aufgaben erledigt werden, gibt es praktisch keine Unterschiede zwischen iPad 3 und iPad 2, was normal ist, wenn man bedenkt, dass sie über den gleichen Prozessor verfügen.

  Wenn man bedenkt, dass das iPad 3 über 1 GB RAM und das iPad 2 nur über 512 MB verfügt, werden Sie Leistungsunterschiede bei Anwendungen wie z iPhoto oder Photoshop Touch-, in Spielen mit sehr komplexen grafischen Elementen und beim Laden mehrerer Seiten im Safari-Browser. Im täglichen Gebrauch sollte es keine großen Unterschiede geben.

AKTUALISIEREN: Zwei weitere Beweise für dasselbe.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1XFdT3b8cpw[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jrvmf1JSxD0[/youtube]

18 KOMMENTARII

  1. am fost foarte sigur ca nu exista diferente intre ele 2, doar la partea de gaming. (nu luam in calcul retina).

    pentru cine vrea tableta, s-o foloseasca in timpu liber, ipad 2 !!

    si cum se zice: acelasi shit intr-o cutie noua :)) la pret mai mare!

  2. Cel mai irelevant test facut ever….. La testele unde erau toate trei normal ca ipad 2 a fost mai rapid cu 0,2 sec daca va uitati mai atent veti vedea ca a si apasat cu 0,2 mai rapid pe el…..cat despre cei care comenteaza ca nu exista diferente majore intre tablete inseamna ca habar nu au cat de dificil este sa creezi un ecran care sa suporte retina display la dimensiunea tabletei si sa aiba macar aceleasi performante ca ipad2 ! Felicitari apple de data asta nu mai avem ce sa cerem in plus.
    Sunt tare curios ce ar fi vrut de la noua tableta toti cei care spun ca nu exista diferente majore……

  3. Nu exista diferente importante de performanta cand vine vorba de deschis aplicatii/accesat pagini web, etc. Da, in spatele ecranului se afla un chip mai puternic dar vorbim de partea grafica doar pentru ca are tot 1 GHz, e acelasi chip A5 din iPad 2. Procesorul grafic quad-core face toata treaba cu procesarea imaginilor, in rest diferente nu exista. Utilizatorul normal vede tot ceea ce vedem noi in film, paginile se incarca la fel, aplicatiile se deschid la fel si in fond asta conteaza, performantele sunt identice din punctul asta de vedere.

  4. @Costinvlad

    eu nu spun ca noul ipad nu-i mai bun 🙂

    dar eu privesc lucrurile dintr-un alt unghi, cum am spus mai sus, pentru cine nu vrea artificii, filme hd, jocuri de 500 mb… nu vad de ce o persoana si-ar cumpara noul ipad inloc de ipad 2.

    doar pentru retina, e adevarat, da sa nu uitam ca display-ul de pe noul ipad e mai scump cu 10$ daca nu ma insel decat cel de pe ipad 2, si eu nu vreau sa dau de 10 ori mai mult (adica 100) doar sa am retina.

  5. @alex Cred ca sunt cu 20 de clase peste cultura si educatia ta asa ca nu iti mai da tu cu parerea sau esti invidios ca nu iti poti cumpara si tu bai acesta

  6. @Ovidiu de acord cu tine aici ca si utilizator de ipad 2 (o sa salivez un pic la ecranul ala ….)probabil ca nu voi trece la noul ipad dar pt cei cu ipad 1 e un upgrade major pe care sunt convins ca il vor face…
    @Tt siri fiind in stadiu beta e doar un moft momentan dpmdv si un bun instrument de marketing ! Cu exceptia USA nu prea ii vad utilitatea…

  7. imi spune cineva cu ce versiune de ios vine ipad 2? 4 sau 4.3 ?

    o facut cineva upgrade la 5.1? cum se comporta, ceva mai rau decat pe ios 4?