Sony mocks the iPhone 6

  After HTC si Huawei, here is how Sony is now making fun of the terminal iPhone 6 company's Apple Lossless Audio CODEC (ALAC), through an image published on your own social media account available on the network Twitter. Above you can see the image published by the company, presenting it Sony Xperia Z3 Compact si mocking the motto Bigger than Bigger used by the company Apple Lossless Audio CODEC (ALAC), to promote iPhone 6 si 6 iPhone Plus among users starting with the day the terminals were officially presented.

  Those from Sony claim that Sony Xperia Z3 Compact it has 2 days of autonomy, a 20.7 megapixel camera and is waterproof, but so far the terminal has not surprised by its popularity, its sales not being high enough to attract someone's interest.

25 COMMENTS

  1. Iphone nu este un telefon cumparat pt ce stie sa faca,pentru ca nu stie nimic in plus fata de alte telefoane de pe piata. Este un telefon cumparat pentru ca asa e la moda sa-ti cumperi ultimul model de Iphone.

  2. @EuGeorge: tu probabil nu ai iPhone, sau nu simti diferenta intre un adroid, fie el si de ultima generatie sau un windows phone…si un iPhone. Personal am testat toate aceste platforme…nimic nubse compara cu iOS-ul. Nu sant fanboy Apple, insa recunosc calitatea. Nu neg capacitatile unui android, insa overall iPhone este peste !

  3. Ceea ce este mult mai bine pus la punct la un iPhone si ce il deosebește de departe de ceilalți producători este sistemul de operare ușurinta in utilizare si nu in ultimul rând calitatea . Am avut si Sony Xperia z1 dar sincer este greoi specificațiile sunt de top dar foarte multe bug-uri . Info eye trebuie sa ai mare noroc sa îți meargă ecranul acoperit cu o folie protectoare care la utilizare se zgârie si arată oribil 🙁 . Singurul telefon care mi-a plăcut a fost samsung Galaxy s4 dar după circa 6 luni a început sa meargă greu :). Acum am revenit la iPhone si cred ca voi rămâne cu iPhone datorită simplității in utilizare si nu m-a dezamăgit . iPhone 6 e mare si nu cred ca au făcut o mișcare inteligenta . Părerea mea :).

  4. @khaan,nu sunt fan nici android nici ios nici windows phone,nici nimic.
    Imi cumpar telefon de la o firma tableta de la alta firma smartwatch de la alta firma si laptop de la alta.Imi vad propriul interes si nu am dc sa fiu vreun fanboy sau dedicat unei singuri firme daca nu imi ofera ce am eu nevoie.

    Sistemul de operare este mai presus,dar acest lucru vine la randul lui cu niste dezavantaje.
    Sistem de operare este foarte ok,dar nu prima varianta,cum e acum 8.0 care e plin de buguri sau mai are lag sau mai da crash. Va fi ft ok sistemul de operare cand va fi varianta 8.1.x
    Sistemul de operare e nemaipomenit doar cand ai ultimul model de Iphone,restul chiar daca au vechime 1 an,incepe sa se observe o diferenta intre vechiul soft si noul soft,desii diferentele nu sunt foarte mari intre ele ( ex ios 6—>ios7).

    Ps.: Sunt cei care se plang de lagul de pe Android de bug-urile acestuia si de problemele pe care le are,dar in acelasi timp ei isi instaleaza Ios X.X beta 1,beta 2 si stau cu telefonul asa 3 luni pana apare varianta finala. Intrebare,in alea 3 luni cum suportati Ios-ul? sau stati sa ghicesc,nu conteaza e produs Apple nu are importanta cum merge,functioneaza,arata,costa e Apple e Iphone.

  5. Am uitat sa precizez,am avut Iphone,dar m-am saturat de ideea,daca nu cumpar ultimul model nu ma pot bucura de Ios in totalitate + ingreunarea sistemului de operare fiind un model mai vechi,iar momentan mai folosesc doar un Ipad 2.

