Apple tiene una página dedicada a los problemas de antena de los smartphones

Apple tiene ahora en su web oficial una página dedicada a problemas con la antena, pero no sólo para el iPhone 4, sino para 5 terminales diferentes: Blackberry Bold 9700, HTC Droid Eris, Samsung Omnia II, iPhone 3GS y iPhone 4. Apple ha publicó 5 videos diferentes que ejemplifican la pérdida de señal de cada teléfono inteligente individual cuando se mantiene en una determinada posición. De todos, el iPhone 4 es el que pierde la señal con más fuerza y ​​​​me parece que el BlackBerry es el que la pierde más rápido, prácticamente basta con poner la mano detrás y la señal se apaga por completo.

La verdad es que esos videos son un poco dudosos, me cuesta muchísimo creer que el BlackBerry pierda la señal tan rápido y si así fuera, entonces estoy seguro que ya se habrían hecho algunas pruebas entre el iPhone 4 y este. Terminal.

¿Qué opinas?

25 COMENTARIOII

  1. Nici vorba. Am avut omnia 2 si bb bold 2 9700 si nici vorba de cadere de semnal. Nu-mi dau seama ce vrea Apple acum. De ce ii doar pe ei capul si-mi prezinta ei mie 'teste" despre alte marci??? Ceva de genul… de ce ii fute pe ei grija ce fac altii? Ar trebui sa-si rezolve problema si sa lase gradina celorlalti producatori de telefoane.

  2. Mi se pare cam aiurea atitudinea apple. Uite si astia au probleme cu semnalul, nu numai noi. Pentru un smartphone care se vrea cel mai cel de pe piata, comparatia este penibila.

    Ma bucur ca nu am renuntat la 3GS.

  3. @Bogdan si ceilalti deacord cu el…

    Ai cumva iPhone 4 pe maini sa vezi ca iti cade semnalul? nu…. si atunci ce naiba vb mah…

    In Europa nu sa constatat obsolut delok sa cada comvorbirea cu iPhone 4. Noi Avem o acoperire a semnalului mult mai puternica decat in America. Si ia-ti matalica samsungurile tale si dute undeva pe camp si incearca acolo sa faci o proba, nu in oras.

    Si dak nu va convine produsele Apple, nu sunteti obligati sa le cumparati, si nu inteleg ce cautati pe un sit dedicat pentru Apple… Nu va critic, si nu vreau sa jignesc pe obsolit nimeni, dar mi se parare totat gresit cum reactionati doar la niste svonuri aruncate in vant.

    Va rog prima de a critica un produs, testatil si opoi vorbiti.

    Iti asigir ca in Italia iPhone 4 nu are absolut nici o problema de felul acesta, numai in momentul in care intru intro incapere sub pamant mai perd cate 2-3 linii, dar nici odata nam ramas fara semnal. (si tine cont ca in Ita nu exista cabluri pe sus sau antene in oras, deci imagineazati cat de puternic este semnalul la noi in orase)….

  4. mi-am schimbat parerea f mult de ei cu fazele astea iar ce facura azi…

    si cand ma gandeam ca as fi facut o gramada de sacrificii pentru a lua acel telefon :-j

    daca as lucra in mass-media le-as face o reclama minunata! 🙂

  5. Nu a zis nimeni ca are iphone 4. Toti ne dam cu parerea deoarece s-a facut mare valva. Sa inteleg ca daca nu am iphone 4 nu am voie sa-mi dau cu parerea??? Din cate stiu eu este o tara libera. Nu te pune nimeni sa fi de acord cu mine sau altii. Svonurile alea care sunt de fapt Zvonuri nu sunt doar zvonuri. Sunt facts. Italia… in Italia spre exemplu ieri a fost oprita comercializarea telefonului iphone 4 in reteaua 3. ( http://apple.hdblog.it/2010/07/15/3-italia-gli-ip… ) Imi spui si mie de ce? Pentru ca este foarte reusit… nu? Si pt. ca nu are nici o problema. Eu zic sa pui manuta pe carte sa inveti sa scri corect si sa lasi comentariile si telefoanele high end pt. cei care chiar au habar de subiect si de domeniu.

  6. In primul rand, nu ma critica cum scriu eu, eu nu am facut romana, si cine vrea sa ma inteleaga ma intelege.

    Si notitia care ai cititito tu pe situ ala è falsa, si chiar se contrazice singura, pentru ca mai jos spune asa: "Apple a fabricat destule terminale care functioneaza ce VA URMA sa fie lansate in Italia"…. iPhone 4 nu a fost pana acum comercializat in Italia. Va fi comercilizat pe 30 Iulie de Vodafone asa cum ii spuneam acum o luna lui Zaone.

    Pe mine nu ma incalzeste cu nimik ca tu sau ceilalti o sa achizitionati sau nu un iPhone 4. Cand o sa iasa in Romania sau ai sa vezi la cate un amic iPhone 4, te rog sa il incerci cum este, si ai sa vezi cat de rau o sa iti para ca ai trait cu idea total gresita.

