Hier erfahren Sie, welche iPhones, iPads und iPod Touches mit iOS 6 kompatibel sind, aber auch welche Funktionen ausgeführt werden können, das iPhone 4 wird keine FaceTime-Anrufe über 3G tätigen

  Am letzten Abend die Firma Apple hat veröffentlicht auf seiner eigenen Website das Bild oben, in dem es Benutzern mitteilt, dass iDevices kann das neue iOS 6 ausführen. Genau das Gleiche habe ich Ihnen bereits in mehreren Artikeln gesagtEinige von Ihnen wussten bereits, was sie erwartet, aber leider werden die Überraschungen für viele unangenehm sein, da viele Funktionen von iOS 6 nicht auf den alten iDevices laufen. Sie werden sagen, Apple möchte viel verkaufen und bietet sie deshalb nicht an, aber die Realität ist, dass derzeit sogar das iPhone 4S beispielsweise mit bestimmten Funktionen der Kartenanwendung zu kämpfen hat, also in einigen Fällen sehr der Rechenleistung wird wirklich benötigt.

  Im Folgenden mache ich Sie jedoch auf die wichtigen Funktionen von iOS 6 und die iDevices aufmerksam, mit denen sie kompatibel sind. Die Liste ist auch auf der Apple-Website verfügbar.

  • Die FlyOver-Funktion wird nur auf dem iPhone 4S, iPad 2 oder iPad 3 verfügbar sein;
  • Siri wird nur auf dem iPhone 4S und dem iPad 3-Tablet verfügbar sein;
  • Share Photo Streams ist mit iPhone 4/4S, iPad 2/3 und Macs mit OS X Mountain Lion kompatibel;
  • FaceTime über 3G funktioniert nur auf iPhone 4S und iPad 3;
  • Die VIP- und Flagged-Funktionen in der E-Mail-Anwendung sind nur auf iPhone 4/4S und iPad 2/3 verfügbar.
  • Die Offline-Leseliste funktioniert nur auf iPhone 4/4S- und iPad 2/3-Tablets.
  • Für das iPhone hergestellte Hörgeräte funktionieren nur mit dem iPhone 4S.
  • Die Turn-by-Turn-Navigationsfunktion wird nur auf iPhone 4S, iPad 2 und iPad 3 verfügbar sein.

  Ich denke, die größte Überraschung ist die Unmöglichkeit, FaceTime-Anrufe auf dem iPhone 4/iPad 2 zu tätigen, was ich nicht verstehe, wenn man bedenkt, dass die Geräte eine Verbindung zu Netzwerken mit 7.2 Mbit/s herstellen können und Uploads mit 5.76 Mbit/s bieten, also haben sie das notwendige Eigenschaften, um zu funktionieren. Aus meiner Sicht hat Apple hier einen großen Fehler gemacht, aber in den übrigen Fällen wird die Nichteinbeziehung der Kompatibilität mit bestimmten iDevices auf die eine oder andere Weise erklärt.

Img .

24 KOMMENTARII

  1. Hai Mai… 4s se chinuie? Asta e buna…nici nu s-a lansat asta oficial… Te referi ca se chinuie pe 5? Cum naiba….poate vrei sa zici 4..alta mancare de peste…4s nu se va chinui nici pe 6 are destula putere de procesare..se va chinui 4

  2. yeah, ai testat 4? Ai deschis aplicatia Maps? ai pornit modului 3D? ai facut cateva zoom in/out-uri, ai incercat sa schimbi pin-ul sau sa schimbi modulul de vedere sau sa iesi din aplicatie. Eu am incercat si au existat freeze-uri in aplicatie. Desigur ca totul poate fi legat de stadiul beta al aplicatiei, dar chiar si asa, nu-mi imagine ca in versiunea finala 4S-ul va functiona grozav. Modulul al 3D are nevoie de destula putere de procesare si de RAM.

  3. Si ramaneati interzisi pe aici cand apareau telefoane quad core , “nu vad motivul” … poftiti motive, la ce sa iti dea apple un quad core ca re va suporta multe genereatii de iOS cand poate sa iti dea un single, maxim dual core pe care sa fi nevoit sa il schimbi.