  6. Il suporta pentru ca are probleme doar cat e beta apoi este bun.la android problemele sunt permanente si se misca greu pentru specificatiile pompoase ale telefoanelor

  7. @mariuss ,dar cine va spus voua ca android se misca greu?…de la 4.4 nu se mai misca dar vad ca multi de aici spun ca se misca greu cand nici macar nu au incercat unul ps.:android 4.4 a fost dezvoltat pe 500mb de ram si consuma mai putin ,si ce probleme are android de va tot legati de ele?…macar daca tot ziceti ca are probleme as vrea si eu sa aud ce fel de probleme ar avea…si daca ne gandim logic ,apple se limiteaza la 1gb de ram ,in acest blog am vazut o imagine in care iphone 6 are doar 50 de mb liberi ,si daca la 4 taburi deschise da low memori inseamna ca e grav ,sunt curios cand vor baga ios 9 si vor face un telefon cu 1,5 gb ram..ce se va alege de iphone 4s ,5 ,5s si 6 ,pe viitor conteaza si specifificatiile (pompoase) pentru ca va face fata mereu ,iphone 4s pe ios 7 incepea sa mearga mai greu si jocurile rulau greoi.

  8. Cum sa uimeasca prin popularitate Z3 Compact daca nu a fost lansat…?

    Eu unul voi renunta la Iphone dupa 4 ani si voi trece la Sony Xperia Z3. Am uitilizat zilele trecute un Xperia Z2 cu card de 64 gb clasa 10, am ramas surprins cat de bine functioneaza, imi va lua ceva timp sa ma obisnuiesc cu Androidul dar refuz sa cumpar un device doar pentru sistemul de operare.

  9. Mariuss nu e vorba de specificatii la telefoanele cu android. Ele sunt de top. E vorba de software. “Degeaba ai masina puternica daca nu ai sofer bun”

  10. Orice are legatura cu Apple/Iphone/Ios exista o scuza.
    Daca asta e o scuza, suport un sistem de operare cu o multime de probleme timp de 3 luni de zile doar pt ca stiu eu ca atunci cand o sa apara varianta va fi ok. Iar dacă tu îmi zici mie ca varianta finala de ios 8 nu are bug-uri închei orice discutie pt ca nu isi are rostul sa discut cu un fanboy care probabil nici nu are Iphone si vorbeste doar din auzite.

  11. Cum sa uimeasca prin popularitate Z3 Compact daca nu a fost lansat…?

    Eu unul voi renunta la Iphone dupa 4 ani si voi trece la Sony Xperia Z3. Am uitilizat zilele trecute un Xperia Z2 cu card de 64 gb clasa 10, am ramas surprins cat de bine functioneaza, imi va lua ceva timp sa ma obisnuiesc cu Androidul dar refuz sa cumpar un device doar pentru sistemul de operare.

  12. @lascarik e super ok si doar pt asta.

    Oricum muzica, pozele si videoclipurile ocupa o mare parte din memorie, cel putin la mine!

    La Iphone GPS-ul ocupa cel mai mult, jocuri nu am pe telefon.

  13. @lascarik…pai da…in loc sa ocupi memoria telefonului cu muzica/poze si filmari(mai ales ca poate filma 4k) care ocupa ff mult spatiu…mai bine iei un card de 64 gb si bagi tot acolo si restul de apps in telefon ,ca na pe iphone sunt toate la un loc si ne trezim ca nu mai avem memorie pe cel de 16 gb ,chiar si pe cel de 32..

  14. @truica e o chestie de gusturi, mie unul imi place mult mai mult ca 6 si 6 plus!

    Camera este hidoasa pe noile iphone-uri, nu stiu de unde dracu obsesia asta cu telefoane cat mai subtiri, puteau sa le faca cu 0,7 mm mai groase si poate puteau sa creasca capacitatea bateriei pentru o utilizare mai indelungata dar deh…

  15. :)) l-au modificat…stiu ca acolo era deficitar dar au mai pus un difuzor….

    Imi este atat de greu sa renunt la Ios dar macar ma bucur de el pe macbook pro…

  16. @mariuss nu știu cum ai realizat ca nu merge bine iOS 7 pe 4s ca eu știu ca merge foarte bine… Si mi se pare ceva normal ca de la un timp sa nu mai fie compatibile.. E ca si cum ai pune pe un calculator care rulează Windows 98 ( :)) ) sa treacă pe Windows 8 ….. Si sa nu-mi spui ca daca pun pe un galaxy s2 ultimul android o sa meargă bine!?!? :))

    Atât timp cât samsung, Sony, htc… Vor continua sa folosească un sistem de operare care nu e facut special pentru telefonul lor ,vor pierde mereu in fata celor de la Apple …