  7. @iXtreme, ca sa te bag un pic in seama, du-te tu la nea Steve Jobs sa-ti faca un salariu de sluga credincioasa ca prea esti patimas cu merele. Afla ca multi de pe aici au cate un produs apple sau chiar doua de care au fost, sunt si vor fi multumiti, chestiunea pe care tu nu o intelegi (din cauza patimei) este ca avand acele device-uri au apreciat firma asta apple, insa de cand mai marii lor o dau pe dupa gard si nu recunosc o chestie evidenta (ce poate fi mai clar si jenant decat sa vezi – cu ochii – cum scade semnalul gsm daca pui degetul pe antenele iphone-ului) multi de pe acest site au tot dreptul din lume sa comenteze si sa-si puna intrebari daca sa dea sau nu banii pe o scula cu probleme. Te invit sa citesti cu atentie intrebarile pe care le puneau lui S.J. la conferinta, erau laude si ode ca ale tale sau clare si la obiect?…

  8. iXtreme…lasa-ne frate…btw care este limba ta materna daca romana nu este?! te rugam noi sa ne scri in limba ta materna poate asa reusim si noi sa te intelegem…

  9. Imi cer scuze ca te-am criticat.

    Am avut norocul de a avea toate modelele iphone, dar cu iphone 4 din pacate pana acum au dat-o in bara ( asta este parerea mea pe baza articolelor, videoclipurilor pe care le-am vazut ) si crede-ma ca au fost multe deoarece chiar vroiam sa-l cumpar. In schimb prietena mea este fan iphone si il va cumpara. Ca sa-mi para rau dupa un lucru, sau obiect… sa traiesc cu ideea total gresita… ??? O iei prea dramatic toata aceasta problema… eu unul asta cred. Sunt lucruri mult mai importante in viata. Exista multe alte marci de telefoane, modele care iti pot oferi in masura de 99 la suta cam ce iti ofera un iphone (parerea mea), binenteles depinde si ce faci cu telefonul, cum il folosesti, la ce il folosesti etc. In plus de asta iphone 3gs inca este un telefon foarte bun. Cu siguranta voi testa iphone 4 dar nu il voi achizitiona deoarece concurenta se descurca mult mai bine, atat din punct de vedere hardware cat si software. A da… sa nu mai vorbesc de diferenta de preturi.

  10. cati dintre desteptii care ati postat aici ati avut iphone 4 in mana?

    am facut acel test si a pierdut doar o linie.atat.

    in us at&t au mari probleme cu semnalul,daca ati avut 3g sau 3gs ati fi stiut ca aceste probleme existau inainte de iphone 4.

    succesul naste invidie si e normal sa se faca mare caz din asta.

  11. @Bogdan,

    Nui nimic, cum mam referit la tine spre comentariile tale asa o puteam face si catre alt cineva. Nu a fost o intentie de a provoca pe cineva cum altcineva de mai sus crede, si nu am obligat pe nimeni sa cumpere acest iPhone. Intentia mea a fost acea de a remarca faptul ca la noi nu vor exista astfel de probleme.

    Sincer sa fiu, si eu credeam la fel ca tine pana cand amici della iSpazio mau lamurit si mi-au consiliat sa il cumpar, si au avut dreptate. Nu vroiam decat sa fac si eu la randul meu un bine, de a schimba anumite idei.

  12. Buna dimineata lucian! Te-ai trezit? Incearca sa recitesti toate comentariile poate prinzi si tu ceva! Ciudat e ca iphone-urile mele nu au avut problema asta!

    Sent from my x10.

  13. iXtreme vom vedea pe viitor ce se mai intampla. Toata chestia ii ca engadget spre exemplu a scris un articol ieri despre un senator din us care a trimis o scrisoare deschisa companiei apple si lui jobs in legatura cu problema semnalului. In acea scrisoare respectivul il roaga pe jobs sa vina cu o declaratie oficiala in care sa spuna care este situatia cu semnalul si sa vina cu o rezolvare a problemei. Senatorul ii mai recomanda ca in cazul in care problema este una de tip hardware reparatie sa fie facuta free of charge. Ma gandesc ca din moment ce un asemenea personaj puternic se implica, insemna ca chiar exista o problema, sau sa fie doar o metoda de a atrage pe viitor cat mai multe voturi? Gasiti articolul pe engadget.com

    Sent from my x10

  14. sa nu va mai certati… tre sa ne cumparam 2 telefoane… iphonul sa-l folosim in oras si inca unul in cazul in care aveti de mers undeva in afara orasului. Asa ca, daca va ganditi sa mergeti de revelion la o cabana in munti (nu la Poiana, fiindca acolo e semnalul cat de cat ok)… sa aveti macar un nokia 1100 la indemana 😛

  15. zaone am si eu o problema cu semnalul…la un iphone 3gs…am semnal 2/3 liniute dar nu pot face nimic…nu pot suna sau da sms…am fost la orange si miam schimbat cartela si tot nimic…e la fel