Promoción: ¡Compra cualquier película de Alien Surface con un 30% de descuento solo hoy!

Después de una colaboración exitosa en el caso CONCURSO para las 10 láminas de Alien Surface como hoy ishield.ro y zaone.ro te traen una nueva promoción, esta vez en forma de 30% de descuento en la compra de una película Alien Surface más envío gratis a cualquier parte del país. Solo hoy, 7 de diciembre, puedes comprar láminas de Alien Surface por solo 60 lei usando el código zaone30 al realizar el pedido más el código ofrecido por ishield para envío gratis. Código para envío gratis es traído a usted por ishield.ro sólo si sigues una de sus cuentas en Facebook o Twitter:

Así que no lo olvides: para beneficiarte de un 30% de descuento, debes introducir el código zaone30 más el código recibido de iShield.ro ¡Y comprarás láminas de Alien Surface por solo 60 lei cada una! ¡Ve por ellos!

Para responder a tu pregunta: ¿Vale la pena la película Alien Surface? ¡Sí, puedo decir que vale la pena! No lo digo sólo por el bien de este artículo, ni por el bien de la promoción. Tengo uno instalado en mi iPhone desde hace 3 meses y no tiene polvo acumulado, no se ha despegado en las esquinas, se sujeta muy bien y protege el teléfono de manera brillante. La película InvisibleSHIELD que tenía inicialmente solo duró un mes antes de que se despegara por completo, por lo que en este momento recomiendo Alien Surface.

¡No olvides que la promoción SÓLO es válida hoy, 7 de diciembre de 2010!

Por favor "comparte" este anuncio, ¡estoy seguro de que hay personas buscando promociones durante este período!

ACTUALIZAR: Parece que tendrás que utilizar sólo el código promocional zaone30 sin necesidad del código de transporte. Todos los pedidos se confirmarán por teléfono y para beneficiarse del envío gratuito, realizado utilizando el servicio Prioripost del Correo Rumano, basta con confirmar por teléfono que sigue una de las 2 cuentas de Facebook o Twitter de la empresa iShield.

ACTUALIZACIÓN 2: Sin embargo, esta promoción ha finalizado. otro esta en marcha Entonces, si desea beneficiarse de un 10% de descuento en cualquier pedido realizado en la tienda ishield.ro, utilice el código. zaone10. El envío sigue siendo gratuito durante todo el mes de diciembre.

61 COMENTARIOII

  1. Deci, urmariti unul din cele 2 conturi Facebook sau Twitter al celor de la ishield si ei va vor da codurile pentru transport gratuit.
    Dupa ce primiti si codul de transport, mergeti la ei pe site, va faceti un user, adaugati produsul in cos, mergeti la casa, introduceti codul zaone30 si cel de transport apoi plasati comanda.

  2. sincer e chiar rentabila oferta. eu am de 4 luni si am dat pe ea cu tot cu transport 100 ron . Isi merita pana si ultumul ban dat. Recomand cu incredere. App sa avetzi nervi de otzel cand o aplicatzi si ascultatzi instructziunile … in 48 de ore chiar o sa se vada diferenta ;)) si un mic sfat “aplicatzi cu incredere solutzia pe folie inainte sa o punetzi pe telefon.

  3. Salutare, am adaugat pe facebook ishield, cam dupa cat timp primesc codul de la ei ptr reducere?trebuie sa’i intreb eu sau pur si simplu mi’ confirma ei?

  4. Nu este nici pe departe ceea ce arata in reclama video.Adica faptul ca nu se zgarie si nu raman urmele zgarieturilor.Numai cu unghia am dat pe folie si mi au ramas urmele ce sa mai spun daca voi aplica cu un pix sau o cheie…Da intradevar se lipeste bine si pana la urma in lipsa de altceva este ok dar nu este de la zagg si nu este produsul din clip.

  5. Madalin, Zagg livreaza Invisible Shield, iar acesta (Alien surface) este un alt produs, alternativa, as spune.
    Zaone, eu nu am folosit codul tau de reducere, clientii vechi au primit pe email un alt cod de reducere din partea lor. Codurile nu pot fi combinate :D, din pacate.
    Bafta.

  6. Ma rog, codul zaone30 era facut pentru mine si pentru site-ul meu, de asta e asa. Daca il folositi pe al meu intra un procent foarte mic din vanzare in contul meu, atata tot.

  7. @zaone ai putea sa faci un tutorial cum se monteaza folia, daca tu ai montat-o pe telefonul tau ne poti dezvalui niste secrete, ca ma gandesc ca multa lume isi va lua folie!

  8. De 5 minute am confirmat comanda la iShield. Am folosit si codul zaone. In 24 de ore o sa o primesc. Multumesc inca o data zaone.

  9. Hola,

    Si eu am comandat folosind codul zaone30.

    Multumesc chiar vroiam sa imi comand de ceva timp numai ca pretul mi se parea cam mare:)

  10. Ba da pentru iPhone 4 e exact ca pentru iPhone 3GS. Au fost out of stock doar in magazinul lor de pe site ca cica s-au dat peste cap toate stocurile lor online la cate comenzi au fost dar acum au rezolvat problema si e pe stoc. Mie In 24 de ore imi ajunge.

  11. “cft” ok cand iti vine pachetul anunta-=ma si pe mine 😉 eu tot ishield am vrut sa-mi iau 😉
    nu vreau sa deviez de la articolul asta prea mult. Eu am pe tel alien si sunt multumit .

  12. Comanda imi vine maine 10x to you Zaone, mi’au dat tel dupa 2 ore dupa ce am facut comanda si am beneficiat de ambele reduceri, merci zaone

  13. M-au contactat pentru a confirma comanda si am obtinut informatia urmatoare: folia pentru Iphone 4 include si marginile. ZAONE, daca stiam de conventia ta…introduceam codul de la tine, eu am crezut ca fac un bine a.i. sa nu-ti creez obligati fata de ei….in fine am comis-o.

  14. Multumesc Zaone pentru cod.Pe asta o tin de rezerva.

    Personal imi place mai mult folia de la AlienWare decat cea de la InvisibleShield,chiar daca se monteaza putin mai greu.Cea de la InvisibleShield s-a dezlipit in nici doua luni si a fost pusa perfect.Cea de la AlienWare o am de 2 luni si arata ca in prima zi.

  15. zaone30 Cupon de reducere: zaone30

    Astept sa vad daca e gratis livrarea, am urmat si chestia aia cu facebook.
    zaone, felicitari pentru initiativa. La cat mai multe!

  16. Brand new iPhone cu folia Alien Surface. A durat 1 ora 20 minute instalarea ei si trebuie sa-l mai las intre 12-24 ore. Astept… Ms zaone. Cei care au o astfel de folie pot sa-mi spuna cum se prezinta? In cazul jocurilor, cum e? Nu impiedica degetul sa alunece pe ecran? De ex PES 2011.