  4. @zaone …mai demult ziceai ca nu vezi de ce ar fi nevoie de procesoare quad core in smartphoneuri ..se pare ca odata cu ios 6 o sa aflam cu totii ca dual ore is not enough 😀

  5. Am testat eu iOS 6 pe iPhone 4 / respectiv iPhone 4S … intradevar , pe i4 scartaie rau aplicatia beta , pe 4S merge ceva mai bine , in rest , e ok iOS 6 dar sunt unele chesti care nu-mi plac DELOC !

  6. Nativ, nu sunt necesare procesoare quad core sau 1 Gb RAM pentru de exemplu efectuare de apeluri Facetime prin 3G. Acestea precum si lag-uri in diverse aplicatii sunt limitari si franari software impuse de Apple artificial si intentionat, pentru a forta utilizatorii sa achizitioneze noi telefoane. In acest fel, utilizatorii de iPhone 4 vor simti nevoia sa schimbe telefonul cu iPhone 5. Respectul lui Apple fata de utilizatori este insutit mai mic fata de cel pentru bani, ceea ce dintr-un punct de vedere este de inteles: asta e lumea in care traim.

  7. Dar Google ce respect are cand da quad-uri cu scadari in soft? Sau producatorii de terminale Android ca lasa terminale vechi de 1/2 ani fara update la cea mai noua versiune a Android OS? Acolo e bataie de joc in toata regula, Apple inca e departe de stadiul ala, macar ofera cea mai recenta versiune a iOS pe iPhone 3GS care are 3 ANI VECHIME!!! E normal sa nu dea tot pe el, e vechi, pe Android era aruncat la gunoi ca avean Android 2.0 pe el.

  8. Zaone ce îmi oferă mie Apple pe 3GS? Ultima versiune de soft dar care nu are inclusă nici o opțiune si nu poate suporta nici una din aceste funcții,ooooo cât de tare……Îmi da ultima versiune de soft dar fără funcții ca sa ii pună capac de tot 3GS-ului la fel ca la 3G cu iOS 4.2.1…..
    Spre exemplu si samsung galaxy s este din aceeași generație cu 3GS poate ca nu are ICS pe el dar se misca impecabil mai bine ca 3GS-ul si încă este la vânzare,prin root poți sa ii pui ICS bine merci si merge brici cu toate funcțiile incluse,la 3GS cumva merge așa ceva?
    Sa nu mai spun,când vreodată ai văzut tu pe android funcții elementare sa fie special franate ca sa te oblige sa nu mai folosește telefonul,vezi exemplul iPhone 4 si iPad 2….Eu de lucrurile astea sunt scarbit la culme….

  9. @Zaone: Nu inteleg ce tot dai atata in Android. Cred ca ai o problema cu asta. Nu am mentionat nici macar o data cuvantul “Android” in mesajul meu si nu vad legatura cu ce am scris acolo. Daca Apple este mai bun, sau asa ar trebui sa fie, asa cum ne place noua sa credem, nu ar trebui sa fie nevoie faci o paralela cu Google si lipsurile lui, pentru a justifica lipsurile Apple.

  10. Nu ai dat acum de inteles, dar in multe alte comentarii ai facut referire directa la Android OS.
    @Yoyo: Nu ai ce frana pentru ca nu exista functiile. 3GS-ul e un terminal vechi de 3 ani de zile, ai pe el functii bune din ultima versiune a iOS. Pe Galaxy S ai un soft vechi cu functii vechi, nu ai nimic din ultima versiune a ICS. Da, prin hack poti face, dar aici e vorba de ce ai by default.

  11. Pai prin hack prin nehack important este ca acolo se poate,pe când la noi pe iOS nici prin hackul hackerilor nu merge,este o diferența mare…..

  12. Poate ca functia 3D a aplicatiei map va scartai pe iPhone 4, dar macar FaceTime prin 3G trebuia sa ne dea. Au devenit jegosi rau apple. Mi-am schimbat părerea de cand au dat Siri la 4s si n-au dat si 4-ului

  13. Da, astia dau ios 6 pe vechile terminale doar cu numele, sa scrie acolo ca ai ios 6, sa creada prostii ca ce tare este apple ca nu uita de modelele mai vechi.